Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj prave stoho mam obavu OG je kolem 40 dnu kvetu to asi dojede vpoho bez zatmivani ale RUSACI jsou tak v 15 dnu a ti jsi myslim že přepnou na rust možna je hodim na bazoš nebo jestli je nechce nekdo dojet ve stanu po rozumne domluvĕ kdyby jsi o nekom vedĕl pisni diky moc BENEFIT
plesen ked sa objavi tak nato nebudes pozerat a rozmyslat ci to je alebo nieje pliesen .. je to proste jeden hnusny fujtajbl skor v sivych odtienoch, ktory bije do oci a ked sa napadnutej sisky dotknes tak sa to rozplasne asi ako puding .. to si proste nepomylis .. a ja na fotkach nieze nevidim pliesen ale celkovo nic zvlastne ..
Ahoj nikolajmorozov je to jen povrchove tmavnuti a nasledne usichaní chloupkú na palicich asi jsem udĕlal totalni blbost a zastřihl jsem vršky a našplichal 3% peroxidem vodiku :-(
jestli to je jen na povrchu tak to na 99% plisen nebude..
citace:
Původní příspěvek od Benefit Ahoj nikolajmorozov je to jen povrchove tmavnuti a nasledne usichaní chloupkú na palicich asi jsem udĕlal totalni blbost a zastřihl jsem vršky a našplichal 3% peroxidem vodiku :-(
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Woody čauvec přišlo mi to jako začatek plisnĕ jak byli kytky pod plachtou a u vršku byla asi vysoka teplota či vlhkost fakt nedokažu posoudit necham to valit dokud to pujde a zdejši prostor dovoli budu se nečekane odstĕhovávat takže jen čas ukaže
Snad ne ale ted je necham normal valit dal udelal jsem kytkam jine misto na spanek v mistnosti malej vĕtrák tak doufam že tady nebudou mit takove teplo a vlhkost jak pod plachtou no snad je nejako dojedu na 20 den kvetu vypadaji brutalne