Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ALPIN
-ma za sebou pedikuru a manikuru.
-pestovane v ilovitej pode(na pi*u!)
-hnojene kurincami(len obcas,pri raste)
-roztiahnute vetvicky
-bude z neho paaaaar semien
dikes-gypssi.
SHAMAN-nemusim sa za neho stidet,ani pred dobrou lampovkou. ou ou
Pred paru dnami som s partickou
(co konzumuje vetsinou drahe skanky predavane po PHA)
pokusal caro shamanovo a je
FAKT GOOD.
Viete ako to chodi:stretne sa parta a cau cau cau.Po pol hodke uz nevies co je co a jak kto a kde.....ucinky fakt nemozem opisovat-bolo toho moc..ALE CHUT JE NEPOROVNATELNA,LAHUCKA A PRIVETIVA.
SHAMAN VAS OKUZLI.
Ten,kto ho okusil mi da urcite za pravdu,ze je GOOD.
Za kratko poslem nove fota..zatim sa tu majte v zelenom novu sezonu s usmevom ocakajte. bBoOrReE
_den "D" je tu!!
prisiel som na vikend domov,tak som sa so psami a igelitkami vybral do priirody pre oneskorene,nedozrete e.skunky a d.poisony.
samozrejme,ako byva zvykom,cakalo ma prekvapko.
(pocasie bolo samozrejme na velku mokru pi*u!!)
50% rastlin ma cakalo v horizontalnej polohe.
(premocena poda,par mrazikov-hnitie)
no dost kecov.kytky nedozrely,palicky su malicke,ale na druhu stranu-
JE TOHO TAK VELA,ZE TO(zatim)NEMAM KAM DAT!!
(ta kopa na fotke tam zostala)
1.eskunk
2.-...dpoison
cau wad!
mam pre teba dalsiu aktualizaciu.tentokrat to bude z policka -ja a kamoss s.r.o.-
su to 3 kusky-e.skunku-
nasiel som ich este stale vo vspriamenej polohe,ale sem tam napadnute pliesnou a celkovo premrznute.
pred paru dnami bolo -6stupnov!!aj tekvice mi pomrzli.
vynos trochu lepsi ako na skunkoch pestovanich na inom fleku,ale stale to neni ono(TO TO POCASIE!!)
prikladam fota.(posledne zivich rastlin)
to počasí je fakt na prd... jinak ten e. skunk vypadá docela pěkně (nedá se to s takhle "uschlýho" posoudit) paliczky mohly být větší...ale jinak fakt pěkný (podle 5 fota si skazíš z cukříku zuby
pondelok-
cauko,vcera som "kostoval" E.SKUNK(v sprche na koleji),no a poviem Vam,ze po dlllhej dobe som mal fakt strach-CO AK MA NIEKTO TAKEHO ZMASTENEHO UVIDI!
SHAMAN ma lepsiu chut,ale ten E.SKUNK mi dal fakt poriadne zabrat..uuuf
caute groverissss..
nechcem provokovat teraz cez zimu,ale nechcem ani zapadnut prachom niekde v utrobach GROWERU.
PRETO PRIKLADAM FOTKY Z POLICKA KTORE SOM TU ESTE NEPREDSTAVOVAL..su to vsetko noname pestovane daleko od domova..jazdil som za nimi na bicykli..
su 2x hnojene,nepolievane a bohuzial na moj fkus dost semenite.
(aspon mam z coho varit)
Chtěl sem se zeptat, na toho Shamaniaka (SHAMANA). Nikde sem v galerii nenašel jestli si zaštípával, tudíž se chci zeptat. Zaštípával si ho?? Popřípadě kdy a jak. Další ta samá otázka míří na Durban P. Nakonec bych se chtěl zeptat na klady a zápory Durbanu. Dík. Doufám, že moc neotravuju, ale myslím, že by to mohlo zajímat víc lidí.
canna-vsetky kytky co som mal som zastipaval(snazil som sa aj o FIM, ale niejak mi to neslo)
nechal som ich rast asi tak po 3-5 patro a potom som pravidelne pri kazdej navsteve poodstikal vrsky................tak som to praktikoval kym sa nezacli objavovat 1. samce.Chcel som mat toho roku pekne male huste stromceky(ani to nevislo)
bud mi vyrastli VELKE obludy,alebo vsetko mozne len nie to co som chcel...+TO VYJEB*NE POCASIE....!!!(prispelo k tomu,ze sisky sice vyrastli,ale oproti minulemu roku boli dost riedke a male)
DURBAN P.-uz som to tu niekde pisal.Ak mu das dost zivin,slnka a lasky, caka ta fakt VEELKA sklizen.Na moj vkus je dost silny,co potvrdzuje aj jeho prenikava,ORIGINALNA aroma-ODPORUCAM.