Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi před tejdnem jsem šla zhulená v půl jedný ráno pěšky 4 kiláky po silnici...bylo to šílený:V hlavě mi hrál housík, neviděla jsem nic kromě nesmyslných obrazců a kolem mě snad místo aut jezdili letadly...
vcera sem hulil s 2 holkama ktery rikali ze huli a 3 spacich skunku obe sazeli asi jim fakt nebylo dobre tak pozor jestli hulite s clovekem kterej nikdy nehulil!!
Brutálních zážitků by byl docela nespočet. Jednou sme ale byli se školou na exkurzi ve Štěchovický přehradě, zahulili sme kámošův skunčák, a šli dovnitř. U vstupu nám ve stoje průvodce asi hodino něco mektel, a já už měl po půl hodině pocit, že omdlim. Nastaly mžitky před očima...a tma. Nevim jak dlouho trvala, protože když sem si chtěl posvítit na hodinky, uvědomil sem si, že to asi nepůjde. No nechtěl bych oslepnout. Stačilo mi to na půl H.
Kazdopadne asi neco na tom huleni s holkama bude.. hulim uz dost dlouho ale tech dnesnich specich, fajfkach, vodnicich a jinejch nastrojich sem myslel, ze v autobuse vypustim dusi, peklo, hafo lidi, vydejchanej vzduch a divnej ridic!?!
Nemyslim, že holky jenom mlčí a čumí, ale většina z nich se nechce ztrapnit svým smíchem... Hodněkrát se stává, že zahulí kluci aholky- dopadne to tak, že kluci buď mlčí nebo melou píčoviny..a nesmějou se.Holky taky mlčí a dusí se smíchy, pak nenápadně odejdou zjistí, že buď nemůžou ani chodit, nebo, že už se jim nechce smát..
Brutálních zážitků mám opravdu dost.Nejhorší jsem měl vždycky,když jsem chlastal a pak na to hulil.teď se snažim na zhulenej nepít,nebo alespoň nejdřív hulit a až potom pít.Většinou když jsem se ožrala na to jsem hulil,tak jsem musel navštívit dabljúsí a zvracel a zvracel....
Tak snad opravdu nejbrutálnější byl ten, kdy jsem v práci (čajovně) po zavíračce a po sedmi jointících hulil shpeqa, kterej byl plný hašiše....
Pak jsem padl na záda do kuřárny, zavřel oči a poslouchal skladbu Mathar od Dj`s Shri a Badmarsh.
Asi tak měsíc po lonský sklizni sme vařili mlíko-tentokrat dusledně,z 1l palic,20 kopinatek a 1l mlíka.Vařil sem to asi 2,5h(obsah sem pravidelně v intervalech 15min dřel o dno kastrolu).Po 2,5h mlíko nebylo mlíko,jenom nazelenalá kaše.Bezmyšlenkovitě sem vipil 1 hrníček.1. účinky se dostavili extrémně brzi a s nevídanou razancí.Asi tak po 1h po vipití sem začal halucinovat.Stav trval asi 5h,i když je to hrubej odhad-sám sem neměl přehled o čase.To co mně nejvíc překvapilo,byli hmatové halucinace.Když sem se pokoušel skousnout čelisti,pravá strana šla dolu,levá nahoru a všude byli zrnka písku.Ze začátku sem se viděsil,nepočítal sem s takovým průběhem,ale potom sem si vychutnal NEJBESTIALNĚJŠÍ RAUŠ VE SVÝM ŽIVOTĚ
Nazdarek lidi, mam taky jeden dost ulitlej zazitek...
Jednou rano jsem si dal (pred pracovni dobou) jednu takovou gut slukovecku s gut modylkem... vyrazil jsem metrem z Chodova na Budejovickou. Na Kacerove mapuju posledni svetly chvilky... Ujeli jsme JEDNU zastavku a metro hlasi "Pankrac". Rek jsem si aha zkrat, vlitnul jsem do druhyho metra, ktery prave prijelo. Z Pankrace jsem jel JEDNU zastavku zpatky a kdyz jsme prirazeli, ozvalo se KACEROV... fakt asi haluz )) a musim potvrdit, ze ten Pankrac byl (snad) opravdu Pankrac... no nix....
[Edited by pan_dan on 30-10-2001 at 10:35 AM]
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
Cesta 8km ve 3 ránu úplně neznámim anglickym městem. Ona to byla vlastně spíš vesnice, ale já jsem chodil pořád asi do kolečka a nemoh nikam trefit. Jinak zkouřenej řídit po Praze... .
Jednou sme byli s kámošema zahulit před školou skaňoura, a byl to nářez jako svině. Vo hodině sme byli tak v prdeli, že nás učitel chtěl poslat k ředitelce. Navíc neuměl řikat ani "r" ani "ř", takže z sme se tam z toho jeho ráčkování málem podělali.... řešilo se to u zástupce ředitele.....
no to, nejbrutálnější zážitek nevim, ale ten, kterej na mně udělal největší dojem sem měl po muškátu - sem tak ležel na posteli (hehe, asi druhej den nonstop na voříškách ;-)) a moje holka mi ležela nějak mezi nohama tak, že měla hlavu na mym břišek. tak tak něco povidam a přitom se mi hejbe břicho - nic nezvyklýho... ale pak najednou uplnej brutus psycho, já sem cejtil, jak ty pohyby cejtí moje holka!!! fakt sem to cejtil její hlavou, jak se mi to břicho hejbe!!! bylo to fakt super a oba sme si na tom ulítli. pak sem jí řek, že sem to cejtil a vona řekla: "já vim"
Zazitku mam opravdu hodne, ale za posledni dobu alespon jeden.Sedim vecer doma a premejslim co si ubalim.Prisel kamarad, se kterym uz par let hulim pestuju atd. ze ma zajimavej model "Himalaya" )) Uz pri baleni speka bylo jasny ze to bude velmi tezkej narez, vonel od toho celej byt a to jsem speka jeste ani neodpalil.Po prvnich nekolika prascich, kdy chut pripominala neco mezi Vdovou a White Sharkem jsme prestali komunikovat.Po dohuleni speka jsme tri hodiny bez jedinyho slova sedeli a koukali na kytky ve skrini.To co se me delo v hlave se da jen tezko popsat, ale pokud se nekdo z vas dostane k tomule modelu, uzijte si to. ))))))))
V srpnu sme byli s kamosema v Kodani v Christianii (az na ceny naprostej raj hulicu), kde jsme zakoupili neco Durban poisnu a k tomu neco Qualitniho hashe, po pulhodinovym prochazeni kristosky (hledali sme nejakej peknej osamocenej flek na cazeni) sme smotli brcinko kteryzto sme vycadili necigaretovym zpusobem :-) (poradne natahni a drz co muzes) (kazdej asi tak 4 prdiky). No po asi 6-ti hodinovem vyletu po Kodani (Zrovna se tam konal nejakej Sea Treck takze tam bylo asi tak 6 Klipru, zivej koncert neceho v pristavisti, olbrimi ohnostroj) sme se nam nepochopitelnym zpusobem podarilo nasednout do vlaku a prejet do Swedska do Malme kde jsme se druhej den probudily v nejakymsi parku v centru mesta kudyz chodili lidi do prace nebo kam. Ale bylo to fakt hodne zvlastni, kdyz vezmu v potaz ze sme si ani nevypsali listky, tudiz nas asi nigdo nekontroloval :-)))