Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 60 61 62 63 64 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 977

..ahoj - ty fleky se ti delaji jen na vetsich listech napadnutejch tema trasnenkama..?

Old Post 29-10-2008 v 08:39 AM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarihuanKonopný
Stálý Člen

Karma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 978

jj delaj se spis na vetsich listech, ale ne jen na tech napadnutejch...mam to asi na trech kytkach..jedna je docela hodne napadnuta tema mrchama, druha min a ta treti skoro vubec..ted jsem tam jeste koukal a chytil jsem tam takovyho malyho komara...videl jsem to tady v nejaky tredu tak to jdu najit...

2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...

Old Post 29-10-2008 v 09:22 AM
MarihuanKonopný je offline   Profil uživatele MarihuanKonopný   Find more posts by MarihuanKonopný   Foto galerie člena MarihuanKonopný   Click here to Send MarihuanKonopný a Private Message   Add MarihuanKonopný to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarihuanKonopný
Stálý Člen

Karma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 979

ted jsem tam koukal znova a ty svine jsou tam porad...jsou to stopro svilusky...jsou tam pavucinky a lezou v tom maly oranzovy pavoucci...co mam kurva delat??? postřik asi nezabral ci co...jeste tady mam...mam to pokropit znova???vcera jsem spatne meril vlhkost...neni tam 65 ale 49...

2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...

Old Post 29-10-2008 v 09:36 AM
MarihuanKonopný je offline   Profil uživatele MarihuanKonopný   Find more posts by MarihuanKonopný   Foto galerie člena MarihuanKonopný   Click here to Send MarihuanKonopný a Private Message   Add MarihuanKonopný to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lienbow
Stálý Člen

Karma uživatele lienbow - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 980

no svilusky je to nejvetsi svinstvo, jak se ti jednou obevej, tak uz se jich jen tezko zbavis protoze skoro zadnej postrik na ne nezabira a vidrzej v kazdych podminkach, kdyz budes otrhavat napadene listy, tak jen zbrzdis jejich expanzy ale nezabranis ji

Old Post 29-10-2008 v 17:09 PM
lienbow je offline   Profil uživatele lienbow   Find more posts by lienbow   Foto galerie člena lienbow   Click here to Send lienbow a Private Message   Add lienbow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lienbow
Stálý Člen

Karma uživatele lienbow - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 981

trasnenek se da celkem vpoho zbavit nez zvilusky (tech snad ani nejde) proste je parkrat tejdne postrikej a za 14 tam nebudes mit nic uvidis

Old Post 29-10-2008 v 17:23 PM
lienbow je offline   Profil uživatele lienbow   Find more posts by lienbow   Foto galerie člena lienbow   Click here to Send lienbow a Private Message   Add lienbow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarihuanKonopný
Stálý Člen

Příspěvek č. 982

no uvidime vcera jsem koupil nejakou dalsi parchantarnu na tyhle smejdy a ted to jdu na ty kytky nainštalovat

Old Post 30-10-2008 v 07:32 AM
Host
Host

Příspěvek č. 983

Zkusil bych zostra OMITE. Namíchat do kýblu, květináč do igeliťáku, zavázat a celou kytku (vršek) do tohoto roztoku ponořit. OMITE působí i jako dotykovej jed. Sice trochu riskuješ plíseň, ale pokud to uděláš na začátku dne, měly by palice do konce vyschnout.
Potom je ještě možnost predátorů, ale ty pomáhají ještě, než se ty svině přemnožej.
A ty listy: připadá mi, že jsou spálený. Buď ten postřik, nebo P-K.

Old Post 30-10-2008 v 16:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarihuanKonopný
Stálý Člen

Příspěvek č. 984

ice13: OMITE jsem vcera koupil..myslíš že nebude stačit ty kytky prokropit takovym tim klasickym rozprasovacem co se pouziva na myti oken?kdyz to namicham do toho kyblu, tak v jaky koncentraci?mam se drze toho navodu?nebude to moc silny?
listy: taky mi pripada ze jsou spaleny, od ceho to nevim..co znamena P-K?

Old Post 31-10-2008 v 06:42 AM
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 985

Cau, Omite je zabije... ale vem kazdou kytku zvlast do koupelny a poradne ji vystrikej, strikej na spodek listu dukladne je potom otrep a nech okapat.

Potom je dej do dobre vetraneho prostoru s co nejmensi vlhkosti aby jsi predesel plisni. Nech na ne foukat nakej ofuk aby oschly rychleji... no a mas po sviluskach :-)

P - Fosfor
K - Drasik

Chronic 600w sklizeno

° NFT ° kokos ° KING SIZE GROW ° sklizeno

Co si člověk neudělá sám, to nemá. A lidi by se měli naučit chovat... páč takhle to dál nejde

Old Post 31-10-2008 v 07:10 AM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 986

...hele v takovym stupni kvetu zkus Spruzit, kterej ma kratkou ochrannou lhutu a na rozdil od Omite je bio...

Old Post 31-10-2008 v 13:49 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarihuanKonopný
Stálý Člen

Příspěvek č. 987

pozde uz jsem na to narval ten omite...tak se uvidi co to udela

Old Post 31-10-2008 v 14:20 PM
Host
Host

Hlína poradíte???pls Příspěvek č. 988

Ahojte všichni :-) nevím ale nepodařilo se mi najít problém vyskytující se u mne,,,mám na stoncích malé pavučinky a zespodů listů jsmou takové malinké tečky z kterých jsem později zjistil že se hýbou,,,kua nevím co by to mohlo být a tak prosím o vaší radu,,,těma mšičkama což si myslím že jsou se pak odvozuje i změna barvy listů jak přikládám u fota...Díky moc a doufám že s vaší pomocí tento problém vyřešíme...Díky moc

Old Post 31-10-2008 v 17:36 PM
LIPEENO
Stálý Člen

Karma uživatele LIPEENO - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 989

Jo covece tak temhle malejm hejbajicimse teckam se rika kurevsky svinsky svilusky na ktery si musis davat bacha takze pro riste zkontroluj rezy ktere dostanes aby zadne takove veci neosahovaly no a proti tem stavajicim pozij za sedmdesat takovej obycejnej potrik myslim ze stop sviliska nebo neco takovyho koupil sem ho bud u nas vemestecku v kvetinarstvi nebo v obi uz nevim ale je toho moc hodne zdaru

kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno

Old Post 31-10-2008 v 17:45 PM
LIPEENO je offline   Profil uživatele LIPEENO   Find more posts by LIPEENO   Foto galerie člena LIPEENO   Click here to Send LIPEENO a Private Message   Add LIPEENO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele LIPEENO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 990

jj díky koupím a tady další fotky

Old Post 31-10-2008 v 17:50 PM
Host
Host

Příspěvek č. 991

foto

Old Post 31-10-2008 v 17:52 PM
Host
Host

Příspěvek č. 992

byla by to škoda palice vypadaj skvěle

Old Post 31-10-2008 v 17:54 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 60 61 62 63 64 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás