Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2kuba: kdyz prides na to, ze ses zmenil, tak to rozhodne schizofrenie nebude, pac schyzofrenni clovek straci kontakt s realitou tak, ze uz neni schopnej poznat, ze on je mimo reality a ne vsichni okolo
KONEC. Asi před 20 minutama poslední sklo a (teď už celkem poštelovanej) píšu tenhle epitaf. Hulení je strašně fajn, ale musí se umět kontrolovat. Sám cítím, že jsem to poslední dobou nezvládal, řek jsem si: 3 dny pauza a za půl hodiny jsem už zase kouřil. Musím to udělat radikálně. Jinak několik poznatků po několikaletým skorodenním hulení:
- Ze začátku jste strašně pomalý
+ Časem zjistíte, že jste si zpomalili celej svět okolo
- Přijdete o nějaký kamarády
+ Najdete nějaký kamarády
+ Máte spoustu nápadu a vylepšení světa
- Než otevřete hubu abyste to někomu řekli, zapomenete to
+ Jen tak vás něco nenasere
- Jen tak vás něco nenasere
- Kurví to zdraví
+ Nemůžete na tom bejt závislí (a to teď chci dokázat)
Jestli mi někdo něco chcete vzkázat, tak do dnešní půlnoci, pak mažu nick a ještě předtím založím nějaký kanální téma
a teď tu pro Vás mám muj životní příběh v kostce :-)
...každopádně přeju pevné nervy a silnou vůli oboje bude zapotřebí...
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
mugli .. za problemy s hulenim casto muze prekroceni ty spravny miry .. je uzitecny se naucit najit a drzet spravnou miru .. ne jen u coudu .. cernobili reseni muze obcas bejt utek pred sebou samotnym, coz dava smysl kdyz jde o docasny takcky ustupovy manevry .. jinak moc ne
mugli tvuj příspěvěk mě docela zaujal a na to že hulim necej rok tak z nějakyma poznatkam co pišeš bych souhlasil. Posledni dobou si začínam uvědomovat že hulit začínam vic a vic. to je tou sklizni n. Uvidim až dojdou zasoby protože toho zas tolik nemam. Pak se pokusím dat delši pauzu. ...
Ty jo, mám co pálit a sem moc rád, že hulím jen když se na to cejtím a to sou obvykle víkendy, od pondělí do pátku mám vždycky takovej očistec od všeho a to je pak na to o víkendu taková zasloužená chuť! Když člověk ví, že se dokáže uhlídat, nic si nezapírá a hulí jen když cejtí, že to pro tělo bude OK a bez následků.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Původní příspěvek od __helios Od zítřka si už nikdy nedám ani práska..EHM EEE
Nechce se někdo přidat?
Leze mi to na mozek , bere mi to paměť a dech, čas i peníze..
Když do toho pudete se mnou, tak mi napište jak to jde...
Už jsem na nový rok skoro přestal, ale zase jsem do toho spadnul,takže teď to už prostě musim překonat.
mno u mě to je většinou tak, že když je co, tak hulim třeba každej den :-) 2-3 sklíčka bo 2 špíčky, minule mi to vydrželo skoro půl roku....potom sem tak týden vůbec nehulil a připadal sem si psychycky jako úplně jinej člověk, taky se mi začala vracet paměť :-D teď je to zas v prdeli, smoke every day....Je tu otázka....Chci vůbec přestat? Na plíce je to určitě lepší než cíga, hulit je lepší než kouřit :-) až na tu paměť
ja mylim, ze ucinky se meni podle toho, jak casto ten clovek huli. je jasny, ze kdyz huli denne, tak ze se dokaze ovladat. znam lidi, kteri maji tenhle stav uz jako normal. ze se tim akorad hodi do klidu.. popravde nechtel bych.. v klidu mozu bejt i bez teho a nekurvit si nicim zdravi
nedá mi to a taky přispěju svoji kapkou životní zkušenosti..od 14 jsem pěstoval a od 15ti hulil..Byly to krásný časy spojený s demotivačním syndromem,pohodou,spousty kamarádama a zábavy..hulil jsem 4 roky téměř denně..nepozoroval jsem na sobě žádný negativní vlivy ganji(až na ten demotivační syndrom) a nepozorovali je na mě ani mý rodiče..hulení jsem bral jako dar z nebes a taky jsem se k němu tak choval...žádný přehulování,prostě dali jsme si většinou v pravej čas na pravým místě a užívali si to....toď ovšem konec pohádky..jednou nevyšla sklizeň a kupovat nás, jako studenty, brzo omrzelo..tudíž hledali jsme jinou alternativu matky přírody a měli jsme tu smůlu,že nám za humny rostla nepředstavitelná horda lysohlávek,na ktere jsme taky brzy narazili...ve stylu hula jsme si opět vybírali správnej čas a dobrý místa k lysotripům,ale lysny nejsou hůlo a 6měsíců lysohlávkovejch tripů den co den,nám všem udělaly pěkný šrámy na psychice..během půl roku po tom, jsme si každej prožili desítky čistejch flashbacků(nazývám tak flashbacky způsobené usazeninami psylocibinu či psylocinu v tucích),ktery se objevovali jak za střízliva tak za zhulena..ty sice po čase přestaly,ale i tak člověk objevil intenzivní a maximálně hlubokej stav nereality,kterej se při každým špeku vracel zpátky(flashbacky psychický)..pak během posledních pěti let přestával z naší party hulit jeden člověk po druhý...dnes z 9 lidí ktery si toto prošli, 7 přestalo hulit uplně(včetně mě,já nehulím cca 3roky),jeden se zbláznil ůplně(nějaká forma schyzofrenie,několikrát pokus o sebevraždu...ale hulí pořad a to dost,prý mu to pomáhá..já mám na to jinný názor..) a jen na jednom člověku, na tom to nenechalo žádný následky,ale to bude pravděpodobně způsobeno jeho nízkou inteligencí a neuvědoměním si sama sebe...jinak 3 z těch lidí mělo sebevražedný sklony a veřejně to prohlašovali(to je asi zachránilo)..1 sám vyhledal psychiatra a léčil se bez úspěchu dva roky, po té ho dali dohromady až v dobřanech, kde absolovoval nějakou alternativní lébču(myslím že to bylo holotropní dýchání,ale nejsem si jist) a tak rok a půl je teprv v pohodě...saMOZŘEJMĚ nehulí...
uvádím to sem jako odstrašující příklad a doporučuju halucinogeny jako jsou lysohlávky uplně vynechat a pokud přeci jenom je chcete vyzkoušet tak pak max.2krát do měsíce...pak je to fantastickej zážitek plnej barev emocí a čistý energie..
teď už jsem několik let úplně vpořádku,ale hulit nemůžu..alespoň pěstuju a úrodu rozdávám s tímto doporučení kamarádům, kteří pak můžou hulit v pravej čas, na pravým místě a jsou tak demotivovaní, že po lysohlávkách ani nezdechnou...
ps:někdy bych si chtěl dát špeka a prožít znova ty stavy jako před 6lety...dle mýho to bude chtít něco jako Indica Blitz od THC Laboratories s vysokým obsahem cbd(jen teorie)...zatím..
tezko rict cim to .. ale po nejaky dobe nehuleni se me do toho nechce .. tri, ctyri dny, tejden, tri nedele .. rikam si proc bych mel? .. a pak si taky rikam, jestil ta nechut neni nahodou naockovana, naucena .. furt kolem slysime, je to spatny, tohle, tamhle .. mozna to nejak prosakne do podvedomy .. kazdopadne kdyz zapalim, vim ze co mi to da nebo veme zalezi na me, stejne jako ze to neni pro kazdyho .. zrovna tak jako vim ze muzu zas prestat kdy budu chtit .. chce to vedet co clovek chce, ceka a ladit?
mettatron: suhlas! A tenhle nazor nepocujem prvy krat. Urcite sa ta propaganda proti trave dostane nak do podvedomia, nekomu vic nekomu min nebo vubec...Kazdy sme iny. Myslim ze dost bad tripov moze plinut prave ztohoto. Proste drtiva vecsina ludi slepo veri tomu co je ustavou zakazane = ZLE! Co je samozrejme v drtivej vecsine pravda, ale prave TRAVA ZLA NENI, to vsak vecsina nikdy nezisti lebo je to zakazane.
Dost biliniek je postavenych mimo zakon a tak nemozu byt poriadne preskumane a pritom by mohli zachranovat zivoty...
No podla mna ked sa ti dostanu nake srcky do hlavy tak chce to pauzu ale aspon rok-dva spojenu s zmenou prostredia-krajiny, nekde kde sa ludia min seru do teba. A tam to potom pomali rozpalit Nemam to vyskusane ale takto nejak si predstavujem svoje precistenie az bude nutne , co bude urcite