Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Co budete sázet příští rok , od roku 2004 až do 2010.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 58 59 60 61 62 »
Autor
Téma 
georgocze
Stálý Člen

Karma uživatele georgocze - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 945

Čau tak já chci rozjet Super Skunk a Jacka H. a nějaký No-Name ale nic velkýho držím se při zemi

Old Post 27-05-2008 v 20:13 PM
georgocze je offline   Profil uživatele georgocze   Find more posts by georgocze   Foto galerie člena georgocze   Click here to Send georgocze a Private Message   Add georgocze to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roboot
Stálý Člen

Karma uživatele roboot - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 946

4 siola, máš s těma early buds nakou zkušenost taky je letos zkouším

Old Post 27-05-2008 v 20:54 PM
roboot je offline   Profil uživatele roboot   Find more posts by roboot   Foto galerie člena roboot   Click here to Send roboot a Private Message   Add roboot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Siola
Nový Člen

Karma uživatele Siola - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 947

"roboote" Zkušenost s early buds nemám.Letos jsem je vysadil taky poprvý,tak uvidíme!Zdá se mi teda že rostou docela pomalu,ale možná to je moje chyba páč jsem je donedávna trápil v květináčích.Jak se daří těm tvejm??

Old Post 28-05-2008 v 20:51 PM
Siola je offline   Profil uživatele Siola   Find more posts by Siola   Foto galerie člena Siola   Click here to Send Siola a Private Message   Add Siola to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tooth
Stálý Člen

Karma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 948

1 x Orange Bud
1 x Euforia
1 x Maroc x Afghan
1 x Super Skunk
1 x Boglegum
1 x Budha

všechno klony, OB a Euforia normálka a zbytek kyble, tak snad aspoň něco klapne ?)

Old Post 28-05-2008 v 21:54 PM
tooth je offline   Profil uživatele tooth   Find more posts by tooth   Foto galerie člena tooth   Click here to Send tooth a Private Message   Add tooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
palinoch
Stálý Člen

Karma uživatele palinoch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 949

no minuly rok som mal White Rhino, a Crysta.
tento je White widow, Cheese, Crystal. Cheese sa rozrasta ale od mala ho napadli svilusky je velmi nachylny, tak neviem ako zabojovat na 100%.

Old Post 24-06-2008 v 19:34 PM
palinoch je offline   Profil uživatele palinoch   Find more posts by palinoch   Foto galerie člena palinoch   Click here to Send palinoch a Private Message   Add palinoch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
groover
Stálý Člen

Karma uživatele groover - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 950

Black Jack,
Cream Caramel,
Orange Bud,
Khola,
Frisian Dew,
Opium,
Voodoo.

Old Post 25-06-2008 v 22:28 PM
groover je offline   Profil uživatele groover   Find more posts by groover   Foto galerie člena groover   Click here to Send groover a Private Message   Add groover to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C0mb4t
Stálý Člen

Karma uživatele C0mb4t - 41% Pěstitelská

Sezóna 2010 Příspěvek č. 951

Tak sezona 2009 sa nam pomaly konci a vsetci sa tesia na zimne hulenie Mna ta radost presla hned po tom ako som zistil ze moju rastlinku niekto sklidil za mna!Mozno si hovorite ze je zbytocne tak skoro hovorit o buducej sezone ale podla mna je dobre riesit veci skor!

Tuto sezonu som isiel jeden stromcek len tak na skusku!Dal som na radu skusenejsich a objednal som 10 semienok Durban Poison!Je to fakt super odroda a urcite ju pojdem aj na bud. rok.

Takze na sezonu 2010 chcem skusit sklenik v lese alebo na luke!V plane mam zasadit 2 stromceky!Nikdy som nehnojil kupenim hnojivom vzdy som hnojil iba ORIGINAL BIO teda prirodnimy hnojivami ako su slepacince atd. ale pocul som ze hnojivo Plagron je dost kvalitne takze teraz chcem kupit celu sadu na kvet na rast a este aj nejaky ten postrek a prevenciu proti skodcom!

A este nieco!Myslite si ze je vhodne zasadit rastlinku asi tak mesiac pred sezonou?

No DrugS OnlI GaNjA

Old Post 08-10-2009 v 11:25 AM
C0mb4t je offline   Profil uživatele C0mb4t   Find more posts by C0mb4t   Foto galerie člena C0mb4t   Click here to Send C0mb4t a Private Message   Add C0mb4t to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kouba
Stálý Člen

Karma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 952

zajímal by mě nazor lidí co pestovali nejaký z techto modelu venku , zkrátka bych rád slysel nazor na kazdý model výhody / nevýhody / výnos / qalita atd...
/010
seeds:
ice
el nino
herijuana
mendocino madness
c99

clony:
nycd
black domina
haze
euforia u.
medicine man
jack herer

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=510015#post510015

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=508588#post508588

Old Post 07-11-2009 v 10:52 AM
kouba je offline   Profil uživatele kouba   Find more posts by kouba   Foto galerie člena kouba   Click here to Send kouba a Private Message   Add kouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kouba
Stálý Člen

Karma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 953

jakub500
mno to že to seeds banka neuvadí jako outdoor vím ... ale zase vím že hodně lidí vetšinu z tech modelu jelo i venku a vypadalo to solidně...

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=510015#post510015

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=508588#post508588

Old Post 07-11-2009 v 15:23 PM
kouba je offline   Profil uživatele kouba   Find more posts by kouba   Foto galerie člena kouba   Click here to Send kouba a Private Message   Add kouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YagoMan
Stálý Člen

Karma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 954

citace:
Původní příspěvek od kouba
jakub500
mno to že to seeds banka neuvadí jako outdoor vím ... ale zase vím že hodně lidí vetšinu z tech modelu jelo i venku a vypadalo to solidně...

heriujana - vlastní zkušenost OUT - luxus, pokud máš možnost jdi do toho, krásně velké cukrem posypané šišky a neodolatelná chuť... výnos taktéž dobrý...

co se threadu týče, mírnějšími slovy souhlasím s mirkoffem

Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec.
Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení.
H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited

Old Post 07-11-2009 v 15:29 PM
YagoMan je offline   Profil uživatele YagoMan   Find more posts by YagoMan   Foto galerie člena YagoMan   Click here to Send YagoMan a Private Message   Add YagoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaOUT
Stálý Člen

Karma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 955

zdar....zapojím sa aj ja..... ja mám budúci rok v pláne vysadiť zase len no name(aspoň 200rastlín) kedže mám doma stovky semien , sú kvalitné a nemám v pláne kupovať semená...no name dokážu veeelmi dobre prekvapiť...keď sa mi to podarý , a zkosím aspoň dve kilá sušiny budem to rozdávať v celom meste aby skrachovali všetci dealeri čo predávajú gram za 15-20 eur...kokkoti...čús....

Old Post 20-11-2009 v 20:07 PM
papaOUT je offline   Profil uživatele papaOUT   Find more posts by papaOUT   Foto galerie člena papaOUT   Click here to Send papaOUT a Private Message   Add papaOUT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 956

citace:
Původní příspěvek od papaOUT
zdar....zapojím sa aj ja..... ja mám budúci rok v pláne vysadiť zase len no name(aspoň 200rastlín) kedže mám doma stovky semien , sú kvalitné a nemám v pláne kupovať semená...no name dokážu veeelmi dobre prekvapiť...keď sa mi to podarý , a zkosím aspoň dve kilá sušiny budem to rozdávať v celom meste aby skrachovali všetci dealeri čo predávajú gram za 15-20 eur...kokkoti...čús....

to nedělej i když to myslíš dobře...nevíš co která svině je schopna kvůli trávě udělat . naivita

Old Post 20-11-2009 v 20:13 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 957

Já mám v plánu pravděpodobně zatím toto:
GWS-jestli se mi poštěstí najít nějaký to semínko na celý kytce
Master KushXSafari Mix
LowriderxDiesel Rider
WW F2

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 21-11-2009 v 10:00 AM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Davias
Nový Člen

Karma uživatele Davias - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 958

Ja zas urcite pojdem AK-47, AK-48, nejaky Orange bud a mozno este nejake 2 genetiky, aby sa v zime nehulilo dookola to iste ), tak uz iba pockat na jar. zdar

Davias

Old Post 25-11-2009 v 16:44 PM
Davias je offline   Profil uživatele Davias   Find more posts by Davias   Foto galerie člena Davias   Click here to Send Davias a Private Message   Add Davias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Karma uživatele BoBoR - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 959

tento rok bol pre mňa nič moc kedže najlepšie rastlinky mi ukradli a z ostatných vela nebolo ... ale tento rok by som rád skúsil lowrider alebo diese rider alebo také veci ... prípadne DP ... a keď tu už rozoberáme budúcu úrodu tak by som vám rád poprial vela zdaru

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 29-11-2009 v 12:28 PM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaOUT
Stálý Člen

Karma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% PěstitelskáKarma uživatele papaOUT - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 960

citace:
Původní příspěvek od s!de
papaOUT : tyyyjooo u vas stoji gram 15-20eur???!!!!

no kruté...včera kamoš kúpil g za 17eur,(to je okolo 450kč ak sa nemýlim) dal to na váhu a hojho 0.8g...fuck...mám pocit že na slovensku growers väčšinou pestuju len kvoli peniazom, je to dosť smutné teda...

Old Post 06-12-2009 v 12:32 PM
papaOUT je offline   Profil uživatele papaOUT   Find more posts by papaOUT   Foto galerie člena papaOUT   Click here to Send papaOUT a Private Message   Add papaOUT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 58 59 60 61 62 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-02-2021 - Co budete sázet příští rok , od sezóny 2009 až po současnost . II. - 673 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás