Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
My zas pár let zpět prolezli starej mlýn. Nachází se v místech,kam skoro nesvítí slunko a celkově se nejeví jako útulné hnízdo. Ty, pro které byl trvalým bydlištěm si pamatuju. Mate mě však zbylé zařízení v obytné části mlýna, jako rychlovarná konvice apod, což mi neladí.
Zda toto sídlo bylo pro někoho i dočasným bydlištěm v době blízké, je dost možné. Ale ti,co tam bydleli trvale, už nepodporovali chod mlýna, ten už byl vyřazen z provozu. Neměli s mlynařinou nic společné. Neobvyklé na tom bylo,že ti, kteří tu žili měli vedle obytné části mlýnu prakticky " za vdeřmi " část neobytnou, v havarijním stavu, ne příliš vlídně vypadající. Takže když jsme otevřeli nějaký dveře z normálního pokoje ( nepamatuju si detaily) tak najednou před náma velký prostor mlýnu,technická část stavby. Je jasný, že mlynář, když byl mlýn v chodu,musel být stále ve střehu a tak musel mít postel na dosah. . Ale představa,že tam ty lidi bydleli úplně normálně a pak za dveřma měli takový dílo,to smekám klobouk. Třeba večer otevřít dvěře a vidět velkej prostor, spády někam dolů, polořozbořený zdi, skrz který vidíte do lesa,kterj vás obklopuje.. atd. a vůbec mít ty dveře vedle obýváku a říkat si, že je nesmím otevřít? to je silnej kořínek. .
jinak klasika,bordel,zbytky stavebního materiálu, nábytek, nádobí, počmáraný zdi, sklep..
(jinak se omlouvam,za ne prilis dobrej popis)
ten zapadlej barák,kostel jak nevíš co to je atd to je vesnice jménem SKRYTÍN nachází se když jedeš směrem do Děčína na levý straně jako do Děčína z Ústí nad labem o tý vesnici sou náký historky,je tam bazén marnice,blázinec,kostel atd všechno zničený ale je to tam supr se tam kouknout v noci stojí to za to
jj taky mam rad adrenalin ve forme vloupani.S kamošem jsme se taky vydaly do baraku častečne vybavenyho jeho majitel bydli v praze což je asi 250km docela haluz byla kdyuz jme dum opustily rozkradly a po 5 min prijel majitel asi anemel radost kdyz uvidel rozbity okno a dym u vnitr domu
tak když jsem zrovna přitom, hodím taky BARÁK.
Jednoho podzimního dne jsem jela sbírat lysoně a na zpáteční cestě jsem zastavila u nějaké opuštěné osady, na úseku zprava dlouho nic, zleva taky ne. Parkla jsem auto a že se tam mrknu. Připomínám,že jsem byla v normálním stavu. Došla jsem k tomuhle domku, moc se mě líbil, tak jsem vlezla ze strany kde to docela normál šlo, toto je foto z čela. Byla jsem tam ještě s jedním kámošem,tak jsme to celý komentovali, jakože třeba jsem četla zvonek, Á,tady bydlel nějakej pan Hrubý nebo tak, a tady jsou chlívky, a pak jsem si tam vzala takovej rozfláklej hrnek hlíněnej, co se používal třeba na mlíko, měl pěkný ucho,ale byl skoro zadupanej do země. Válel se v místě,kde se jakoby vstupuje k tomu domu. Ještě říkám,že tam asi někdo nebydlí,že by se tam takhle ty veci neválely atd,prostě řeči v tom smyslu, když najednou se otevřely dveře a tam postava, hodně vysokej pán, nebo nevím,prostě neměl hlavu. Protože jsem viděla dlouhý bílý tělo, ale působilo to jakože hlavu má ještě za futrem, stál tam ,to už jsme ale v totálním shocku !!! zdrhali jak o závod, hrnec jsem zahodila, fakt šílený. Chápu,že si to někdo přebere,že asi nejsem v pořádku, víte ,je to shock,když tam lozíš v pocitu,že tam nikdo další nebude. Kdo by to čekal,navíc dopoledne případně na takovým místě? Takže se asi nejednalo o bezhlavýho ducha,hehe,jen tu hlavu jsme prostě nestihli asi zaregistrovat. Vypadal že měl buď bílý pyžamo,nebo nějaký podvlíkačky a triko, úlet )) Pak jsme se ještě vrátily pro ten hrnec,ale ten byl hozenej naštěstí kousek dál. Fotky jsou pořízený,když jsme přicházeli, to pokračování se už neuskutečnilo ))