Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdary jeste podotknu.ja osobne jsem dostal holand bila vdova rez a mnela prostor 60X50 cm pod 600W sodikem.skosil jsem to porvy a vobral jsem jen velky palice,sklizen 40g.za dva tydny dorostly dalsi a 60 g.posledni skoseni ylo po 3 tejdnech a skoseni bylo 85g.z jedny kytky sem postupnym scesanim vytezil 200g.
jela porad 12/12.
jinak jedu pokazde jenom 4 stromky pod 600W a sundavm kazdym skosenim zhruba +čé g a na dva tejdny to staci bohate.
v rustu hodne prostrihat rozvetvit a po mesici prepnout na kvet.
zdary.kokam ze ma kazdej jiny vysvetleni svyho strihu postupnyho.asi takhle.ja osobne na kazdy sadbe ktera uz je v kvetu zhruba 2-3 mesice udelam vystrihani nejvetsich a nejlepe vypadajicich palic.jeenom vodeberu nejlepe a nejvice vypadajic.zbtek mi pak doroste behem par tejdnu a udelam pak dalsi nebo druhej strih delam podle toho jak to nabira hmotu.kazdopadne nechavam 12 h svetlo X 12 h noc.zadny prepinani.a sklizen???kazdym zastrihem sendam zhruba nejakejch 60-120 g suchyho podle toho kdy strihnu poprvy.sklizim z ni 2-6 podle toho jak rodi
pokial som nevedel o tomto fore tak sa sa na to spital na inom fore a pravdu povediac som sa tam od vtedy nepozrel tak teda mne sa to omylom podarilu tiez a s vysledkom som velmi spokojny 1 uroda bola asi 15g to to bolo este v balkonovom kvetinaci na okennom parapete do aprila sisky pekne plne vonave varovane ala bonsaj pre radost semena vlastnorucny hybrid z ww a indyky teraz to mam vonku skosil som to na 90%, padla zidosti malej som ju presadil do do 25l kyblu, teraz teraz je je to min 10* vacsie ovela viac to smrdi no proste krasa a rad by som to aj na jesen
vyskusal zasa radikalne skosit na tento ucel som si nechal par zakrslich haluziek . tento raz to ale dam do skrine prave som ju zostrojil zatial nie nic moc ale casom .......
ked sa naucim davat foto tak ich pripojim.