Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 58 59 60 61 62 »
Autor
Téma 
mafiaaan
Nový Člen

Karma uživatele mafiaaan - 0% Pěstitelská

Vcerejsi rozseck Příspěvek č. 945

Tak tu maam nejakej ten zaziteq:-) Vcera me navstivil kamos ze dostal nejaky hulo s tim ze je to nejakej shit....OK chvily sme byly doma paril sem komp...pak sme vyrazily vzal sem kaaru /Fiat Cinquecento/ na zhulenii dobra car...vyzvedly sme papirky a mohly jet...kam ale dnes pojedem??Napadl me dobrej napad ze pojedem tak 3km za ves delaj tam naky potrubi a tak tam sou nove vyjety cesty daaleko do poli...kdyz sme tam prijizdely stala tam naka skodofka s nakym jezedakem,rikam hmm to serem kdovi coe zacz...jedem dal...ale co ted?kamos ze kousek odtud je sad kde mel sest let z5 brigadu..prijely sme tam je to tam fak hustyy asi se tam o5 vratim...dlouho se jede sadem tak 800m a pak tak pul kilaku do kopce a vyskytnete se nakopci s nadhernym vyhledem tam sme stocily zhulili pohodicka maximum...asi tak pul kilak od nas byl starej mikrobus asi tak ze 70.let stal tam totalne vybraklej pod kopcem celkem halda...jeste sme rozhodily par seminek co zbyli z toho hula do kukurice:-) trebas se to uchyti:-) jedem po trech hodkach stavu z5 a pri vyjezdu ze sadu si delam prdel z kamose ze dochazi benal cukam pedalem /byl z toho f pici,udal sem mu to uz jednou a pak sem ho nechal tlacit,kdyz uz me to nebavilo sem nased a znova sme jeli...byl nasranej:-)/ no tak si z nej tak delam prdel jedem sme pred prvni vesnici jedem do kopce...auto prestava jet, kamos-"nedelej si zas prdel!"podrazuju a kara jede min a min az zastavi...tlacime na kopec v domeni ze je tam par kapek a az se to narovna kousek to pojede...hmm nicz...zhulenej 6 km od baraku bez benzinu 500m od vesnice plny romskych spoluobcanu kteri se po peti minutach zacinaji zajimat co ze jim to pristalo za obet v jejich teritoriu....co ted??volam...vsichni vyply founy...nebo nezvedaj...Bee.. co ted ??!volam mati...privez mi na kole benzin!!nasleduje zpoved..kde jsi ?co tam delas??az se vratis uklidis si ten bordel!!?seres me!etc. po deseti minutach premlouvam mati vyrazina kole...cekame neuveritelne dlouhych 40 min. na benal...zatim co jsme v mimoradnem zajmu obcanu divne pleti...probirame haluz co kdyz mati pojede kolem nich ocorujou ji o benal a kolo a budem tam kde sme....nastesti vse dobra dopadlo.z5 jede na kole kamos ja vezu mati domu...este trchu nadava jinak v poho,i kamos se vratil celej dom aj s kolem....no celkem fuj zaziteq...Koukame na fotbal a hezky spat....

Old Post 20-06-2004 v 22:58 PM
mafiaaan je offline   Profil uživatele mafiaaan   Find more posts by mafiaaan   Foto galerie člena mafiaaan   Click here to Send mafiaaan a Private Message   Add mafiaaan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mafiaaan
Nový Člen

Karma uživatele mafiaaan - 0% Pěstitelská

Vcerejsi rozseck Příspěvek č. 946

Tak tu maam nejakej ten zaziteq:-) Vcera me navstivil kamos ze dostal nejaky hulo s tim ze je to nejakej shit....OK chvily sme byly doma paril sem komp...pak sme vyrazily vzal sem kaaru /Fiat Cinquecento/ na zhulenii dobra car...vyzvedly sme papirky a mohly jet...kam ale dnes pojedem??Napadl me dobrej napad ze pojedem tak 3km za ves delaj tam naky potrubi a tak tam sou nove vyjety cesty daaleko do poli...kdyz sme tam prijizdely stala tam naka skodofka s nakym jezedakem,rikam hmm to serem kdovi coe zacz...jedem dal...ale co ted?kamos ze kousek odtud je sad kde mel sest let z5 brigadu..prijely sme tam je to tam fak hustyy asi se tam o5 vratim...dlouho se jede sadem tak 800m a pak tak pul kilaku do kopce a vyskytnete se nakopci s nadhernym vyhledem tam sme stocily zhulili pohodicka maximum...asi tak pul kilak od nas byl starej mikrobus asi tak ze 70.let stal tam totalne vybraklej pod kopcem celkem halda...jeste sme rozhodily par seminek co zbyli z toho hula do kukurice:-) trebas se to uchyti:-) jedem po trech hodkach stavu z5 a pri vyjezdu ze sadu si delam prdel z kamose ze dochazi benal cukam pedalem /byl z toho f pici,udal sem mu to uz jednou a pak sem ho nechal tlacit,kdyz uz me to nebavilo sem nased a znova sme jeli...byl nasranej:-)/ no tak si z nej tak delam prdel jedem sme pred prvni vesnici jedem do kopce...auto prestava jet, kamos-"nedelej si zas prdel!"podrazuju a kara jede min a min az zastavi...tlacime na kopec v domeni ze je tam par kapek a az se to narovna kousek to pojede...hmm nicz...zhulenej 6 km od baraku bez benzinu 500m od vesnice plny romskych spoluobcanu kteri se po peti minutach zacinaji zajimat co ze jim to pristalo za obet v jejich teritoriu....co ted??volam...vsichni vyply founy...nebo nezvedaj...Bee.. co ted ??!volam mati...privez mi na kole benzin!!nasleduje zpoved..kde jsi ?co tam delas??az se vratis uklidis si ten bordel!!?seres me!etc. po deseti minutach premlouvam mati vyrazina kole...cekame neuveritelne dlouhych 40 min. na benal...zatim co jsme v mimoradnem zajmu obcanu divne pleti...probirame haluz co kdyz mati pojede kolem nich ocorujou ji o benal a kolo a budem tam kde sme....nastesti vse dobra dopadlo.z5 jede na kole kamos ja vezu mati domu...este trchu nadava jinak v poho,i kamos se vratil celej dom aj s kolem....no celkem fuj zaziteq...Koukame na fotbal a hezky spat....

Old Post 20-06-2004 v 23:08 PM
mafiaaan je offline   Profil uživatele mafiaaan   Find more posts by mafiaaan   Foto galerie člena mafiaaan   Click here to Send mafiaaan a Private Message   Add mafiaaan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kafkaz
Nový Člen

Karma uživatele Kafkaz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 947

Já jsem jednou hulil s kámošema a pak jsem šel domů sám přes jednu psycho čtvrtí a zdálo se mi,že všude stojej lidi ve tmě.

Old Post 21-06-2004 v 15:06 PM
Kafkaz je offline   Profil uživatele Kafkaz   Find more posts by Kafkaz   Foto galerie člena Kafkaz   Click here to Send Kafkaz a Private Message   Add Kafkaz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 948

To mafiaaan:Tak toto je fakt brutalitka nexel by som to zažiť.Viem si predstaviť tie strasy a ani ten pokec s matkou ked ti doniesla ten benzín.Som sa ale nasmial.

Old Post 21-06-2004 v 19:51 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 949

Jednou sme s kámoškou zabafali, pak jeli ke mě, vypálili CD a dem zase ven. Přímo před hlavnim vchodem se zapotácela, hodila 3 veliký šavle na chodník a do záhonu. Já zmaštěn na velice solidní úrovni jenom chvíli nechápal, paxem se vrátil domu, nabral kyblík vody (3x) a aspoň to smyl. Hustý.

Old Post 24-06-2004 v 10:51 AM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rizzo
Nový Člen

Karma uživatele rizzo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 950

TY JO, TO SI FAKT HUSTEJ!HISTORKA JAK KRÁVA: NĚCO TAK HUSTYHO SE SNAD ANI NEMOHLO STÁT?!MEJT ZVRATKY PO KÁMOŠCE-TO JE KRUDY STEJNĚ JAKO TY SÁM!

Old Post 24-06-2004 v 15:13 PM
rizzo je offline   Profil uživatele rizzo   Find more posts by rizzo   Foto galerie člena rizzo   Click here to Send rizzo a Private Message   Add rizzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobotomi
Stálý Člen

Karma uživatele lobotomi - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 951

..... BENGA, ac je nevystojim, jsem toho nazoru, ze vetsina z nich je v otazkach kuraku travy docela tolerantni,... jednou jsem se o tom presvedcil, ikdyz tyhle tolerovaly,....
....
sesel jsem se s kamosem, ze ma pro me nejaky zely, normalni ganja, bylo toho dost, plna sklenicka od vitaminu.
Chtel jsem to sceknout, okostovat a tak. Ale kde, v centru nebylo razem kam zajit, no nevim proc, ale nakonec to vyhral
"Melerous Kedra Plejs" aneb park vedle muzea, prazsti uz vi.
Kdyz jsme sli kolem lavicek, byla tam parta keder, nadobi prostreny na bunde,... proste kedry. Tak jsme si sedli nad ne, vytahl jsem frizbicko, vysypal to na to.... prohlizim, cucham a kamos najednou abych to sklidil. Ani jsem nezvedl hlavu a zacal to ladovat zpatky. Sotvajsem to docpal, vidim ze se blizi benga, zrovna prichazeli. Frisko jsem prikril batohem, vyndal flasku, zacal pit a "Copak, nejakej problem?"
Zacalo poucovani, jakto ze sedime na trave, kdyz se to nesmi a co ze to mam v ty sklenice. "V jaky?" "No, pod tim batohem." "Jo, tahle,...no prece vitaminy, ale uz je prazdna, nechrasti..."
...doslo na obcanky a jeden odesel dal, s telefonem a moji obcankou, zacal cekovat, co budu zac.... Tohle jsou zrovna chvile, kdy vetsinou placnu co nemam, takze na nej "Copak, copak?"
Asi me neslysel, volal, vratil se, poucil nas, vitaminy nechal vitaminama a sli pryc. Sly pryc kolem tech keder a nic,.... tam bylo vsechno v poradku aneb pokracujte ve vykonavane cinnosti....
....pak jsme to sli rozdejchat, ochutnat....

lObOtomI

Old Post 25-06-2004 v 11:19 AM
lobotomi je offline   Profil uživatele lobotomi   Find more posts by lobotomi   Foto galerie člena lobotomi   Click here to Send lobotomi a Private Message   Add lobotomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
arbi
Stálý Člen

Karma uživatele arbi - 10% Pěstitelská

taky jeden mlíkovej... Příspěvek č. 952

jednou sem neměl co dělat tak jsem si s kámoškou řek, že si uděláme mličko... dal jsem si pěkně záležet ještě jsem skáknul do videopůjčovny pro Kouli... ten film mě vždycky rozseká... No tak dáme mlíčko čučíme na film a zničehonic jsem zjistil že sem totálně v prdeli...

... pokračování očima kámoše co se vracel domů z fotbálku -
v klídko neděle pogoda po fotbálku a pár joijntíčkách hezky vysmátej dorazí domů a co nevidí (neslyší)... v obejváku jede Koule, kámoška na záchodě zvrací já v klubíčku stočenej v koutě ležící mokrej potem se klepu ve strašný zimnici a prosim ho ať zavolá sanitku nebo se zbláznim... takovej hukot co sem měl v hlavě... fakt hustý...

Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude

Old Post 25-06-2004 v 21:18 PM
arbi je offline   Profil uživatele arbi   Find more posts by arbi   Foto galerie člena arbi   Click here to Send arbi a Private Message   Add arbi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
arbi
Stálý Člen

ještě jeden časovej Příspěvek č. 953

Dorazim takhle kolem jedný v noci domů, rodiče ještě vzhůru. Jsem vyhulenej jako to prástko, ale mám dostatek pudu sebezáchovi tak jenom houknu směrem do obyváku že jdu se psama. Vemu psíky a jdu je vyvenčit... Stojim koukám na psy aby vykonali obě potřeby vydim že se oba vychcali, vidim jak jeden sere, druhej sere tak na ně koukám čekám a jdu domů. Otevřu dveře a v předsíni máma a hned na mě spustí.
- Kde si byl !!!???!!!
- tupě nechápavě zírám
- No kde si byl !!!!!??
- ...no... se psama... sem to řikal... že jdu ... se ... psama
- Jo?? Tys byl tři hodiny se psama???
- kouknu na hodinky - 4,00 ráno

stalo se to už před cca osmi lety. Většinou když mám vokno tak si časem alespoň matně vpomenu co sem dělal nebo tak... tentokrát ne... absolutně nevim. Nejlepší na tom je, že si vůbec nevzpomínám že bych byl nějak totálně na sračky. byl sem prostě hodně vyhulenej šel sem se psama koukám na ně a jdu domů... tak buď sem čuměl tři hodiny na psy nebo mě unesli ufouni

Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude

Old Post 26-06-2004 v 12:39 PM
arbi je offline   Profil uživatele arbi   Find more posts by arbi   Foto galerie člena arbi   Click here to Send arbi a Private Message   Add arbi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el-basha
Stálý Člen

Karma uživatele el-basha - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 954

arabi: hustý trochu mi to připomělo Perníkovou věž jak si tam ta buchta čistila zuby

''Držte hubu, nevidim!''

Old Post 26-06-2004 v 16:52 PM
el-basha je offline   Profil uživatele el-basha   Find more posts by el-basha   Foto galerie člena el-basha   Click here to Send el-basha a Private Message   Add el-basha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 955

Lobotomi: jj to je slušný....

Setkání s Policií ČR, nebo Městskou Policií má svý kouzlo... Naštěstí jsem nic podobnýho zažívat nemusel, ale stejně... Je to nepříjemnej pocit, když jedete s lidma DOST vyhulený z akce, světla auta krájí hustou tmu, kterou projíždíte a najednou floydi.. stop... naštěstí jsem neřídil... vůbec jsem to tomu klukovi nezáviděl... no, vystoupil si... doklady... drobnej výslech, odkud jedeme a tak... my mezitím nahustěný vzadu na sedadlech, klaustrofobicky uzavřený v autě... zvenku obchází strážci zákona a svítí nám do ksichtu baterkama...

no, čekám, kdy se tyhle uniformovaný skupinky vybaví potřebnou technikou pro zjišťování thc... to bude špatný...

Old Post 28-06-2004 v 10:14 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
arbi
Stálý Člen

Příspěvek č. 956

to chodec...

sory ale doufám v to, že tu soupravičku na zjištění thc budou mít co nejdří a taky jí na řidičích budou hojně využívat... drogy za volant prostě nepatřej. Jak už tady někdo řikal - chceš aby lidi byli tolerantní k tobě a tolerovali hůlo ale někteří z nás nedovedou bejt natolik tolerantní aby nesedali zhulený za volant :-(( je to jen otázka času kdy nějakej zkouřenej řidič někoho srazí, přijdou na to že hulil a hádej kdo toho využije a jak bude znít další drogovej zákon... kurva lidi myslete, když sedáte zhulený za volant neohrožujete jen sami sebe. Jak moc vás mám rád, tak každýmu zhulenýmu řidiči přeju aby si na něj benga pořádně vyšlápli a udělali mu z tý jízdy big psycho.

Old Post 28-06-2004 v 16:37 PM
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 957

ja ked som bol brutalne vyhuleny som si chcel rozmenit 50sk prisiel som do krcmy a povedal som rozmente mi to na 20 a30 krcmar sa na mna pozrel apovedal ze 30 sk nema tak som povedal nech mi ich teda vrati a isiel som spokojne prec

Old Post 28-06-2004 v 16:55 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 958

arbi: ne, v poho.... já s tebou souhlasím...

V tom, že bys neměl zhulenej řídit... já bych to asi taky nedělal... tu toleranci nevyžaduju jenom od druhejch, ale věř mi, že se o ní snažím taky.. proto píšu, že jsem to tomu klukovi nezáviděl. Já jsem řídil zhulenej jenom jednou a to ještě po takovejch polních cestách... a nebyl jsem na sračky... Na druhou stranu si myslím, že když aspoň trošku znáš svoje hranice, jseš např. jen lehce zhulenej a nesmažíš to stovkou ve městě, tak se to dá zvládat... ale v podstatě jsem taky proti... i když ne tak radikálně...

a co se týče tý soupravičky... no, docela se toho bojím, protože thc máš v sobě dlouho - i když jsi hulil třeba před pár dnima - a nechce se mi věřit, že by to uměli nějak "reálně" (rozumně) změřit...

A jsem docela rád, že jsou tady lidi jako ty a ne jenom vyhulený paka, který myslí jen a pouze na sebe

Old Post 28-06-2004 v 19:06 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
arbi
Stálý Člen

Příspěvek č. 959

2chOdec:
no neboj že já bych nikdy vyhulenej nejel :-) to zas nemůžu říct, to by mi huba upadla ale už to nedělám, jen ve výjimkách a to ještě jako přejíždění ze sídliště na sídliště nebo tak ) už ani nejezdim s někym kdo hulil nebo měl byť jedno pifko... to du radši v noci pěšky - z výchovnýho hlediska a můžu říct, že to na kámoše vcelku funguje. No vod tý doby co mám děcko jsem nějakej zodpovědnej

ale ať to tu nezasíráme něčim vo čem tu jednak bylo popsáno už hodně stran a jednak to patří něam jinam tak jeden vykalenej za volantem:

jednou jsem pořádal doma takovou menší akcičku a krapet se mi to vymklo z rukou... no co budu povídat bordel jak sviňa všichni vykalený vyhulený vožralý, nějakej kámoš s holkou souložili v ložnici u rodičů jinej slejzal na balkon k podsousedům a podobný kokotiny :-) a mě kolem třetí ráno napadlo že převezu kámošovo auto (nevim už proč ale zastavil na vedlejším sídlišti a ráno potřeboval někam jet tak jsem se nabíd že se aspoň projdu a hodim mu to před barák...) tehdá jsem ještě neměl ani řidičák a sotva sem chodil jak sem byl vykalenej. ještě s jednim kámošem jsme našli auto. první háček byl v tom že jsme museli dolejt benzín... no přelejvejte benzín z kanistru po deseti brcích a deseti pivech druhej háček byl v tom že byl leden a frakt krutý mrazy a všude sníh ) celý auto (no auto... byla to hundrtka ) zasněžený jak sviň. byl jsem schopnej si udělat průzor na přednim skle o velikostitak maximálně 20x10 čísel no a jeli jsme... piča připadal jsem si jak v tanku... boční okýnka zasněžený zadní zasněžený a přední až na tu mezeru taky... jel jsem cirka tak dvacítkou :-) a když sem parkoval, tak sem ještě odřel auto sousedovi

no, bylo to fakt hustý zvlášť když vim jaký sem projel křižovatky po kterejch se to v noci mastí stovkou... klidně mě moh někdo rozstřelit a já bych si ho vlastně přes ty zasněžený vokna ani nevšim

no řikám hustý. vim že to byla hovadina a už bych si to nedal... řikám dělejte pičoviny ale nesedejte za volant... fakt to za to nestojí

Naposledy upravil arbi 29-06-2004 v 08:30 AM

Old Post 29-06-2004 v 04:57 AM
mr.ganja
Nový Člen

Karma uživatele mr.ganja - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 960

No tak jsem si vzpomněl na jeden docela drsný zážitek:
Šli jsme z hospy asi v 1 ráno, docela nakalení taky trochu zhulení a šli jsme pro fájku kterou jsme měli zkovanou na zastávce v koši (měli ji tam kámoši /byli jsme 4/), to proto že jsme chtěli ještě zahulit.
V tento den hrál v Opavě Baník, no zničili nám trochu hřiště...bylo to v TV...
Jak jsme šli z té hospy přes náměstí tak jsme potkali asi 50 baníkovců... byli jsme z toho uplně v pi*i... no tak si dem a kámoš začal najednou zdrhat... my na ňho čumíme jak paka, ale neváháme a běžíme za ním - no tak se otočím jak zareagovali baníkovci - a ty ku*vy (menší skupinka - asi 10) po nás házeli šutry - fakt mazec... no naštěstí neběželi za námi...
Vzali sme faju a ještě trochu zahulili...
BRUTUS

Growing, smoking, cooking = happy living

Old Post 06-07-2004 v 13:10 PM
mr.ganja je offline   Profil uživatele mr.ganja   Find more posts by mr.ganja   Foto galerie člena mr.ganja   Click here to Send mr.ganja a Private Message   Add mr.ganja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 58 59 60 61 62 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás