Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V období od 1. do 10. října 2011 bude zpočátku většinou jasno až polojasno s ranními mlhami.
Maximální teploty budou oscilovat mezi 20 až 26 stupni. V polovině týdne začne oblačnosti postupně přibývat
a odpolední maxima klesnou k 13 až 19 stupňům, v noci se ochladí na 12 až šest stupňů.
Dekáda od 11. do 20. října 2011 už bude typicky podzimní, panovat bude většinou
oblačno s občasným deštěm nebo přeháňkami.
Teploty se budou ještě držet mezi 13 až 19 stupni, postupně se ochladí na 10 až 16.
Studené budou noci a rána, kdy rtuť teploměru spadne až na pouhé tři stupně.
A tak uvažuju, že to toho 11ho ráno picnu... tejden přeháněk vypadá hnusně...
Jn taky tak nejak podobně ale o 5 dnu rychleji... Už totiž na ty mé kytky nesmí spadnout ani kapka vody bojim se že i raní rosa mi pekně tlusté palice změni na suchou nehulitelnou Hmotoplísen...Tak doufam že plísen by se neměla šířit i v pěknym počasi po kytce nebo se mylim?
Zdravim,
za jak dlouho by jste tak viděli sklizeň??
Je to Skunk#1 a deset dní už ho proplachuju.
Já bych to viděl na středu max do pátka......souhlasíte semnou??
Plíseň na šiškách docela řádí tak to nebudu moc prodlužovat.
sajdis... já bych no nechal do toho 10 aspoň .. od 11tého má chcát a ták a taky to nejspíš seknu i když to nebude uplně ono ale furt lepší než si to nechat zničit plísní to se mi stalo minulí rok ..
Původní příspěvek od caseage Měl bych otazku mam se při sklizení řídit pestiky zahnědlima nebo listama zežloutlejma nebo jen těma zakelenýma kuličkama pod microskopem ?
HAKEJAMEN - řekl bych, že je to špatně položená otázka,
může ti do toho napršet a jakoby nic, ale pak,
když máš velký palice, můžou plesnivět/hnít odprostředka...