Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sorry, rada prišla pozdě. už som ich prepol.už majú za sebou prvý deň 12/12. naohýbané sú. aj keď išlo by to lepšie, ale mám pre ne pripravenú sieť.a čo ten deficit v príspevku vyššie(nižšie).
môže to byť nedostatok horčíka? dal som im horkú soľ. vďaka
Videl som aj väčších mrzákov privádzať do kvetu-tu na groweri.
Co se tyce lampy, tak to by nemelo mit vliv vubec. Kdyby to bylo ve středu, tak by to maximálně ovlivnilo rozlozeni světla.
Deficit se prece řešil už tenkrát.. na ten horcik to vypadá. Měl si je dát pořádně do kupy, než si přepnul. Navíc máš ještě mizerně zaplneny prostor.. kytky jsou nektery hodně řídký a evidentně nejsou v kondici.. nejde tedy o to, jak jsou velky, ale jak máš celkově zaplneny prostor a jaké máš zdraví rostlin.
A neber vážně vše, co je zde na G. Většina groweru jsou pouze amatéři. Osobně už jsem poznal a znám hromadu groweru a musim říct, že většina si to i pres X rad dělá furt po svém.
Ďakujem za postreh. Ten horčík sa takto ukázal až teraz. Ja sa trochu obávam práve aj tej výšky, keďže strop mám 160cm mínus lampa. Sú to sativy. A tiež 60-dní na raste sa mi už zdá celkom dosť. Ak nie-tak ma opravte. Keď zarátam, že ďalších možno 14 dní sa budú ešte ťahať, tak sa hádam dajú ešte trochu dokopy. Každopádne ďakujem veľmi pekne.pripadne môžem ich ešte vrátiť na 18/6? Alebo možno 16/8?ale to už by som nerád. A tiež mám tam jeden automat a neviem sa rozhodnúť čo s ním. Či ho tam mám nechať alebo ho dať niekam za okno. Von nemám možnosť. Mimochodom , ten už kvitne.
Původní příspěvek od Solitar Ďakujem za postreh. Ten horčík sa takto ukázal až teraz. Ja sa trochu obávam práve aj tej výšky, keďže strop mám 160cm mínus lampa. Sú to sativy. A tiež 60-dní na raste sa mi už zdá celkom dosť. Ak nie-tak ma opravte. Keď zarátam, že ďalších možno 14 dní sa budú ešte ťahať, tak sa hádam dajú ešte trochu dokopy. Každopádne ďakujem veľmi pekne.pripadne môžem ich ešte vrátiť na 18/6? Alebo možno 16/8?ale to už by som nerád. A tiež mám tam jeden automat a neviem sa rozhodnúť čo s ním. Či ho tam mám nechať alebo ho dať niekam za okno. Von nemám možnosť. Mimochodom , ten už kvitne.
Teď už to nech tak jak to je a jen vyřeš ten deficit a hlídej každou změnu. S tím AF je to naprd na ty je nejlepší svítit po celou dobu 20/4 nebo alespoň 18/6, ale rozhodně se to projeví když to zkratíš při květu na 12/12, jestli máš okno ideálně na jih tak bych to dal alespoň za to okno a přesouval to do boxu jestli svitíš v noci.
Ďakujem za opýtanie. Podľa mňa je všetko o.k. Holky pekne kvitnú, akurát ma štve , že som ich mal nechať dlhšie na 18/6. Ako začali kvitnúť už takmer nevyrástli. Neviem či ešte pôjdu? Som myslel, že tých 60 dni na raste je až-až, ale potom som sa niekde dočítal, že sativy bývajú na raste dlhšie, jeden chlapík ich mal 70-74 dní na 18/6. Uvidíme. Hodím foto pred zobudením. O 20,00.
hej, hej. vyzeraju celkom pekne, len ma štve tá výška. nedorástli ani po sieť, ktorú som im chcel dať 35cm nad substrátom. teda až na 2-3 paličky.vďaka za záujem.
Jo. Prišiel som po troch dňoch. Hneď som ich zalial, ale tieklo to skrz. Ten substrát vôbec nedrží vodu. Nechal som to v podmiskách a rastliny si vytiahli vodu samé.