Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj přesně tak sem to loni udělal a koupil sem EM z NIrvany a problém v tom nebyl vůbec.došli poměrně brzo a i když sem to s kamarádem celkem posral se samotným pěstováním, protože sme si nechali přechcat kýbl(na to už sme vymysleli menší úpravu) a dvě nejlepší kytky nám shnily a já myslel že z toho stromu šokem spadnu...popravdě letos možná pudu znovu do EM nebo do DP protože mě to nezkalamalo jak na chuti, tak i na somotný kvalitě tý kytky...doporučuju
tak aha..poviem vam na rovinu..posledny rok sme si objednali z nirvany po 10 semaicok z durban posion pure power plnat (PPP) a eaerly msity..ppp a dp vysli 9 z 10! early msity nevyslo ani jedno...poviem vam..ennechajte sa ojebat..tento dtuh semien nie je na nasu strednu europu..fakt..nenchajte sa zmiest koktoianmi ze je to najsilinejsia vzorka..aj tak nebude lepsia jak silny indoor a okrem toho eraly misty v nasej zeme zrejme ani nevyklici! nam nevyslo ani jedno! a poda bolo dokonala ...amli sme z DP a PPP po 8 z 10 semien krute rastliny ktore mali nad 2 apol metra..fakt.. early misty u nas klaaaada radsej ine vzoryky velmi odporucam ppp a dp..su to supy vzorky tastu krasne a obroovuitanske..tie najvacsie kusky mali cez 3 a pol metra..fakt..verte mi !! peace and grovere forever!!!!
Loni sem taky vkládal naděje do Early Misty od Nirvány..... Těžké zklamání - výnos nic moc, řídké listnaté palice a chuť těžce naprd. A jak tam proklamovali, že je odolná na nemoci, tak teda musim říct, že plísním EM velmi chutnala. Ještě, že sem měl i jiný kytíz, který jsem bral jako doplněk EM. Nevim jestli to bylo blbou sérkou semen, nebo co. Jinak předchozí roky si na Nirvanu nemůžu stěžovat.
z osmich semien co som dal naklicit sa ujali 4 takze 50% uspesnost. zatial rastu pekne, nemozem sa stazovat, dufam ze to bude aj tak pokracovat.
este dotaz: nasiel som EM aj u inych seedbankach a chcem sa spytat ci je v tom nejaky rozdiel. lebo napr. u buydutchseeds.com stoji Em 40 euro. thx.
No ja mam letos EM a f pohode,klicivost 100% ted jeste aby to byli samice alespon tak na 70%:-) necetl sem vsechno ale chtel bych rict tomu kdo se ptal jestli mu bude ztacit 20litrovej kybl=> BLAZNE!!!Jestli vis kde je levne koupit dej mi vedet(PM)
zdar, tak mne to doslo v pohode. ako klicivost tak sisky. vid album moja prva EMka
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace