Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 58 59 60 61 62 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
ebola
Stálý Člen

Karma uživatele ebola - 86% PěstitelskáKarma uživatele ebola - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 945

koupil sem nejakej nemeckej šmejd na ně, je to na vše tak doufám že to zabere.

jinak díky všem za rady

Old Post 10-10-2008 v 19:09 PM
ebola je offline   Profil uživatele ebola   Find more posts by ebola   Foto galerie člena ebola   Click here to Send ebola a Private Message   Add ebola to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shimano
Stálý Člen

Karma uživatele shimano - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 946

zdrvím gweři! ,mno nemam dobrou zkušenost s postřiky, ikdyž to bylo bio tak mi to tam nák vadilo v tom kouři,tak jak rákosníčkovi se mi objevují na kyti jak napotvoru chvilku před kosou tak si vezmu pinzetu a sbírám ty kurvy zelené do flašky s ředidlem (každý den),sic to je časově náročné ale máte jistotu že nic nezkazíte

Komu se nelení tomu se zelení

Old Post 10-10-2008 v 19:28 PM
shimano je offline   Profil uživatele shimano   Find more posts by shimano   Foto galerie člena shimano   Click here to Send shimano a Private Message   Add shimano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grubba
Stálý Člen

Karma uživatele grubba - 64% PěstitelskáKarma uživatele grubba - 64% PěstitelskáKarma uživatele grubba - 64% PěstitelskáKarma uživatele grubba - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 947

a co zkusit predatory:vyžerou broučky a pak sami sebe

Old Post 11-10-2008 v 10:55 AM
grubba je offline   Profil uživatele grubba   Find more posts by grubba   Foto galerie člena grubba   Click here to Send grubba a Private Message   Add grubba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peetr19
Nový Člen

Karma uživatele peetr19 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 948

tak jsem tu zase a moje kytka se ještě nezpravila:-(spíš naopak!!budu rád za každou radu!

Old Post 13-10-2008 v 15:18 PM
peetr19 je offline   Profil uživatele peetr19   Find more posts by peetr19   Foto galerie člena peetr19   Click here to Send peetr19 a Private Message   Add peetr19 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 949

pic možná jim přilej trochu dusíku a nebo to nech přijde mně to jako přirozený opad já bych to neřešil

Old Post 13-10-2008 v 15:30 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peetr19
Nový Člen

Příspěvek č. 950

no jenže ty listy právě začínají žloutnout aji nahoře!!špičky listu zhnědnou a pak ty listy zežloutnou:-(

Old Post 13-10-2008 v 15:45 PM
peetr19 je offline   Profil uživatele peetr19   Find more posts by peetr19   Foto galerie člena peetr19   Click here to Send peetr19 a Private Message   Add peetr19 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 951

ta teplota taky není zrovna ideální a co ph měříš?

Old Post 13-10-2008 v 17:05 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peetr19
Nový Člen

Příspěvek č. 952

dneska jsem zrovna koupil nové ph testy!(ale jen ty papírkové)předtím jsem měl jinéj ph test a ukazovala mi to vysoké ph vody tak jsem někde četl že ph se dá snížit aji octem tak to tím dělám!!mohla by to být taky příčina ten ocet?

Old Post 13-10-2008 v 19:12 PM
Host
Host

Příspěvek č. 953

Kamo mi se to na přehnojeni nezda...Mám to samé u malých rostlinek a ještě jsem nehnojil,tak kvůli tomu jsem pohnojil aby se mi spravily...Tak uvidime..Hodne zdaru at dopestujes...

Old Post 13-10-2008 v 21:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 954

rozhodně jsou přehnojené a to dost.
nepomůže jen zálivka s čistou vodou,chce to propláchnout pořádně,2litry na květník je málo,tak 6 by mělo stačit.
tohle už se těžko rovná zpět,no přeji h.š.

těch 5+5 ml jak tam píšeš je poměrně hodně do jednoho litru

Old Post 14-10-2008 v 06:53 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Salatos
Stálý Člen

Příspěvek č. 955

pic no ten ocet nevím ,ale radši ho tam nelej já používám kyselinu dusičnou v růstu v květu kyselinu fosforečnou jinak to upravuj pěkně do žluta.jo a ty hodně žlutý listy odstran už jsou k ničemu.

Old Post 14-10-2008 v 13:42 PM
peetr19
Nový Člen

Příspěvek č. 956

no a kde ji sehnat tu kyselinu a jak dávkovat?

Old Post 14-10-2008 v 15:27 PM
LIPEENO
Stálý Člen

Karma uživatele LIPEENO - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 957

Tak kyseliny se daj normalne v growshpu. No jestli muzu radit uplne bych se na ne vykaslal a pak zalezi na tobe jak moc to chces resit /pac nejvic problemu vzdy vznika prehnanou peci) od zakldu : co ja bych : vyndal kytku z kvetniku vzal nad vanu osprchoval ji koreny ale snaz se jich co nejmin dotykat pak vem cistou hlinu trochu ten umitej kvetnik vysyp aby koreny nedrely o keramiku pak vem trochu vapna rozmichej ho ve vode a rychle to nalej do hliny staci jednou neb dvakrat. a malo.no a pak si naloz skorapky vod vajicek a zalivej to tou vodou od nich.vysad dusik pac to moc okyseluje i ten silenej ocet.jestli chces resit tak trochu 3 vod ahacek. No a jestli mas fakt spatnou vodu tak ja sem si pro n i chodil do soda baru to je ten automat na vodu venku na ulici pic lip

kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno

Old Post 15-10-2008 v 00:10 AM
LIPEENO je offline   Profil uživatele LIPEENO   Find more posts by LIPEENO   Foto galerie člena LIPEENO   Click here to Send LIPEENO a Private Message   Add LIPEENO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele LIPEENO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dark156
Stálý Člen

Karma uživatele dark156 - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 958

peetr19 delalo mi to same nekolikrat po sobe..me se to jevi jako prelevani a nasleduje uhnivani korenu..myslim ze ted uz s tim nic neudelas ale nebude to vadit..normalne ti to dokvete...

Old Post 15-10-2008 v 11:23 AM
dark156 je offline   Profil uživatele dark156   Find more posts by dark156   Foto galerie člena dark156   Click here to Send dark156 a Private Message   Add dark156 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Salatos
Stálý Člen

Příspěvek č. 959

jestli chceš nějakou sklizen tak neposlouchej lipeeno to jsem neslyšel takový hovadiny v týhle fázi květu potřebuje co nejmín stresů a ne nějaký máchání kořenů

Old Post 15-10-2008 v 16:22 PM
peetr19
Nový Člen

Příspěvek č. 960

tak jo moc díky za rady!tedka jsem si ještě všiml na kytkách že trošku tam jsou uhníte ty špičky listů a zbarvujou se do fialova,co by to mohlo být?

Old Post 15-10-2008 v 16:58 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 58 59 60 61 62 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás