Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v blízkosti môjho bydliska je pole so slnečnicou porast ma výšku cca. 75-100 cm takže kvetinka by sa v nej ešte stratila a rástla zrejme rovnomerne so zvyškom vegetácie chccel som sa spýtať či neviete či sa slnečnica nejako letecky/pozemne chemicky upravuje aby mi náhodou nespálila úrodu alebo ju urobila nehúliteľnou P.S. ak by sa dalo/osvečilo pribudlo by tam mini Autoflower políčko ktoré pripravujem dakujem za reakcie
Původní příspěvek od hemperor v blízkosti môjho bydliska je pole so slnečnicou porast ma výšku cca. 75-100 cm takže kvetinka by sa v nej ešte stratila a rástla zrejme rovnomerne so zvyškom vegetácie chccel som sa spýtať či neviete či sa slnečnica nejako letecky/pozemne chemicky upravuje aby mi náhodou nespálila úrodu alebo ju urobila nehúliteľnou P.S. ak by sa dalo/osvečilo pribudlo by tam mini Autoflower políčko ktoré pripravujem dakujem za reakcie
slunečnice prochází dost výraznou pozemní úpravou cca v srpnu a to sice, že se sklízí, tak to zvaž.
Tak jo, děkuju všem za různý nápady a dneska po obědě se vydávám na cestu a sčeknu moje okolí. Věřím tomu, že najdu nějakej slušnej zakempenej svah na jih, kde nepáchne žádnej zevlák. Mám strach z ojebů, ale pořád věřím tomu, že ty nuly ze sídliště radši budou stát někde na betonu a prosit o prdy.....doufám, že najdu nějakej solidní flek, na kterým se bude dařit a pojedu tam víc, jak jeden round....hodně štěstí groweři !
Zdravím,
nevím jestli už sem někdo psal, ale docela dobře se dá sadit na starých nebo opuštěných průmyslových budovách.. udělal sem si políčko poblíž vzduchotechniky, takže ze stran mě to maskovali kovové šachty.. uspěšnost 100% a nikoho nenapadlo na takovém místě něco hledat..
Chcem sa opýtať na miesta pri cestách. Totiž v mojom novom bydlisku kúsok sa vyskytuje dajme tomu že vypadovka(cesta) popri rieka kde po brehoch su celkom huste porasty bol som sa prejst kusok tak pol kilometra a celkom haluz mate stym niekto skusenosti ? bojim sa zaplav, stopárov, nejakých náhodných ludi atď ...cestách.
my sme si nasli miesto na okraji mesta priamo v lese na cistinke, len sa mi zda ze tam uz niekto volakedy pestoval lebo na mieste kde to chceme dat su stare petflase a konare stromov su odrezane tak aby rastli hlavne do vysky, kazdopadne podla stop tam uz dlho nikto nechodi, az na dive svine a srnky, ich hovna a stopy su vsade, pred tyzdnom ked sme to boli obzriet sme tesne vedla nas poculi krochkanie starej a mladych... cez vikend chodi okolo hafo ludi a je to hned vedla cernic a lesnych jahod ale predrat sa tam je makacka...
dalsie je v zahradkarskej oblasti vedla vysekaneho pasu pod stlpom s napatim a vlakovou kolajnicou, je to zarastene bodavymi stromami, tiez su tam stopy srniek tak uvidime... ked to ozelenie tak by nemalo byt nic vidiet... vsetko je to da sa povedat na skok od bytov ale vyzera to nadejne...
Tak jsem byl omrknout plácek, kde jsem sadil loni (lesní školka) a ono ejhle. Stromky poporostly takovým stylem, že by kvítí mělo přímé sluníčko na maxinálně 4 hodiny denně, což je fakt málo. Jal jsem se tedy projet okolí za účelem najít nový grow plac. Nejprve jsem objevil další školku, stromky tak 1,8 m, takže vcelku ideální výška, ale svah nebyl orientovaný na jih. To mě moc nepotěšilo, takže jsem projížděl les dál, nikde nic, porosty moc vysoké, blízko cest, málo kryté.. Už jsem ani nedoufal, ale vyjel jsem na kopec, krásná rovina, ničím stíněné, ale malé sazeničky stromečků = péče lesníků. Říkám si tak to je v čudu, ale ještě jsem mrkl kousek dál, pod tím byla větší školka s borovičkami, kterým větve rostou do všech stran a jsou poměrně husté, takže je do porostu prd vidět. Výška do dvou metrů, obrovská plocha, daleko od cest, jižní svah, takže sluníčko celý den, daleko od civilizace, kolem nejsou houbařské porosty.. Bomba!! Jediný problém bude dovézt hlínu a ukočírovat zvěř, všude zaječí bobky, ale na tohle jsem zvyklý, oplocení to jistí. Kdo hledá, najde, přeji Vám všem, abyste si našli taky nějaké luxusní slunečné místečko. A samozřejmě žádné čórky! Pro inspiraci připojuji foto.
OutdOOr OrthOdOx
Naposledy upravil MedvedBrtnik 08-03-2012 v 01:41 AM
Zdar!
Taky jsem se v zimě potuloval a našel jsem křoví Trnek, cca 6 metrů na 4 metry, tenhle tejden jsem si to uvnitř vyřezal (ještě že mám motorovku) kostku tak 2 na 4 metry, oplotil bo skrz křoví byl Srnčí ochoz.
Začal jsem už i orat, bohužel je to tam hrozná šutrárna, ale s tim už si polní lopatka bude muset poradit
Asi ob tři louky je pastvina, letos nebudu kupovat granulovanej kravskej hnůj, ale posbírám z tý pastvyny kravský lejna a obohatim tim tu šutrárnu, snad se vydaří, slunce tam pere celej den
Zdravím, mě napadlo zasadit na skále. Prostě nějaký good místečko díra kde se bude trochu držet voda. trochu to očistit a donést tam trochu dobré zeminy s perlitem ( přece jenom když na tu skálu bude pařit v létě slunce bude horká) a ten perlit zase zvýší % vody v té zemině.
Doma nebo ve skleníku si předpěstovat nějaký ty kytičky a pak je tam prdnout.
Myslím si, že když by přišli na jaře přízemní mrazíky tak by to rostlině neměli vadit. Obrovské balvany se přes den ohřejí a dávaj celou noc přece jen nějaký teplo.
V období sucha by se to ale mělo asi párkrát zalít a zaštípnout. Ale je výhoda že na skále si cestičky nevyšlapete.
A na podzim si myslím že by také nebyl problém s dozráváním. Zas ty kameny budou dávat teplo a mráz by se toho ani nedotkl si myslím.
+ Když bude koncem října, kdy sluníčko nebude už mít takovou sílu. Tak ty černý skály tomu zase pomůžou.
Pokud vám to příjde jako kravina napište. Mě to příjde jako celkem dobrej nápad. + Nemá někdo zkušenosti ze skalním pěstováním ?
Původní příspěvek od Matejak Zdravím, mě napadlo zasadit na skále. Prostě nějaký good místečko díra kde se bude trochu držet voda. trochu to očistit a donést tam trochu dobré zeminy s perlitem ( přece jenom když na tu skálu bude pařit v létě slunce bude horká) a ten perlit zase zvýší % vody v té zemině.
Doma nebo ve skleníku si předpěstovat nějaký ty kytičky a pak je tam prdnout.
Myslím si, že když by přišli na jaře přízemní mrazíky tak by to rostlině neměli vadit. Obrovské balvany se přes den ohřejí a dávaj celou noc přece jen nějaký teplo.
V období sucha by se to ale mělo asi párkrát zalít a zaštípnout. Ale je výhoda že na skále si cestičky nevyšlapete.
A na podzim si myslím že by také nebyl problém s dozráváním. Zas ty kameny budou dávat teplo a mráz by se toho ani nedotkl si myslím.
+ Když bude koncem října, kdy sluníčko nebude už mít takovou sílu. Tak ty černý skály tomu zase pomůžou.
Pokud vám to příjde jako kravina napište. Mě to příjde jako celkem dobrej nápad. + Nemá někdo zkušenosti ze skalním pěstováním ?
Je to tady určitě v out galerii, i solidní kytky jsem viděl co tady pěstowali groweři na skalách, pohledej to určitě najdeš, nic nového jsi neobjevil...
MedvedBrtnik: Jo taky mě to napadlo že tam bude opravdu horko=) ale zkusím to ještě nějak pořešit s tou závlahou a mělo by to být ok. Potom jsem dám fotky jak jsem to vymyslel =)
Původní příspěvek od Matejak MedvedBrtnik: Jo taky mě to napadlo že tam bude opravdu horko=) ale zkusím to ještě nějak pořešit s tou závlahou a mělo by to být ok. Potom jsem dám fotky jak jsem to vymyslel =)
moja babka byva v zabudnutej dedine , a vzdy ked sa idem previest na stvorkolke tak im dam vlahu popr im donesem dake sracky a to staci mam to v lese a nikdo mi to necorkol a videl by to aj slepy