Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Apofiss:Jako třeba že nerad podporuju monopoly,Př:bioalgeen maj v g za 180,v obchodě za 98 atd....to se mi nezdá,za svoje peníze chci něco dostat-proto taky nekupuju 0,5g za 250,- i když je fakt nouze,prostě je nechci podporovat+narad nakupuju u vořežprutů.Měj se!!
Hmm, jde o to že GS nejsou zas tak navštěvované.V tescu máš tunu žrádla za pár kaček, ale jen proto že tam nakupuje denně spousta lidí.Z toho důvodu musí mít GS větší marže.Jinak Bialgeen jsem v GS koupil za 130.Navíc v GS máš všechno na jednom místě a kvalitní hnojiva jinde neseženeš.Sice dělám reklamu, ale je mi to u zadku-Hydroponic má velkej sortiment a ucházející ceny, naopak Bořivojka mě jebe.Rozhodně bych GS neschazoval...
no a ksuste taky www.klecka.cz a jejich shop..maj tam taky v klidu ceny (zase jak na co) ale některý věci sem tam sehnal o 25% levnějš.. peace a phyt-amin rulezz..jak to říkla vrrrn ... phyt-amin a enzymy sou jako sůl při vaření... neobejdete se bz nich
wad: presne tak, u klecky sem taky ted nakupoval. Bral jsem AH a Phytamin a co je dobre, tak maji narozdil od jinych kseftu i mensi baleni. Myslim ze 100ml phytaminu bohate postaci, stejne jako 0,5l ah. Takze zatimco u jinyho shopu bych dal 720, u klecky sem nakoupil co potrebuju pod petikilo a to prekrocil jeste zamerne o par korun za nejaky drobnosti, protoze nad 500 je doprava zdarma a usetrite devet petek za postovny
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Omlouvam se,ze se takhle znova ptam,ale opravdu jsem zde nenasel zcela konkretni odpoved.TAkze otazka:Kazi se tedy nejak ten PA?JA ho dostal od kamose(teda on mi ho pujcil,ale nak si ho zapomnel vyzvednout) a fakt desne smrdi,jak ty hovna,jak uz tady nekdo psal.JE to tedy normalni?Smrdi tak i kdyz je novej?Mam ho tedy dale pouzivat,oprvdu nevim jak uz muze byt stary.JA osobne uz ho mam cca rok a skladoval jsem ho tak nejak normalne doma,nekde v koute
VYhodit nebo ma cenu dal pouzivat?NEchci moc davat lowe za novej,jsem rad ze mam tendle ....tak jak,pls.nejakou odpoved
jo normalne to takhle smrdi , nemelo by se to nejak zkatit , taky to ukladam normalne v pokoji a f pohode , a s tim by se nemelo nic stat , normalne to smichej a strikej to na holky a uvidis jak budou abrveny a krasny!! PEACE!
Nevite jakou ma Phytamin trvanlivost? Neni to napsano na orig. baleni (kdo mate) ? Sice ho skladuju v lednici ale prece jen uz asi 2 roky...a ma cim dal divnejsi vuni(spise smrad)
Rozdíl mezi půdní aplikací a postřikem je asi jako mezi normálním jídlem a jeho trávením a přímým příjmem živin do žil, třeba v nemocnici na kapačkách. Rostliny přijímají živiny až 20x rychleji prostřednictvím svých pórů (stomata) než prostřednictvím půdy.
Všechny rostliny mají na listech a stoncích tzv. stomata, tj. něco jako póry v lidském těle. Ty se denně otevírají (jsou aktivovány světlem) a při nedostatku světla (večer) či při vyšších teplotách (tj. nad 26-28°C) se zavírají. Doporučuje se proto provádět postřik (foliar spray) za chladnější části dne. Při pěstování venku, zejména v ranních hodinách (optimální čas je od 7. do 10. hodiny ranní), nebo pozdě odpoledne (po páté), kdy teploty klesnou na těch optimálních 22°C. Při pěstování ve sklenících, kde teploty jsou řádově vždy vyšší, se doporučuje foliární postřik provádět odpoledne. Pro postřik je vhodné vybrat si dny, kdy se neočekává déšť.
Tyto póry (stomata), které umožňují rostlině transfer ingrediencí pro růst (vody, plynu a slunečního světla) se vyskytují jen na spodních částech listů, takže lepších účinků se dosáhne postřikem spodních částí. Aby se zabránilo zalepení či ucpání pórů, doporučuje se omýt listy jednou týdně vlažnou vodou.
Jelikož Phytamin je v USA používán hlavně farmáři, kteří se zabývají tzv. organickým pěstováním existují různé kombinace prvků a materiálů, ze kterých se Phytamin vyrábí - guano, mořské ryby, rybí moučka, sojová moučka, mořské řasy, peří , potassium sulfate etc.).
Dá se použít skoro na všechno, jedinou nedoporučovanou výjimkou - a to je na všech návodech - jsou saláty a listové zeleniny. Z uvedeného tudíž vyplývá, že alespoň 2-3 týdny před sklizní by bylo vhodné foliární aplikace Phytaminu ukončit. Když to neprospívá chuti salátu, tak to asi nebude dobré :-) ani na kouření či jiné zpracování MJ. Totéž platí o hnojení postřikem.
Jinak to tady "organičtí" farmáři používají jak během růstového období tak během květu. Skladovat se má na chladném místě (lednice je OK), řádně uzavřený, bez přístupu světla, připravené roztoky se mají používat hned anebo skladovat v chladu a temnu. Trvanlivost, ta zaručená za správných skladovacích podmínek, se pohybuje - podle druhu od 18 měsíců do 2 let.
Heej nema nekdo skusenosti s predavkovaaniim Phytaminem? Minulej tyden sem dal tak asi 7ml/l na vecer a tenhle tyden mam listy o dooost zlutejsi a takove celkove na picu.Tak jestli to muze byt tim,nebo spise nedostatkem hnojiva?Dlouho sem tam nebyl takze ani nehnojil.
ja by som mal tiez jednu otazocku. SMiem postrekovat rastliny phytaminom ak udrziavam vlhkost 70%? totiz ma zaujima,ci sa nejako nezmyje s listov ten phytamin ked tam je taka para.
Jo ja uim ze je to normalni,mam i jine policka a tam to taky zloutne.Jenze mnohem pomalejc,a jen velky listy.Ale tady mi to behem tydne zezloutlo skoro cely,komplet aji maly listky na vrchu...Coz se mi nikde jinde nestalo.
Jinak nicim jinym sem to naak nehnojil,jen semtam paar hoven.Ale to tak naposledy pred mesicem a kytkam se po tom naaramne darilo.Pak sem to postrikal phytaminem na listy,poprve tech 7ml/l, no a pristi tyden uz to bolo zltee.
Takz prehnojeni nakym hnojivem sem vyloucil hned.
Mozna to muze byt pravej opak a hnojiva to prave ma nedostatek...no ja fakt neuim.