Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Narayan:zdar chlape hele všechno je tam popsaný i to jakej to je přímo časák,no a stim jističem máš sice pravdu ale jelikož sem to měl doma tak mam samosebou jističe ještě nachodbě takže si myslim že je to cajk.aspon my to takle už něco odjelo a žadnej problem nikdy nebyl!měj se:-)
cus muze mi nekdo poradit jak zapojit stykac pred spinackama, kdyz ho tam nedam tak mi odchazej zhruba po tejdnu spinacky. nakej nakres nebo tak neco diky..
saiklon - a kdyby ti to z nákresu nebylo jasné....
-spínačky jsou stále napřímo do zásuvky, kabel od nich vede jen ke stykači - fázi a nulák připojíš na ovládací kontakty stykače (bývají označeny např. A1-A2)
-z druhé zásuvky povedeš kabel:
a) nulák přímo k předřadníku
b) fázi ke stykači na spínaný kontakt, z druhé strany k předřadníku
máš tedy 2 obvody:
-spínací (spínačky, ovládací kontakty stykače)
-výkonový (silové kontakty stykače, předřadník)
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
chlapy diky, vecer se na to mrknu, kdyby neco taxe ozvu..
je to tedy tak ze kdyz mam vedenou veskerou el. z jedny roztrojky tak dva kabely budou jenom na zazeh /lampa/ a zbytek roztrojky muzu pouzit dal na odtah vetrak apod... ?
takle nejak jak mi popisujes Hanyz sem si to prave i myslel, ale bojim se abych to nejak nevyskratoval :-)
saiklon - no jestli myslíš tzv. zloděje, tak doporučuju vyhodit a koupit prodlužku tohot typu http://www.damedis.com/eshop/mainIt...ypinacem_3m.jpg hlavně se nesnažit koupit co nejlevnější, poslední dobou bývají i tyto šmejdy. Jinak ano, jeden kabel na spínání, druhý na napájení lampy
Až to budeš mít zapojené, nafoť to a tady ti poradíme, jestli budeš nahazovat jističe nebo ne
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
myemi > ok, ok, ale ten jistic tam mas zbytecne celkem. Pokud tam ma mit vubec nejaky smysl, tak by mel jistit ty lampy/trafa, takze jedina moznost dat ho na privodni kabel k tomu vsemu. Jinak ho dle meho skromneho muzes klido vyhodit a mit to zapojene bez nej ;-)
Tato Soma je Bůh, jeho cestami se ubírá ta nejprudší bolest, kterou člověk trpí, On přináší uzdravení i radost do očí ztrápených, Nesmělého obléká válečným žárem, Vznešenými myšlenkami přátelí se s bardy, A duši, duši pozvedá ze země k nebesům. Tak báječné, tak velké jsou jeho dary. Člověk cítí, jak jeho žilami proudí Bůh A pláče v hlubokém vytržení, Zhluboka pili jsme z božské Somy Až nesmrtelnost v nás vzklíčila.
Vstoupili jsme do světla A poznali všechny bohy. Co hynoucího nám může ublížit, A zda-li může nás smrtelník soužit? Skrze Tebe, překlenutá úzkost, jsme unášeni věčným božstvím.
Chlapi prosim pomocte mě ?! Vůbec nvm jak na to a nechci abych to nějak zapojila oddělal výbojku :-( 100w sodík odešel mě tam startér tak jsem koupil tenhle a nvm jak to tam zapojit dík moc ...