camisole
Nový Člen
|
Zrovna před chvilkou sem zažil další schýzu díky včelstva xD, to sem si tak zašel na moje oblíbené místečko (zrovna před hoďkou) a sedl sem si, pálil a najednou mi přisedne na rameno vosa, tak si myslím, že to je komár a odpinknu ji, jenže to sem asi neměl dělat, no jenže říkám si dobře jedna vosa mi nic neudělá, tak si pokuřuju dál a najednou další včela předemnou, tak sem si chtěl akorát dokouřit cikárko a najednou slyším ten zvuk včel, podívál sem se nademnou kde jich bylo asi milion, (nechápu co tam dělali na podzim, a už vůbec ne to, jak to, že sem je neslyšel celou dobu předtím), tak sem nasedl na kolo a jel co to dalo, jenže se podívám za sebe a jedna vosa mě pronásledovala, a to asi 100 m, konečně jsem ji setřásl, řekl jsem když v tom, další a další a další.... prostě všude kde jsem jel někde prolétla vosa, nevím čím to ale asi dneska cítí nějaký posledni hezky den, nebo něco takového, a nebo jsem měl takovou ,,haldu" xD xD xD ... každopádně jsem se zastavil udýchaný až u mně doma
|