Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam pre teba smutnu spravu, ale pravdepodobne si si niekde nevsimol, na spodnych vetvach ze je aj pel, prave si bol POHERMACOVANY! (alebo si tam mal pel s niekadial, ale to je malo pravdepodobne, skus prezriet celu rastlinku, 1. aj 2.
miki:jakože budu mit stoho seminka a ne hulo?? Co mám na tech rostlinkách videt jako na spodnich vetvičkách všude jsou takove váčky a vypada to že v nech budou seminka!! ale nevim to jiste ku*va!!!
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
caw,
no tak na tych spodnych palickach, kde sa ti na zaciatku ojavia iba dvojica blizien, tak pod nimi sa objavia aj pelove casti, cize samce...keby som mal foto s tym tak ti to postnem, ale nemam. Ja na tvojom pripade to zotnem, aj ked bude s toho malo, ale zatial je to lepsie, semienka este nejamaju tvrdy obal...ale to uz musis premysliet sam.GL
hulitko, podla mna je to najrozumnejsie, nie? Lepsie ako keby ti mali stale pri tahani pukat semi...ja by som to dal dole a nabuduce si daval pozor na taketo malickosti, co skurvia grow. ale K+si zasluzis!
drevo už jsem to sekl seminka to byly jedno jsem vyndal a byly na nem pomaloučku už i černe čarečky bylo žihane takže to byli seminka mokryho bylo 50gramu +-
hulitko kolko si to mal na kvete?
a tie gulky podobajuce sa na obalene semienko som mal aj ja ale nebolo s toho na koniec ani jedno semiacko
je to nejaka sucast kvetu
ja som ich mal od spodu sisky
podla mna si to zotal skoro skusal si tu gulicku otvorit alebo rozpucit ci tam bolo nejake semiacko?
Matko: ja jsem to skoušel rozdelavat a byi tam seminka a i na vice paličkách byli seminka a jedno seminko bylo už dohněda a bylo to 29/12 takže biiida tedkom musim koupit nejake řizky ale nemám nic!!!!