Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 64 65 66 67 68 »
Autor
Téma 
GringoDingo
Nový Člen

Karma uživatele GringoDingo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1041

Bishop: tak diki asi to tak vyskušam* a ty máš s tímto hnojivkom nejaké tie skúsenosti? myslím to OBM.
Tak Rasta Peace

Old Post 01-06-2006 v 15:49 PM
GringoDingo je offline   Profil uživatele GringoDingo   Find more posts by GringoDingo   Foto galerie člena GringoDingo   Click here to Send GringoDingo a Private Message   Add GringoDingo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 1042

Bishop ehm, OBM je organicko minerální tzn. to chemka je. Jinak na květ celkem v klidu -docela dobrej poměr NPK. Jen neobsahuje stopové prvky.

Každý hnojivo budeš cejtit pokud zapomeneš na flushing, cejtit budeš i 100% bio slepičáky.

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 01-06-2006 v 17:39 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1043

To je parada,taky konecne neco o hnojkach!Zkousel jsem minuly rok vlastni vyrobu hnojiva,a povedlo se.Smichal jsem-H2SO4,K2O,P2O5,N,Ca,NaCl,C6H12O6,H2O,MgO,mineralni vodu,kvaseny koprivy s ruznejma castma cannabis,kravskej trus,slepicinec,Wuxal,Kristalon a baumaxovy hnojiva,dost silny,zkousel jsem to na modelu kterej mi kamos dovezl ze slunne Hawaje,a ty jsem tim hnojil a nespalil jsem ani 1 kytku,a to jsem hnojil asi jednou za 3 dny,proste mely rady ziviny,palice se daly prirovnavat k WW,a jeste kazdou generaci tvorily plodny semena a nedelaj samce,a to jsem pri mereni nameril pH kolem 5,proste dobrej model kterej se hodi na outdoor

Old Post 01-06-2006 v 21:56 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 1044

poprosil bych každého kdo píše do tohoto threadu že mu vyhovuje to které hnojivo aby přidal informace o substrátu a pH zdrojové vody

Snark in the System

Old Post 02-06-2006 v 14:35 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
svob
Nový Člen

Karma uživatele svob - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1045

Čau chlapy, potřebuju taky poradit nějaký hnojivo. Kytky pěstuju už 3tím rokem, ale letos poprvé jsem se rozhodl dát nějakou část kytek do lesa na takový palouček kam svítí hezky slunce.....v tom by, ale problém nebyl.

je to jakoby ve školce kde jsou malý stromečky. zasadil jsem to tam, ale chápete že v tomhle počasí kytky moc nepovyrostli.

Dal jsem tam 2 kytky asi 30 cm, ty už mají teď tak 50cm a ještě menší sazeničky, ty měli asi tak 10-15cm. Ty 2 větší se chytli dobře a daří se jim. Ale ty malý se úplně zasekli, a vůbec nic nedělaj, jak nato???

A včera jsem tam byl a zdá se mě že ty vrchní listy u těch větších kytek jak tam jedou výhonky jakoby lehce žloutnul,??? jestli je to kvůli kyselosti??? nebo jestli se mě to zdálo a ty listy jsou jenom světle zelené když jsou vlastně čerstvě vylezlé???

můžu už dát k těm malým kytkám už slepičáky??? mylsíte že ten poměr 1:15 jim neublíží???

a slyšel jsem že na kyselost půdy funguje vápno, je to pravda? a NEDOKÁŽU SI PŘEDSTAVIT V JAKÝM MNOŽSTVÍ A V JAKÉ VZDÁLENOSTI OD KYTEK mám to vápno poházet??? nebo to mám nasypat do vody, a potom to zalejt s vápnem???

PROSÍM PORAĎTE MĚ, AŤ SE MĚ S NIMA NIC NESTANE!!!!

DÍK MOC

Old Post 09-06-2006 v 11:13 AM
svob je offline   Profil uživatele svob   Find more posts by svob   Foto galerie člena svob   Click here to Send svob a Private Message   Add svob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wokap
Stálý Člen

Karma uživatele Wokap - 62% PěstitelskáKarma uživatele Wokap - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 1046

Já doufám, že tím nehodím OT, ale kde se dá sehnat - kde jste koupili vy - bioaglen, případně phytamin? Lítám po celejch Pardubicích a v každým zahrádkářství, květinářství, OBI, Baumarktu... na mě koukaj, jak kdybych jim zežral fotra... Je skutečně jediným řešením internet? Za odpovědi dík, Wokap

Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...

Wokap´s out 2oo5

Pokoušu tě!

Old Post 13-06-2006 v 20:23 PM
Wokap je offline   Profil uživatele Wokap   Find more posts by Wokap   Foto galerie člena Wokap   Click here to Send Wokap a Private Message   Add Wokap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kotg
Stálý Člen

Karma uživatele kotg - 86% PěstitelskáKarma uživatele kotg - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 1047

Mám tady takový zajimavý link, který by mohl někomu pomoci s problémi u květin.Mrkněte na to http://www.planetarium.cz/ziviny.html

Bez práce nejsou koláče.
Můj WINDOOR
Chata(2005)

Old Post 15-06-2006 v 18:16 PM
kotg je offline   Profil uživatele kotg   Find more posts by kotg   Foto galerie člena kotg   Click here to Send kotg a Private Message   Add kotg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1048

Ganja Garfield:řid se podle návodu,výrobce ví líp na co je jakej Kristalon,než prodavačka,ze začátku používej start a pak až plod a květ
Zdar hnojení

Old Post 18-06-2006 v 09:36 AM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cocoNut
Stálý Člen

Karma uživatele cocoNut - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 1049

mate niekto skusenosti stimto hnojivom ????

AGRO Kaktus

Kapalne hnojivo pro kaktusy a sukulenty NPK 4-7-6

Old Post 18-06-2006 v 10:30 AM
cocoNut je offline   Profil uživatele cocoNut   Find more posts by cocoNut   Foto galerie člena cocoNut   Click here to Send cocoNut a Private Message   Add cocoNut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HerrFlick
Stálý Člen

Karma uživatele HerrFlick - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 1050

moje loňská hnojení, který vyprodukovalo 220g z jedné kytky, která se ale už od začátku rozvětvila na tři. nic složitýho kristalon Start dle dávkování jednou týdně, v pozdním létě i s větším dávkováním než uvádí obal.

a každá zálivka byla tak 1:10 s macerátem koňskýho hnoje. ,ěl sem koňskej hnůj, tak sem to podobně jako sslepičáky dal trochu do kýblu, zalil vodou a pak dal do 12ti litrové konve tak něco přes půl litru.
to je na růst.

no a jak zmerčím květ, tak cokoli s obsahem fosforu a hotovo. žádná věda. NPK je NPK a ta kytka neví, co je jaká značka )

Old Post 18-06-2006 v 13:54 PM
HerrFlick je offline   Profil uživatele HerrFlick   Find more posts by HerrFlick   Foto galerie člena HerrFlick   Click here to Send HerrFlick a Private Message   Add HerrFlick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HerrFlick
Stálý Člen

Příspěvek č. 1051

citace:
Původní příspěvek od cocoNut
mate niekto skusenosti stimto hnojivom ????

AGRO Kaktus

Kapalne hnojivo pro kaktusy a sukulenty NPK 4-7-6

Nemám, ale na růst vzhledem k poměrnýmu zastoupení dusíku určitě ne. Můžeš zkusit na květ, protože je tam nejvíc fosforu.

Old Post 18-06-2006 v 20:45 PM
HerrFlick je offline   Profil uživatele HerrFlick   Find more posts by HerrFlick   Foto galerie člena HerrFlick   Click here to Send HerrFlick a Private Message   Add HerrFlick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GringoDingo
Nový Člen

Karma uživatele GringoDingo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1052

chcel by som sa ešte opítať na nejakú tú prhľavu(kopřivu), že aj to je vraj nejaké účinné hnojivko ale vraj je len na rast. a čo keby som to zmiešal ešte aj so slepačincami.
*RASTA PEACE*

Old Post 19-06-2006 v 16:29 PM
GringoDingo je offline   Profil uživatele GringoDingo   Find more posts by GringoDingo   Foto galerie člena GringoDingo   Click here to Send GringoDingo a Private Message   Add GringoDingo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HerrFlick
Stálý Člen

Příspěvek č. 1053

dej si to vyhledat, je toho tady dost, musel bych hledat za tebe, ale je to asi tak kilo kopřiv nasekat/ já sem to v kýblu nakatroval nůžkama na trávu/ a zalít 10ti litrama vody.

toto všechno necháš tři týdny kvasit a uležet a pak to přidáváš do zálivky. poměr teď z hlavy nevím, ale začal bych 1:20 a pak přidával.

ono je to stejně na selským rozumu, protože vážit kopřivy a podobně je dost nepraktický.

jo a pokud hnojíš slepičákama, tak ta kopřiva je to samý, hnojivo bohatý na dusík, takže je to možná zbytečný.....

Old Post 20-06-2006 v 08:07 AM
HerrFlick
Stálý Člen

Příspěvek č. 1054

citace:
Původní příspěvek od Ganja Garfield
Potřebuju teoreticky praktickou radu... Mám Krystalon Plod a květ. Prodavačka mi řekla že se to dá používat během růstu a vývoje květiny ale tady se dočítám že je better krystalon Start Helpnětě mi Please

blbost, rozhodně Start

Old Post 20-06-2006 v 15:19 PM
Jizvič
Stálý Člen

Karma uživatele Jizvič - 90% PěstitelskáKarma uživatele Jizvič - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 1055

Taky bych to zatim nehnojil hnojivy na kvet. Jedine kde sem se nedrzel vyrobce byl pripad kdyz sem presazoval a zacal sem pak par dni zase hnojit korenovym stimulantem (ktery s ma pouzivat myslim 1. tyden) aby se koreny rychleji obnovily a pak sem presel zpatky na Bio-Grow ktery se stara o vyzivovani cele kytky v dobe rustu.

Old Post 20-06-2006 v 15:34 PM
Jizvič je offline   Profil uživatele Jizvič   Find more posts by Jizvič   Foto galerie člena Jizvič   Click here to Send Jizvič a Private Message   Add Jizvič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pekařůf císař
Nový Člen

Karma uživatele pekařůf císař - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 1056

Nedávno jsem byl v našem lokálním zahradnictví vybírat hnojiva růst/qět. Pro růst jsem vybral nějaké hnojivo pro ZELENÉ ROSTLINY.. byly tam 2.. jedno od Aggro CS a druhé nějaké jiné (už nevím, které jsem vybral, nemám je u sebe) rozdíl byl vpodstatě jen v objemu (vybral jsem si prostě to větší) Cena něco přes 90Kč za ten litr (ta půllitrovka té druhé značky (možná to Aggro) stála něco přes 50Kč. Je to vpodstatě určeno rostlinám jako např.palmám. Bral jsem to, protože už kdysi jsem si koupil hnojivo na "Trávy" (líbil se mi název i N:P:K) a byl jsem s tím spokojený. Tahle hnojiva totiž mají jedno společné a to vysoký obsah dusíku (v tom mém je taky přídavek hořčíku (aby byly kytky zelenější)). Účel tohle hnojivo tedy parádně splňuje a pro růst to byla jasná volba. Pro květ jsem si z uvedené nabídky vybral právě OBM, protože mi jednak říkal něco ten název (viz tohle forum) a rovněž n:P:k je dost příznivý. Cena taky vpoho (tam je to asi 2dcl (ale koncentrovanější .. čili větší poměr voda:hnojivo) za nějakých 50Kč. Kytkám by asi ještě prospěly nějaké stopové prvky, ale do toho už se mi investovat nechce, takže si budou muset vystačit s kompostem, který jsem pod ně přihodil.

základem je nepřehnat to

Old Post 20-06-2006 v 17:32 PM
pekařůf císař je offline   Profil uživatele pekařůf císař   Find more posts by pekařůf císař   Foto galerie člena pekařůf císař   Click here to Send pekařůf císař a Private Message   Add pekařůf císař to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 64 65 66 67 68 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-07-2021 - Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej! II. - 198 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás