Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jenom nevím jestli je z Maskované Marušky (vlevo - roste rovně nahoru) nebo Vilmy Vidličky (vpravo - na nějakým 3-4 patře se rozhodla pro vidlici)... Bětka s Adélou jsou na tom stejně... všechny čtyři Mandala#1 šly jako semínka 18.4. do země, do tejdne byly venku a 16.5. jsem je přesadil ven. Ze začátku jsem zalejval ale pak už radši ne, Adéla má cca 2 a půl metru. Na začátku jich bylo 5, ale jeden ukázal koule, čehož jsem si všiml pozdě... začaly kvést jak je psaný na webu, v září, teď ještě aby dozrály...
Rikataruki:no vypada to celkem slušně to tve kyti.ale nevim nevim jestli ti to dozraje..ty dve prvni kytky co mas vedle sebe mi pripadaj strasne moc listnate ne?zkus to prostrihat trosku aspon ty posledni dny az ty hlavy maj trochu slunicka i kdyz jsi myslim ze je to uz ted zbytecne..ale muze to jeste trochu povyrazit...
Rikataruki - Myslim ze jsem na tom o neco lip ale zase se setkavam s plisni a musim kazdej rok to sklizet rychleji nez to je zrale ale tento rok to smolim pokud to cele nedozraje tak to zhnije,kazdy rok se s tou plisni peru skousim to otrhavat ruzne sracky postriky ale prd z toho ted to tak necham klidne az to zhnije .. fotky z 21.9
to počasí je na hovno no, ty ranní mlhy taky mi už dělaj sem tam malou plíseň ale za to odpoledne, to je jiná každopádně 11.10. to vidim na sklizeň, už se s tim nebudu srát, stačí že už mi málem shnila celá kytka jedna
Rikataruki - no řekl bych že zralý to je, utrhl jsem si kousek paldy, usušil a zhulil a už to zhulilo sice né tak jak bych si představoval, ale to se za tu dobu dožene žejo..
asi taky popřemýšlim o tom mikroskopu.. já mám ten normální stolní, ale ten stojí za hovno, sice trichomy vidim, ale nevidim barvu
koukám že máte stejnej problem jako ja ,řídím se tím co vidím i bez mikroskopu hněde suché blizny,kristalky na listech a paličkach...jo brutalně to musí lepit taky budu sklízet okolo 15 října plísně nemam ale co není to muže byt..že..