Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar včera jsem byl pátrat p ofleku , našel jsem školku , z každé strany les kylometr dlouhej z jedny strany školky je soukromej pozemek neoplocenej maj tam asi tak dva hektary stromku na vanoce bohuzel jedny maj tak 50 cm a druhy maj tak 4 metry ale jejich ta mmal oa jsou ridke , coz oto nebal bych se ze jsou ridke ale ze to mezi nima treba vysekavaj nebo tak . Ale hned vedle toho pozemku je ta školka je oplocena a v ni jsou nejak maly smrcky nebo borovice nevim nedival jsme se z blizka . Je strasne zarostla a velka asi tak 200x 100 metru ze zadu je potok a kolem dokola stromy a ten pozemek , myslite ze by to tam slo ? v zadu v te skolce bych udelal misto pro 8 kytek a lupl je tam ... ale nevim no .
Pokud je to oplocený, vůbec bych se tím neobtěžoval, o to se budou stopro starat. Chce to starší, já minulej tejden koukal, že v té mojí školce to bude mít už kolem 4m. Je to v kopci, takže se tam najdou místečka, kde svítí přímé slunce v květu 10 - 12h, což je paráda. Zkus pohledat taky něco takového, aby to nebylo stíněné, ale zároveň aby stromky nebyly moc malé (kvůli péči lesníků.)
Tenhle thread bych úplně smazal nebo aspoň přesunul do kanálu do ''výstavních témat'', kde nato nemají přístup guests tedy potenciální čorky, pro něž je tenhle thread jako stvořený...
myslím si, že nejlepší je najít si nějáky fakt hustý houští kam by normální člověk nevlezl ( ostružiny, maliny apod. ).... něco kam by ste se plazyli po čtyřech.... vysekat tam 10x10m flek ..... vykopat díry , nanosit substrát a ať to roste ... tento rok to kromě skleníku plánuji taky ... když najdete fakt nějáký hustý tak tam ani zvířata nevlezou ....
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
No jo, jenže třeba v mym okolí nenajdu ani křoví o rozměru 10x10 metru, natož abych tam mohl vysekat takovej flek. Budu to muset risknout na místech, kde to bude zakrytý pár stromkama/keřema
já mám tu školku najítou okolo školky je plno cest od divočáku dneska sem to tam čekoval asi 4 hodiny a viděl sem tam srny zajíce ty lesní slepice co kfikaji jak ludry a divočaky ale do školky nechodí takže zvířata neřeším. školka je ale oplocena a stromky maj tak 4 metry a jsou docela zdraví ale když se prodřu o tři řádky do středu tak je to tam žlutý jako prase všechny stromky , myslíte že se tam bude dělat prořez ? jeto tam dost nahusto ale vypadá to že to nechávaj. Navíc tam svítí pěkně slunce takže se mi to líbí .
Zdravím, mám nájdené pekné miesto v lesíku ... no chcem sa spýtať, ak si vykopem jamy a presekám všetky korene v nich a vytiahnem, potom tam nasypem substrát ... nebude to potom vadit rastlinkám? Teda myslím tak že sa tam náhodou zasa tie korene nenasáčkujú do toho
Původní příspěvek od Pítr Zdravím, mám nájdené pekné miesto v lesíku ... no chcem sa spýtať, ak si vykopem jamy a presekám všetky korene v nich a vytiahnem, potom tam nasypem substrát ... nebude to potom vadit rastlinkám? Teda myslím tak že sa tam náhodou zasa tie korene nenasáčkujú do toho
když je vysekáš a dáš pryč, tak tam asi těžko zase budou. omg
tak ale ked je to koren stromu asi nejde vysekat celý, vysekám ho v diere a dám preč, tak preto sa pýtam či to ešte porostne ... ale už to je fuk. Pochybujem že ten koreň sa tak rýchlo zregeneruje, možno žačne tak na rok zasa troška rást
Vadi ked je rastlinka pod stromom ? našiel som si miesto v krikoch a neviem či mam nejaku haluz z hora vyrezat aby tam išlo viacej priameho slnka. Poradte
Původní příspěvek od Patres92 Vadi ked je rastlinka pod stromom ? našiel som si miesto v krikoch a neviem či mam nejaku haluz z hora vyrezat aby tam išlo viacej priameho slnka. Poradte
proč zrovna pod stromem ? tak je lepší,když máš hodně slunného místa,pod tím stromem nevím nevím..aj když to chceš vysekat,tak ti to tam bude stínit..osobně bych se pod stromem nato vytento a našel si lepší slunné místo