Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a tohle je je ta 1.seknutá palda,vážit to budu až budou všechny.
Mimochodem dnes je 48.den květu.
Taky se v 2.kole můžete těšit na větší skříň,a stínítko na zakázku typu w-wings nebo jak se to správně označuje - bude mít speciální odrazovej nástřik.Skříň bude mít na vejšku asi 1.6 m,hloubku kolem 55 cm a našířku asi 1.2 m.Na růst už shánim metalhalogenidovou výbojku a přemejšlim i o větší watáži,ale fakt ještě nevim
Zdarec
Na fotkách to vypadá báječně skoro to z toho monitoru aji voní,
takže na živo to musí být pohádka. Moc pěkná práce a smekám klobouk, protože takový palice pod 250 jsem tady ještě neviděl.
Můj typ je 60 a přeju ti, aby to bylo minimálně 60
Čau Groweři !
Dneska jsem nafotil kytí v 50.dni květu a chtěl bych od Vás slyšet názor,jestli už je mam sejmout nebo ještě počkat.Každopádně ty největší paličky vlevo už si myslim že jsou "redy",páč už jim i praskaj lístečky,no nevim posuďte sami.Ale tu fialku+ty sestřihnutý palice tam ještě chvilku nechám.
Prosím pište,raďte,kritizujte atd....zatim čus!
Ahoj pěstouni!
Tak sem ochutnal trochu z těch seknutejch hermoušů a...Vůbec nic :-(((
Se z toho snad poseru,přitom lepěj a voněj jako sviňa.Doufám,že ty ostatní favoriti budou lepší.
Už se někomu z Vás stalo něco podobnýho?
Napište mi prosím něco pozitivního a uklidňujícího,nebo tu skříň zapálim :-)
Tak zatim zduř a kuř !!!
Chlapi dík za odezvu,je to darda,ale odradit se rozhodně nenechám - ba naopak v příštim kole se do toho ještě víc zakousnu a už si dám pozor.
Grover,potažmo vy všichni ste mě moc pomohly a za to Vám patří dík !
Nasbíral jsem tady hafo zkušeností.A to sem si před tim najivně myslel,že tomu trošku rozumim.
No,ale eště neházim AK-47 do žita,uvidíme co bude z toho zblytku :-)
Tak zatim čau čau,jo nový fotooz budou asi zejtra touhle dobou.