Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » kontroly THC na silnici
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

coprus - jojo vypadá to, že to bude fakt přísný....

Docela by mě zajímalo, jestli tenhleten test zjistí jenom momentální zhulenost nebo si před každou jízdou budu muset dát tak ty tři měsíce pauzu, aby to ze mě vyprchalo

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Naposledy upravil Taker 09-07-2005 v 15:34 PM

Old Post 09-07-2005 v 13:45 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odoctor
Stálý Člen

Karma uživatele odoctor - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

citace:
Původní příspěvek od Deda Mraz
blockhead: odpověděl sis v podstatě sám...určitý vliv na reakční dobu je bez diskuze, ale desetinásobné prodloužení je nesmysl (to už by ses do toho auta asi ani nedovlekl ).

BohouR: to je samozřejmě tvůj názor, já mám vlastní zkušenost, že řídit totále našrot mi nedělá problém. Jezdím takhle velice často a dlouhé štreky (i v noci) a zatím jsem jsem nikdy nebyl účastníkem žádné nehody, ani jsem se nedostal do nebezpečnější situace (když pominu nějaký Rusáky, co stáli ve dvě v noci u silnice s žigulem a chtěli mě zastavit anebo hovada, který šlápnou na plyn když je předjíždím...). Prdel je, že jednou, když se mi zase stalo to, že jsem začal předjíždět a boreček ve škůdce s buchtičkama na zadních sedačkách mi to přidáním plynu znemožnil (a skoro mě tak navez do protijedoucího náklaďáku, kterej se vyhoupl nad horizontem) tak jsem se nasral a začal jsem ho honit. To bylo asi jedinkrát v životě, co jsem jel fakt nezodpovědně, ale ujížděl mi přes město kilem, takže se nedalo svítit...musel jsem to voroštovat taky. Dneska uznávám, že to byl totální nesmysl ho honit, ale tehdy jsem si to s kámošema docela užíval. Pučil jsem kámošovi vedle mě svojí pistoli a ten s ní na ně mířil z okýnka a taky bylo vidět, že mají fakt dobře nahnáno. No oni si totiž asi mysleli, že je nebudu honit dlouho (pražská SPZ 150 km od Phy), ale shodou okolností jsme měli stejnou cestu, takže jsem za nima jel asi 50 km Museli mít bobany, že už si to určitě napřístě rozmyslej... No když jsme dojeli do města, ještě jsem je párkrát rutinně prohnal uličkama a pak jsem jim na kruháku zmizel. Ale stálo to zato Abych se trochu ospravedlnil, obvykle prasárny na silnici přecházím mlčky, ale tohle mě fakt nadzvedlo, protože jsem dospěl k závěru, že ten magor mě chtěl zabít. No posuďte sami. Úsek oné silnice (mezinárodní tah) byl přehledný, škůdka předemnou jede konstantních 80, vepředu je ještě nějméně 800m volno. No začal jsem předjíždět a když jsem byl na úrovni tý škůdky, tak na to borec šlápnul. No nepodařilo se mi ho už předjet, ale za tu dobu už jsem se dostal asi 60-70m před prudké klesání, z kterého se naráz vyloupl náklaďák. Ten maník měl tamnější SPZ, takže to tam musel znát a vědět, co mi tam hrozí... No pomstil jsem se a zároveň se zařekl, že už to nikdy neudělám, což dodnes dodržuju. Takže jak píše blockhead: jezd;te radeji v míru

2 deda mrassszzZ:

Nemyslim že bys nějak porušil etiku, protožže jsem na silnici každej den, a vidim pořád vic a vic řidiču co jezdej ale fakt jak howada, tuto situaci jsem zažil hodnekrat, a musim tě pochvalit!!!

Sice sam se řidim heslem smoke and drive(takže ode me moc nesedi nejaka kritika), ale to nemeni nic na situaci, proste jsi potkal namachrowanyho blbečka kterejch je dnes na silnici mraky.

howg

Kdo kontroluje minulost, kontroluje budoucnost: kdo kontroluje současnost, kontroluje minulost …

Old Post 26-08-2005 v 04:08 AM
odoctor je offline   Profil uživatele odoctor   Find more posts by odoctor   Foto galerie člena odoctor   Click here to Send odoctor a Private Message   Add odoctor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 83

hele me uz tolikrat chytli zhulenyho v aute a nikdy ani naznak pruseru....ale neziju uz v cr 2 roky takze doufam ze to furt zustane u visinek a normalniho chovani :-)

Old Post 07-09-2005 v 21:51 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Pozor v noci Příspěvek č. 84

Ve zhulenym stavu se oko pomalejš adaptuje na změny světla, takže vás snáz oslněj protijedoucí auta a déle po tom nevidíte. A hlavní problém po zhulenost není v tom, že by měl člově pomalejší reakce, ale občas prostě přehlídne nějakou tu značku nebo semafor. Ale přiznávám, že už sem taky párkrát jel trochu přihulenej ale vždycky ve dne a s respektem ke svýmu stavu. I tak na to nejsem hrdej.

Old Post 09-09-2005 v 17:15 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
01-04-2004 - kontroly nahraniciach - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás