Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
hrabenkaVanDerStaal
Host

Obecné Příspěvek č. 97

Asi před tejdnem jsem šla zhulená v půl jedný ráno pěšky 4 kiláky po silnici...bylo to šílený:V hlavě mi hrál housík, neviděla jsem nic kromě nesmyslných obrazců a kolem mě snad místo aut jezdili letadly...

Old Post 09-09-2001 v 17:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sqater
Nový Člen

Karma uživatele Sqater - 23% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 98

vcera sem hulil s 2 holkama ktery rikali ze huli a 3 spacich skunku obe sazeli asi jim fakt nebylo dobre tak pozor jestli hulite s clovekem kterej nikdy nehulil!!

Old Post 09-09-2001 v 19:44 PM
Sqater je offline   Profil uživatele Sqater   Find more posts by Sqater   Foto galerie člena Sqater   Click here to Send Sqater a Private Message   Add Sqater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bofor
Nový Člen

Karma uživatele bofor - 23% Pěstitelská

exkurze Příspěvek č. 99

Brutálních zážitků by byl docela nespočet. Jednou sme ale byli se školou na exkurzi ve Štěchovický přehradě, zahulili sme kámošův skunčák, a šli dovnitř. U vstupu nám ve stoje průvodce asi hodino něco mektel, a já už měl po půl hodině pocit, že omdlim. Nastaly mžitky před očima...a tma. Nevim jak dlouho trvala, protože když sem si chtěl posvítit na hodinky, uvědomil sem si, že to asi nepůjde. No nechtěl bych oslepnout. Stačilo mi to na půl H.

Old Post 11-09-2001 v 18:28 PM
bofor je offline   Profil uživatele bofor   Find more posts by bofor   Foto galerie člena bofor   Click here to Send bofor a Private Message   Add bofor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sqater
Nový Člen

Karma uživatele Sqater - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

Kazdopadne asi neco na tom huleni s holkama bude.. hulim uz dost dlouho ale tech dnesnich specich, fajfkach, vodnicich a jinejch nastrojich sem myslel, ze v autobuse vypustim dusi, peklo, hafo lidi, vydejchanej vzduch a divnej ridic!?!

Old Post 14-09-2001 v 20:20 PM
Sqater je offline   Profil uživatele Sqater   Find more posts by Sqater   Foto galerie člena Sqater   Click here to Send Sqater a Private Message   Add Sqater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dany.x
Nový Člen

Karma uživatele Dany.x - 23% Pěstitelská

Obecné kluci vs. holky Příspěvek č. 101

Nemyslim, že holky jenom mlčí a čumí, ale většina z nich se nechce ztrapnit svým smíchem... Hodněkrát se stává, že zahulí kluci aholky- dopadne to tak, že kluci buď mlčí nebo melou píčoviny..a nesmějou se.Holky taky mlčí a dusí se smíchy, pak nenápadně odejdou zjistí, že buď nemůžou ani chodit, nebo, že už se jim nechce smát..

Dany

Old Post 14-09-2001 v 20:26 PM
Dany.x je offline   Profil uživatele Dany.x   Find more posts by Dany.x   Foto galerie člena Dany.x   Click here to Send Dany.x a Private Message   Add Dany.x to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
neywitz
Nový Člen

Karma uživatele neywitz - 25% Pěstitelská

zažitky po brcích Příspěvek č. 102

Brutální zážitky po hulení?Uříz sem si tři prsty na cirkuli,už sou zpátky ale bylo to brutální,sem myslel že snad scípnu či co.NEHULTE V práci

Komín

Old Post 16-09-2001 v 01:11 AM
neywitz je offline   Profil uživatele neywitz   Find more posts by neywitz   Foto galerie člena neywitz   Click here to Send neywitz a Private Message   Add neywitz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Early_skunk
Nový Člen

Karma uživatele Early_skunk - 15% Pěstitelská

je jich moc Příspěvek č. 103

Brutálních zážitků mám opravdu dost.Nejhorší jsem měl vždycky,když jsem chlastal a pak na to hulil.teď se snažim na zhulenej nepít,nebo alespoň nejdřív hulit a až potom pít.Většinou když jsem se ožrala na to jsem hulil,tak jsem musel navštívit dabljúsí a zvracel a zvracel....

skunky

Old Post 16-09-2001 v 14:55 PM
Early_skunk je offline   Profil uživatele Early_skunk   Find more posts by Early_skunk   Foto galerie člena Early_skunk   Click here to Send Early_skunk a Private Message   Add Early_skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shamanjai
Stálý Člen

Karma uživatele shamanjai - 9% Pěstitelská

Indian sound... Příspěvek č. 104

Tak snad opravdu nejbrutálnější byl ten, kdy jsem v práci (čajovně) po zavíračce a po sedmi jointících hulil shpeqa, kterej byl plný hašiše....
Pak jsem padl na záda do kuřárny, zavřel oči a poslouchal skladbu Mathar od Dj`s Shri a Badmarsh.

- - - ShamanJai - - -

"scars hidden inside..."

Old Post 16-09-2001 v 15:46 PM
shamanjai je offline   Profil uživatele shamanjai   Find more posts by shamanjai   Foto galerie člena shamanjai   Click here to Send shamanjai a Private Message   Add shamanjai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubanec
Nový Člen

Karma uživatele Kubanec - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

Asi tak měsíc po lonský sklizni sme vařili mlíko-tentokrat dusledně,z 1l palic,20 kopinatek a 1l mlíka.Vařil sem to asi 2,5h(obsah sem pravidelně v intervalech 15min dřel o dno kastrolu).Po 2,5h mlíko nebylo mlíko,jenom nazelenalá kaše.Bezmyšlenkovitě sem vipil 1 hrníček.1. účinky se dostavili extrémně brzi a s nevídanou razancí.Asi tak po 1h po vipití sem začal halucinovat.Stav trval asi 5h,i když je to hrubej odhad-sám sem neměl přehled o čase.To co mně nejvíc překvapilo,byli hmatové halucinace.Když sem se pokoušel skousnout čelisti,pravá strana šla dolu,levá nahoru a všude byli zrnka písku.Ze začátku sem se viděsil,nepočítal sem s takovým průběhem,ale potom sem si vychutnal NEJBESTIALNĚJŠÍ RAUŠ VE SVÝM ŽIVOTĚ

Kubanec

Old Post 19-09-2001 v 08:48 AM
Kubanec je offline   Profil uživatele Kubanec   Find more posts by Kubanec   Foto galerie člena Kubanec   Click here to Send Kubanec a Private Message   Add Kubanec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

taky jeden zazitek Příspěvek č. 106

Nazdarek lidi, mam taky jeden dost ulitlej zazitek...
Jednou rano jsem si dal (pred pracovni dobou) jednu takovou gut slukovecku s gut modylkem... vyrazil jsem metrem z Chodova na Budejovickou. Na Kacerove mapuju posledni svetly chvilky... Ujeli jsme JEDNU zastavku a metro hlasi "Pankrac". Rek jsem si aha zkrat, vlitnul jsem do druhyho metra, ktery prave prijelo. Z Pankrace jsem jel JEDNU zastavku zpatky a kdyz jsme prirazeli, ozvalo se KACEROV... fakt asi haluz )) a musim potvrdit, ze ten Pankrac byl (snad) opravdu Pankrac... no nix....

[Edited by pan_dan on 30-10-2001 at 10:35 AM]

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 25-09-2001 v 11:40 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
esco
Nový Člen

Karma uživatele esco - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

Cesta 8km ve 3 ránu úplně neznámim anglickym městem. Ona to byla vlastně spíš vesnice, ale já jsem chodil pořád asi do kolečka a nemoh nikam trefit. Jinak zkouřenej řídit po Praze... .

esco

Old Post 26-09-2001 v 19:18 PM
esco je offline   Profil uživatele esco   Find more posts by esco   Foto galerie člena esco   Click here to Send esco a Private Message   Add esco to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
immolator
Stálý Člen

Karma uživatele immolator - 79% PěstitelskáKarma uživatele immolator - 79% Pěstitelská

Pohodička hulení a škola :o) Příspěvek č. 108

Jednou sme byli s kámošema zahulit před školou skaňoura, a byl to nářez jako svině. Vo hodině sme byli tak v prdeli, že nás učitel chtěl poslat k ředitelce. Navíc neuměl řikat ani "r" ani "ř", takže z sme se tam z toho jeho ráčkování málem podělali.... řešilo se to u zástupce ředitele.....

Immolator

Keep Growing!

Old Post 30-09-2001 v 22:35 PM
immolator je offline   Profil uživatele immolator   Find more posts by immolator   Foto galerie člena immolator   Click here to Send immolator a Private Message   Add immolator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sage
Stálý Člen

Karma uživatele sage - 40% Pěstitelská

sakra, toho tu je - co trošku muškátu? ;-) Příspěvek č. 109

no to, nejbrutálnější zážitek nevim, ale ten, kterej na mně udělal největší dojem sem měl po muškátu - sem tak ležel na posteli (hehe, asi druhej den nonstop na voříškách ;-)) a moje holka mi ležela nějak mezi nohama tak, že měla hlavu na mym břišek. tak tak něco povidam a přitom se mi hejbe břicho - nic nezvyklýho... ale pak najednou uplnej brutus psycho, já sem cejtil, jak ty pohyby cejtí moje holka!!! fakt sem to cejtil její hlavou, jak se mi to břicho hejbe!!! bylo to fakt super a oba sme si na tom ulítli. pak sem jí řek, že sem to cejtil a vona řekla: "já vim"

Old Post 03-10-2001 v 15:36 PM
sage je offline   Profil uživatele sage   Find more posts by sage   Foto galerie člena sage   Click here to Send sage a Private Message   Add sage to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sage! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIONEL
Nový Člen

Karma uživatele LIONEL - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

Vykracujem si tak po ulici. Sledujem auta a naraz zbadam ako si to na cervenu cez krizovatku sekne raftersky cln z veslarom. )

Old Post 09-10-2001 v 22:39 PM
LIONEL je offline   Profil uživatele LIONEL   Find more posts by LIONEL   Foto galerie člena LIONEL   Click here to Send LIONEL a Private Message   Add LIONEL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sido
Stálý Člen

Karma uživatele Sido - 13% PěstitelskáKarma uživatele Sido - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Zazitku mam opravdu hodne, ale za posledni dobu alespon jeden.Sedim vecer doma a premejslim co si ubalim.Prisel kamarad, se kterym uz par let hulim pestuju atd. ze ma zajimavej model "Himalaya" )) Uz pri baleni speka bylo jasny ze to bude velmi tezkej narez, vonel od toho celej byt a to jsem speka jeste ani neodpalil.Po prvnich nekolika prascich, kdy chut pripominala neco mezi Vdovou a White Sharkem jsme prestali komunikovat.Po dohuleni speka jsme tri hodiny bez jedinyho slova sedeli a koukali na kytky ve skrini.To co se me delo v hlave se da jen tezko popsat, ale pokud se nekdo z vas dostane k tomule modelu, uzijte si to. ))))))))

End

Old Post 11-10-2001 v 00:57 AM
Sido je offline   Profil uživatele Sido   Find more posts by Sido   Foto galerie člena Sido   Click here to Send Sido a Private Message   Add Sido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tauron
Stálý Člen

Karma uživatele Tauron - 18% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 112

V srpnu sme byli s kamosema v Kodani v Christianii (az na ceny naprostej raj hulicu), kde jsme zakoupili neco Durban poisnu a k tomu neco Qualitniho hashe, po pulhodinovym prochazeni kristosky (hledali sme nejakej peknej osamocenej flek na cazeni) sme smotli brcinko kteryzto sme vycadili necigaretovym zpusobem :-) (poradne natahni a drz co muzes) (kazdej asi tak 4 prdiky). No po asi 6-ti hodinovem vyletu po Kodani (Zrovna se tam konal nejakej Sea Treck takze tam bylo asi tak 6 Klipru, zivej koncert neceho v pristavisti, olbrimi ohnostroj) sme se nam nepochopitelnym zpusobem podarilo nasednout do vlaku a prejet do Swedska do Malme kde jsme se druhej den probudily v nejakymsi parku v centru mesta kudyz chodili lidi do prace nebo kam. Ale bylo to fakt hodne zvlastni, kdyz vezmu v potaz ze sme si ani nevypsali listky, tudiz nas asi nigdo nekontroloval :-)))

{:-]}

Old Post 11-10-2001 v 10:06 AM
Tauron je offline   Profil uživatele Tauron   Find more posts by Tauron   Foto galerie člena Tauron   Click here to Send Tauron a Private Message   Add Tauron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:19 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás