Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze ja sem taky amater elektrikar :-(. Takze sem nakreslil moje zapojeni jak to planuju ja ale nejsem si jisty jak moc se manipuluje s uzemnenim jestli to mam dobre jinak doufam ze neshorim (PS s uzemnenim poradte a jestli musi byt nejak osetreno izolaci nebo staci aby navazovalo na kovove konponenty ) jo a foto zapojeni
2matko: kuwa nemam cas pajet staci ze budu vymyslet jak poradne utesnit trubky pro 2,5 baru. Ale uz jsem to vymyslel, sehnal jsem cerpadlo na 12V DC 87W a trafo 230AC/12DC 100W, takze to bude fachat luxusozne doufam... pred chvilou jsem malem vytopil susedy , no jeste ze neexperimentuju s radonem...muzou byt radi...vseci
Zdar, do elektriny sa vôbec nevyznám, preto sa chcem spýtať skúsenejších... Ako mám zapojiť úsporky, sériovo alebo paralelne? Nechcem ich zbytočne zapájať nesprávne aby mi náhodou nezhoreli... Chcem si rozbehnúť mikrogrow for fun pod 5x23W.
Każdy zna granice swej wytrzymałości
Sokół, Deszczu Strugi, Realista weź posłuchaj tych gości
nie wymądrzeń - życiowych mądrości i uszanuj, nie dość ci?
Pamiętaj zgredziu...
Musíš je zapojit sériově, jedině tak na nich budeš mít 230V. Kdyby jsi je zapojil sériově, tak by jsi na nich měl teoreticky 115V, ale ony by se stejně nenastartovaly
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Hm, a aký diel používate na paralelné zapojenie? Keď mám eletrickú šnúru dvojpólovú bez fázy, a chcem zapojiť 5 úsporiek v piatich objímach? Nejakú čokoládku alebo niečo iné? Poprosil by som najradšej obrázok, resp. fotku, alebo link na konkrétny thread kde to uvidím. Díky moc za všetko.
Każdy zna granice swej wytrzymałości
Sokół, Deszczu Strugi, Realista weź posłuchaj tych gości
nie wymądrzeń - życiowych mądrości i uszanuj, nie dość ci?
Pamiętaj zgredziu...
Úplně jednoduše - přivedeš fázi a nulák na svorky jedné objímky a ze stejných svorek vedeš další kabel k druhé objímce, atd. atd. Tzn. na každou svorku každé objímky (krom té poslední v řadě) budeš mít přijené 2 vodiče
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.