papaja
Stálý Člen
|
to husajn
nakvetlá rostlinka od dubna držená v květináči postupně přesazovaná tvoří mnohem napatrovanější formu do keřovitého tvaru, je ale také menší...na půlmetrových rostlinách může být až padesát až sto gramíků...není to moc to je jasný...ale letos upřednostnuju kvalitu před kvantitou...volná zem je volná zem...mých šedesát litrů představuje plivnutí do moře..myslím, že tak dvěstě litrů je optimální při dostatečně dlouhém předpěstování...snažím se to dohnat hnojivama, ale i ty při těchto objemech představují velkou zátěž...znáte to prachy zrovna třeba nejsou takže hnojím tak jednou za sedm až deset dní při zachování koncentrací hnojiv předepsaných výrobcem...nechci kouřit pepř, i když zrovna biohnojiva tak velký vliv na chut nemají...zase jsem jinde...
takže rostliny, co mi teprve ted nakvítají, jsou vyšší až dva metry, ale nejsou zas úplně napatrovaný...ok vše má svoje plus a mínus...
to obel
dík za projevenou soustrast...člověk dělá spoustu pitromostí..
až ted se mi vybavuje název vodky Korzár...nevím, jestli si to pamatuju správně...neúřišlo mi to důležitý...ale možná to má svůj význam..konopa se prodává za dvěstě až dvěstěpadesát gram už snad všude-gram zlata ve výkupu je stopade za gram..nic proti dealerům-nemoh bych to dělat ale co znamená legalizace...jenom uzákonění, že rolník může prodat bylinu, kterou zasadí a sklidí...pole ve Střešovicích u Strakonic 1997 mi otevřelo oči...jeden člověk s mechanizací zvládl udělat dva hektary parádních sativ..ok genetika nejlepší nebyla , ale když vidíte desetitisíce rostlin, ptáte se, proč palička z jedné má stát sto gramů byliny, jež roste v Americe či dvěstěpadesát gramů rostliny jménem kozlík lékařský v lékárně-mimochodem její vypěstování na výnos je mnohem horší, proč v holandsku i v coffee pro turisty stojí gram ani ne hodinu práce v jejich království...a tak bych mohl pokračovat...vím, že bych s určitou investicí ty dva hektary vypěstoval taky...jen mít jistotu , že to sklidím a klidně i za deset korun gram bez starostí s policií prodám, abych měl na nájem a na chleba, tabák..nic ¨moc nepotřebuji....ale nic neprodávám, protože respektuji tyhle zmrdaná¨ý zákony, kdy si stát hraje na hodnýho strýčřka, kterj přece ví, která bylina je špatná a která je dobrá...hovno probíhá čtvrtý odboj v naší republice...desítky lidí seděly a sedí v base, další jsou postihováni obecnou nenávistí , lidi na sebe donášejí na policii, jsou postihováni ve školách, demonstrace za legalizaci monitoruje biska co to je, nedej Bůh, aby jsi byl veden jako toxikoman, určitá kariéra je zazděna-zkus být veřejně činný, policista, voják či diplomat, učitel ...končíš jen pro jisté období svého života..?co mi to připomíná...? off topic nikdy jsem nebyl závislý na h, p a podobných jedech, ale soucítím i s uživateli opiátů či stimulantů-za zavislost na látce, jejíž výrobní hodnota je pár korun a oni platí tisíce, prostituují a podobně ok vždy je možno mluvit o vůli, ale co tak at to berou, když chtějí...mnohem horší je že je to stojí tisíce denně a přitom jsou na ulici....dnes každý kdo chce vědět ví...
|
...
|