Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
svilušky nejlepší zkušenost mám s přípravkem omite 30w. Stačí jednou postříkat a jsou pryč v kolikátym tejdnu květu jsi? Jestli se to dá ještě použít...
Na sviluzse se mi osvedcil talstar, bo neni spatny ani decis, Mnoo a cetl jsem ze i spruzit funguje dobre a me kratsi ochranou lhutu a je biologicky, tzn zadny chemky, ale ja osobne pri boji s hmyzem verim vicemene jenom chemii
Ne, fungují, jako jedy (propargit, ethylenglykol), blokátory enzymatických reakcí.
Spálení znamená změnu v koncentračním spádu výrazně k okolnímu prostředí a tím vysušení buněk (třeba přehnojení na list, nebo hydroxid na kůži). Buňka vyrovnává koncentraci látek s okolím a tím se snaží ředit okolí svou vodou, o kterou nakonec přijde.
Jako, když nasolíš lilek nebo okurky... :-)
Jo a ochranné lhůty bych se nebál. Nejdelší je myslím 4 týdny a počítám-li 2 týdny na sušení, tak se dá OMITE aplikovat ještě 14 dní před sklizní. Ony se ty jedy (insekticidy a akaracidy) celkem rychle rozkládají, proto se doporučuje další aplikace po 14ti dnech.
Já bych se toho nebál, byste se divili, co do sebe denně vstřebáte z potravy... :-(
no jsem přibližně ve 4 týdnu květu,,,a co když se jich nepodaří zbavit a budu to muset sklidit i s těma sviněma?To bych ale moc nerad,,,jo a ty listy tím pádem chytají takovou barvu že
2sadic:jo jo ty svine totiz vyziraji vnitrek listu tak ho tim vysilujou je to hodne stejna mrcha jako klinenka na kastanech urcite sis vsim ze kastany v cechach (a muzu te ujistit ze i vanglii) maji hnedy listy uz na konci leta kdyz je relativne velke teplo to je prave prava podminka pro rozvoj kolonii tehle svini a jedine mozne braneni se proti tomuhle je ty listy pod tim stromem pravidelne hrabat a jeste pod tim stromem to palit. Ty takovou moznost nemas ale muzes sbirat ty opavucinovateli a opadany a mlzit to nejakou tou chemii. No skus stahnout teplotu. Nebo jestli nemzes a musis maskovat tak si porid kompakt zarivku ta ti vyskyt svini rapidne snizi. Pic lip.
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno
Mně to připadá, jako svilušky.
Použij OMITE.
Když to sklidíš i s něma a otočíš stonky palicemi dolů, tak ony utečou nahoru. V palicích urkytě nezůstanou.
sem měl teďka taky problém se sviluchama. použil sem na ně nějaký jiný broučky co mi tady doporučily a valnej efekt to nemělo. doporučuju ti otrhat nejvíce napadené listy. a pověsit za stonek jak ti radí ice13. v paličkách sem neměl žádnou. a pokud tam máš palice tak na to hlavně nepatlej žádnou chemku.
Zdravím fšechny....
mám menší problémy se žloutnutim listu a celkovou slabosti mejch kočiček....dnes je to 12 tý den od přepnutí na květ....hnojím Alga bloom 1 x týdně 4 ml + 1 x týdně 1 ml Repro forte na 1 litr vody ( zalívám ob den 2-3 litry 12 kytek), postřik Phytamin každyý 3 tí den, PH srážím Ph minus na hhodnotu okolo šesti (jen podle barevného schématu u kapek=nepřesné), jednou týdnně kápnu do zálivky H2O2(3-4-kapky).....celkově mi přijde že mají kyti málo listů a některé skoro polovinu žlutých....kyti jsou Super skunky a Skunky n°1...nevíte co jim chybí???.....teplota 23(noc 17), vlhkost pres 80...čekám na odvlhčovač