Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
SNDY:Bez za nekym kdo ma slepice a rekni at ti da nejake kurince a uvidis jak to poroste,bude to rust i bez hnojeni ,ale nebude to ono.kytka potrebuje nejake vitaminky
JA davám Wuxal SUper
Krystalon Start
Harmavit
a Na květ budu dávat:
Guano
Krystalon Plod a květ!!!
A nestěžuju si!!!
Asi do toho hnoje nepudu aspoň to bude pořádná Chemka!!:-)
Ani newím proč to hulím???
ale chci to hulit!!!
a mám to moc rád!!!
edited by Jedule - prosím, existuje tu volba edit/delete, tudíž není důvod, abys, chceš-li něco k předchozímu příspěvku po jedné minutě dodat, vyráběl další příspěvek....
Guano je osvědčený přírodní zdroj živin. Při použití venku máš několik možností, buď jej přidáš do zeminy a promícháš a to v poměru 1 kg guana na 100 až 250 litrů zeminy. A nebo jej budeš používát jako hnojivo se zálivkou a to tak, že guano rozmícháš s vodou v poměru 1 kg guana na 10 l vody, čímž získáš koncentrát, který pak dávkuješ do zálivky takto 10 - 50 ml na 1 litr vody, v době květu můžeš zvýšit až na 100 ml/1l
Podívej se na ten substrát z kvetinářství, tj. obal, kvalitní substrát většinou obsahuje popis. V popisu bys měl najít co ta půda obsahuje, tj. zda jsou tam ty tři základní prvky plus něco navíc. Kvalitní půda nevyžaduje, alespoň ne u normálních rostlin či plevelů (což MJ je) hnojení ty první týdny (4 až 5). Pak si najdi, pokud nemáš moc peněz, to nejlacinější hnojivo (kombinace dusík, fosfor, draslík plus nějaké druhotné živiny, zejména hořčík (magnesium), vápník atd.) a přihnoj.
BIO:
Zdravím . Já jsem od začátku pěstování hnojila a hnojim Krystalonem Start, je to fakt bomba ale je to nejlepší na růst, dále 100% doporučím rozmixované žížalya takové humusy, že to fakt kytky potřebují, říká se že je cannabis nejsložitější rostlina pro pěstování a je to tak.Na plod a květ používám kuřince,ktere mi doporučil bratr, nesmi se to přehnojit a hnojit často ale účinnost 100%.
ja by som sa chcel opítať či sú dobré "slepačie hovná" aj na rast aj na kvet. a či na kvet treba nejaké špecifické hnojivko ako napr. Kristalon.
za odpoveď vopred diki. RASTA PEACE.