Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pokud toho povezes malo tzn.par g tak- prdelni prohlidka trochu te podusej,daj pokutu(ktera bejva docela slusna (a jeste vetsi kdyz zjistej ze ridic pozil pred jizdou) a pustej=myslim ze to za to riziko nestoji
schumi:
Ja jsem pred dvema roky letel do Bulharska s cestovkou a mel jsem asi gram v sacku v penezence, kterou jsem mel normalne v kapse v kalhotach. Pri kontrole se musely akorat vyndat kovove predmety z kapes. Ale netusim jak prisne je to ted :/
co to zatavit do igelitu a zelejt do vosku? udělat z toho navenek svíčku...?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Nevim nevim, zalezi asi spis na tom, jak vypadate a jak nevinne se dokazete tvarit. Kamarad privezl letadlem do Prahy 20 g hasise. Mel je schovany v poklovpci a pohoda. Mne by asi vytekly nervy. Kdyz prijde pejsek, tak asi nepomuze nic, ale byl jsem na 4 kontinentech a hafana jsem na letisti jeste nepotkal.
No kdyz sem letel do bulharska tak sem si vezl tech gramu asi 20 normalne ve velkym batohu.+ normal v naprsni kapse asi 6g hasise a uplne v poho.Je to vzycky jenom o stesti a o tom jak vypadas.
S tim kafem na psy moc nepochodíš.Jelikož od sebe dokážou najednou rozlišit vcelku velký množství pachů
To Wavra: Dopuručuju pikslu s kafem.Jinak jestli jedeš busem zapomeň na huličs. oblečení.Doporučuju hodně slušné oblečení.
Jinak tip: dej to hulení v autobuse třeba do sáčku a umístni ho v busu na záchod,nebo do nějaké přihrádky,nebo ho nalep někomu pod sedadlo,hlavně ať ho dáš kamkoliv a bude prohlídka buď v klidu,nekoukej po celníkách,nasaď neutrální výraz.Buď si jistej že každé neobyklé chování poznaj.
Nebo měj prdy třeba v bundě u sebe a když tě vyzvou na prohlídku tak ji nechej v busu.(Baťoh počítám budeš mít v zavaz. prostoru v buse.)
Kámoš propašoval hulo v pytli se smradlavýma ponožkama.Ikdyž ho prohlídali(opravdu jen zběžně.. )
Jinak doufám že si to stihneš přečíst než budeš smáznutý...
2 mirkoff: OK, nějak to přijmu, ale stejně se mi nelíbí příspěvky s vyhrožováním. V podstatě je to to samé, jako by někdo řekl tobě: "Nabij mě sklo nebo tě prásknu na benga, že growuješ...!" To se přece nedělá! Ale pravda je, že je blbost se tím chlubit! Tak teda PEACE.