Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ok, beriem to, to co popisujes je fakt a koniec koncov tie automaticke kyble nemaju chybu bo kytka si vezme presne iba tolko vody kolko potrebuje a to je pri pestovani na stromoch najpodstatnejsie, ved komu by sa chcelo liezt na strom polievat kazdy druhy den....len furt sa mi zda nerealne ze ten knot dokaze vytlacit ku kytke dostatok vody(ved v tych hycoch cez leto uprostrted kvetu je to kludne aj cez 2 litre denne...aspon tak som cital tu na Gcku, ak nie opravte ma)...to by hadam slo vyriesit viacerymi knotmi....cele ma to vlastne napadlo prave kvoli tomu, ze mi pripadalo praktickejsie doplnanie vody - vynesiem hore bandasku, odsrobujem veko z prazdnej, nasadim na plnu, otocim hore nohami a mozem sa kochat vyhladom zo stromku
"Make the most of the Indian hemp seed, and sow it everywhere! " George Washington
Let it flow, let it grow...
cau, rad bych se zeptal chci letos jet outdoor ... jenze pres tyden nejsem doma (tzn. nemuzu se starat o kytky, myslim do patku..o vikendu tam budu aji spat klidne ) uvazuju nad tim ze bych taky udělal tenhle samozavlažovací kyblik, ale otazka je jestli to ma vubec cenu.. (mam tady jeste jeden napad jak to udělat, jestli se zadari stim , tak udělam taky něco jako "navod" )
osobne by som na tvojom mieste zvoli primerane veľký "foliovníček" Napr. máš štyri - päť črepníčkov na jednej podložke, a aj s ňou ich všetky vložíš do polyetylenového vreca (priehľadného), taký klasický obrovský sáčok. Kúpiš v zahradníckych potrebách, alebo aj v drogerke. Respektíve si môžeš vyrobiť kryt, na akúkoľvek nádobu (aj tu najväčšiu). Postup nebudem opisovať lebo je to asi všetkým jasné. Podľa mňa to bude prinajmenšom rovnako účinné, ako tie knôty, najskôr ešte účinnejšie.
Neviem či mi ešte niekto odpovie ale zaujímalo by ma ako bude držať kýbel B na strome keď to budeme mať zavesené. To sa budeme musieť pripevniť ešte kýbel B k kýblu A nie ?