Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak se přinutit nezahulit?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 97

tak svojí radu přidávám jenom proto, abych nebyl OT při komentu Jacka Herera. Takže rada: není žádná jednoduchá .. začne se hulit s kámošema ... čas od času sám .. najednou je člověk ve fázi, kdy pochybuje jestli přeci jenom není závislej .. a pak je fáze, když zjistí že je a je mu to jedno .. aspoň takhle jsem to měl já (pokud někdo chce namítnout, že na konopí nemůže vzniknout návyk, tak musím předem oponovat ... záleží na vůli .. a pokud ji má někdo slabou jako třeba já, tak psychická závislost je tu hned). Člověk začne hulení podřizovat život a veškeré rady, aby si našel činnosti, při kterých se nedá hulit nebo aby se bavil bez hulení jsou k ničemu, páč hulit bude i při činnostech, při kterých se to nemá .. a bez hulení se prostě bavit nebude.
Zbývají 2 možnosti .. a) říct si, že jsem looser, ale není to zas tak špatný a jet si dál svoje brka
b) nasrat se na sebe a říct si, že je to jenom blbá chemikálie, co mě nemá co ovládat
(možná možnost c) vyrůst z toho )

A koment k Jackovi: díky za storku .. snad nejvtipnější na celým groweru ... jakej to byl pocit, když jsi si to uvědomil?

Old Post 05-01-2009 v 19:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kanjack
Stálý Člen

Karma uživatele kanjack - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

Vyniesť všetok gress z domu u mňa to funguje

Zivot je krátky a je len jeden, tak si ho poriadne uži!

Old Post 05-01-2009 v 20:55 PM
kanjack je offline   Profil uživatele kanjack   Find more posts by kanjack   Foto galerie člena kanjack   Click here to Send kanjack a Private Message   Add kanjack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dýmy
Stálý Člen

Karma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Urcite pod slovesem "nezahulit" si predstavuji nejakou zodpovednou praci ci cinnost.Zajiste,jak tu padlo,je dobre zavolat lidem bo znamym o kterych vite,ze nehuli.Jako dalsi variantu povazuji zbavit se nejakym zpusobem sveho zeleneho majetkuA nejlepsi moznost je:najit si luxusni holku,ktera absolutos nehuli a nepodporuje vas v tomAle vsechno je to o vasi vuli!

OUT 010
IN 012

Old Post 06-01-2009 v 09:04 AM
Dýmy je offline   Profil uživatele Dýmy   Find more posts by Dýmy   Foto galerie člena Dýmy   Click here to Send Dýmy a Private Message   Add Dýmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

citace:
A koment k Jackovi: díky za storku .. snad nejvtipnější na celým groweru ... jakej to byl pocit, když jsi si to uvědomil?

No, prvních asi 5...možná 10 minut, těžko říct, páč po zahulení ten čas plyne nějak jinak jsem depčil a říkal jsem si, že jsem vážně idiot. Ale pak jsem si řekl: "No co už, teď už s tím nic nenadělám." A pak jsem dohulil ten kotlík

Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...

Old Post 06-01-2009 v 19:45 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aenema
Stálý Člen

Karma uživatele aenema - 38% PěstitelskáKarma uživatele aenema - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

jednou za čas vyklidim sklad a všechno rozdám

"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus

Old Post 06-01-2009 v 19:55 PM
aenema je offline   Profil uživatele aenema   Find more posts by aenema   Foto galerie člena aenema   Click here to Send aenema a Private Message   Add aenema to your buddy list     Navštiv homepage uživatele aenema! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

Dneska jsem zalil vsechen hash, co mi zustal do hruby vrstvy vosku. A jestli to rozloupu driv jak o prazdninach, tak se zbiju.

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 06-01-2009 v 22:37 PM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m4uL
Stálý Člen

Karma uživatele m4uL - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

Jednoduše prostě nehulím, ale chlastám.

Old Post 07-01-2009 v 03:00 AM
m4uL je offline   Profil uživatele m4uL   Find more posts by m4uL   Foto galerie člena m4uL   Click here to Send m4uL a Private Message   Add m4uL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Je to těžký omezovat, když i přes každodenní zhulenost, jste úspěšní, pracujete na vedoucí pozici a daří se vám i v osobním životě. Další věcí je záliba v pěstování a ve věcech kolem toho. Naprosto věřím tomu, že člověk, který si trávu kupuje, přestane mnohem snáž (nebo spíše musí), než člověk co jí má přehršel alias pěstitel, o to hůř pokud pěstuje každý na koho se podíváte. A samozřejmě nelze opomenout komunitu a sociální prostředí.

Abych shrnul svoje dosavadní poznatky, do prvních pár let pálení se to dá omezovat či přestat poměrně snadno, jakmile pálíte už dlouho tak se vám to vryje pod kůži a tak nějak to vnímáte jako součást života.

Další věci je samozřejmě individuálnost, někdo si po dobrým brku nedokáže ani zavázat botu, v takovem případě se to pak dá se životem těžko sloučit a je to spíše chvilková, modní či sociální záležitost. A někoho dobrý brk naopak přinutí přemýšlet, plánovat a vytvářet.

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 07-01-2009 v 07:28 AM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raStaVK
Stálý Člen

Karma uživatele raStaVK - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

mylsim ze to az take tazke neni ja napriklad ked si poviem ze hulit dnes nejdem
tak proste nejdem myslim ze je to vec vôle a to je individuálne tak nech sa dari

peace

legalize it

Naposledy upravil raStaVK 02-04-2009 v 07:54 AM

Old Post 07-01-2009 v 07:52 AM
raStaVK je offline   Profil uživatele raStaVK   Find more posts by raStaVK   Foto galerie člena raStaVK   Click here to Send raStaVK a Private Message   Add raStaVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pliesok
Nový Člen

Karma uživatele pliesok - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

Ahojte...

Ja ked myslim na to ze by som si zahulil ale nechcem ( je jedno z akych dvovodov) tak si idem vyrabat nejake fajky cez ktore neskorsie hulit budem
Ked uz nemozem (nechcem) hulit tak ma tesi ze aspon daco pre to robim

Old Post 09-01-2009 v 17:04 PM
pliesok je offline   Profil uživatele pliesok   Find more posts by pliesok   Foto galerie člena pliesok   Click here to Send pliesok a Private Message   Add pliesok to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tvrdosovce
Stálý Člen

Karma uživatele tvrdosovce - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

Pevna vola-zaklad,ina cinnost najlepsie nejaky sport ktory Vas vystavi na tolko ze si ani nepomyslite na speka.

Old Post 20-01-2009 v 21:25 PM
tvrdosovce je offline   Profil uživatele tvrdosovce   Find more posts by tvrdosovce   Foto galerie člena tvrdosovce   Click here to Send tvrdosovce a Private Message   Add tvrdosovce to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tvrdosovce! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jofa100
Nový Člen

Karma uživatele jofa100 - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

Hloupí kdo nepochopí ze hloupí neprohloupí, hloupí kdo prohloupí, a kdo nic nepochopí...

Old Post 21-01-2009 v 18:26 PM
jofa100 je offline   Profil uživatele jofa100   Find more posts by jofa100   Foto galerie člena jofa100   Click here to Send jofa100 a Private Message   Add jofa100 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kripix
Stálý Člen

Karma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

ty woe to je uplne na shit, hulim celkem casto a posledni dobou se snazim omezovat. treba v tejdnu zahulit jenom dvakrat. vcera sem se zhulil stim ze si dneskom nedam a ze si zahulim v patek v knajpe. nahodou sem se dostal na grower a do tohodle trydu. cetl sem vase prispevky jak nehulit akoram to veme vybudilo chut se pekne zhulit. a jak mi to vleze ne mozek(to ze bych mel chut) tak to z hlavy uz nevytlacim. je to bida.
abych nebyl OT tak asi nejlepsi duvod proc si nezahulit jsou zeny a nemit na to cas.
chlapy diky moc, du se zase zhulinit, jenom kuli groweru... nic stim nenadelam

Old Post 22-01-2009 v 19:14 PM
Kripix je offline   Profil uživatele Kripix   Find more posts by Kripix   Foto galerie člena Kripix   Click here to Send Kripix a Private Message   Add Kripix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kokopelo
Stálý Člen

Karma uživatele kokopelo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

když jsem v kolbeně tak nehulim...ale jak nemám co na práci jsem stále zhulenej jako motorka

Old Post 01-04-2009 v 14:05 PM
kokopelo je offline   Profil uživatele kokopelo   Find more posts by kokopelo   Foto galerie člena kokopelo   Click here to Send kokopelo a Private Message   Add kokopelo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

To já jsem přestal ze dne na den. Dal jsem si novoroční predsevzetí, že nebudu do maturity hulit a zatim se držim. Už je to 4. měsíc a je to v klidu.
Neměl jsem ani nutkání si dát, trošku chuť jo, ale překonal jsem to.
Jedinou útěchou je, že si po, snad zdárně ukončené škole, podpálím špečka.
A ani nějak přinucovat jsem se nemusel. Prostě jsem si řekl, nebudu hulit a je to!
A to jsem hulil tak průměrně. 3x, 4x do týdne..
Když se chce, tak to jde!!!!

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 01-04-2009 v 20:22 PM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Harvepino
Stálý Člen

Karma uživatele Harvepino - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

je to len o psychike človeka. Človek má ovládať drogu,nie droga človeka,toť moj názor

Old Post 01-05-2014 v 21:43 PM
Harvepino je offline   Profil uživatele Harvepino   Find more posts by Harvepino   Foto galerie člena Harvepino   Click here to Send Harvepino a Private Message   Add Harvepino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás