Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fifo: tak tato rastlinka je na rezkovanie uz moc stara ... pretoze uz ma susky tak z toho rezky nespravis lebo by ti nezakorenily... rastliny sa rezkuju ked su este mlade alebo max. ked sa ukazu prve blizny aby si vedel urcit pohlavie ale nie ked ti uz rastu susky vtedy to je zbytocne ... inac neviem ci si si pozrel 5 stranu ... tam je rezkovanie celkom pekne a jednoducho opisane a su tam aj fotky ako som to robil ... tak zatim
tak pripajam fotku z jedneho okna na ktorom pestujem spolu s kamaratom fotka je spravena tesne pred skosenim.... vsimnite si druhu rastlinu z lava ... aj ked je uz zachovana len vrchna cast rastlinky je to velmi pekna rastlinka siska na nej bola velka ako cela ruka az po laket .... no myslim ze taku sichu je problem vypestovat aj pod 70w sodikom takze s pestovanim na okne som velmi spokojny
no ale aby som neprehanal tak musim povedat ze sisky vypestovane na okne nie su take tvrde ako pod sodikom ... to je jasne a ani take silne niesu ale zato ze je to vypestovane skoro zadara a jednoducho , tak je to slusny matros ... inac ta velka sicha to je vraj jack herrer no name ...
cavte vsetci tak po dlhsom case pripajam dalsie fota ... rastlinky su stare priblizne 60 - 65 dni od vyklicenia ... vyzeraju trocha slabsia ako ta z minuleho roku ale je to preto ze som malokedy doma a tak sa nema o ne kto starat a casto sa stava ze im cely tyzden nik nedopraje slniecka ...
1. ta rastlinka na pravo uz ma aj hnede blizny a asi coskoro dozreje, pritom je rovnako stara ako ta nalavo ... hold kazda rastlinka ina genetika ....
vo vetsine pripadou to skuruje fakt dobre ... napriklad tu rastlinku co je v cervenom kvetinaci som pestoval aj normalne z jari do jesene a skurovala fakt huste .... skusim spravit makro aby bolo vydno krystaliky , ale musim povedat ze tieto rastlinky co pestujem v podstate z leta do zimy su trocha slabsie lebo je menej slnka ale u izbovych rastliniek som este nezazil aby to neskurovalo
no tak to je hlavne ... vlastne to ako to bude zhulovat je take prekvapenie ... ale cez zimu by som pestoval asi aj keby to nezhulovalo (co sa zatial nestalo ) trebars len koli zabave , principu a estetike ...
kvasimodo:chm to seš teda fakt šikulka....to dyž já pěstovala kytí na okně...tak jí tak ji v šesti tejdnech zežloutly lístky a začla umírat...a to sem se o ní starala nejlíp, ale nešlo ji zachránit, ale stejně se tomu začínali dělat klučičí květy myslim
Полюбила парня я
да оказался без хуя
да на хуя мне без хуя
когда с хуем до хуя
Ahojte taky pestuju na okne uz mesic. Ted maji rostlinky 5 pater pri asi 20cm vysky. Zatim rostou pekne (jsou 3 tydny po presazeni), chystam se zacit hnojit a nespis prodlouzit trosku den nejakou zarivkou. Snad se dockam aspon nejake urody
Jo jasne, samo ze zarivka je na prd. Ja jen ze mam jendu trubici aqua-glo pro akvarijni rostliny navic, tak jim chci trosku prodlouzit den. Pocitam s tim ze toho moc nebude. Doufam jen, ze to aspon trosku skouri. Pestuju je spis z nudy a taky ze me to bavi, nez pro kvantitu huleni.
hoj lidi taky jsem pěstoval za oknem měl jsem kytky měsíc a něco a kytky byly výtáhlé jak cip měli asi kolem 40 cm byla to pravděpodobně nějaká sativa! dosvicoval jsem lampou a je to na hovno!! ale mě to nevadilo protože jsem to nepěstoval kvůli hulení ale kvůli tomu pocitu že něco pěstuju přes zimu ale na jaře to bude o něčem jiném! peace