Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Hulím každý den > má to vliv na zdraví?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8
Zahulíte si každý den?
Ano, hulím denně
Ne, dám si párkrát za týden
hulím párkrát za měsíc
hulím párkrát za rok
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 81

Cicmon: někdy nedělá dobrotu i ta hulící - člověk si třeba řekne, že nebude nějakej čas hulit, ale partnerka je samozřejmě v jiném rozpoložení a zrovna má období, kdy ju hulit baví. Fungování nezhulen(a)/zhulen(a) mně osobně příliš nevyhovuje a zvrtává se to v zájemný přesvědčování typu: tak chvílu nebudeme hulit, ne? A proč, pojď na prda, na malýho, jen tak před spaním...

Old Post 04-03-2008 v 17:03 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 82

futeW: Kámo ja teda nevim co by o bylo za pritelkyni kdybys ji rek ze sichces dat na chvili pauzu ze te to moc masti tak to pochopi anebo to je krava (berte to i opacne). A taky nechapu o jakym vzajemnym presvedcovani tu mluvis kdyz se rozhodnes ze nebudes hulit tak snad nemusis nikdoho presvedcovat neni to prece nak hrozne navykovy - ta minimalni psychicka zavislost (chut na joint) neni zas takovej problem.
Spis nez o hulici\nehulici pritelkyni jde o pritelkyni toleratni (a opacne)

Old Post 05-03-2008 v 19:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

futeW .. je ale zas hezky se vzajemne lakat na nejakou tu radost, poteseni, coz muze bejt kde co .. nez se hadat o blbostech. ono zalezi jak se to pojme . kazdopadne asi fajn kdyz stav hulici/nehulici neni na sobe zavisly a muzou spolu dobre existovat v ruznejch stavech. a proc ne ze?

nema nekdo pocit ze po huleni padaj vic vlasy? ...

Old Post 19-03-2008 v 14:05 PM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roi.lo
Nový Člen

Karma uživatele roi.lo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

přátelé a kamarádi je mi jasné že na každého THC pusobí jinak na nekoho depresivně jinde povzbuzujíce jiného uklidní nebo dalšího to hodí do agresivity je ale jasné a vědecky doloženo že tato "droga"je daleko méně na zdraví škodlivější než legálně povolený alkohol proto rozumě konzumovaná ganja je 100%lepší než pár panáků !!!!!!!!!! vlastní skušenost!!!!

Old Post 19-03-2008 v 21:57 PM
roi.lo je offline   Profil uživatele roi.lo   Find more posts by roi.lo   Foto galerie člena roi.lo   Click here to Send roi.lo a Private Message   Add roi.lo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrzout
Stálý Člen

Karma uživatele mrzout - 100% PěstitelskáKarma uživatele mrzout - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Ja hulim denne, proto jsem si nasel passion #1, je cistej a dobrej, patri mezi me odrudy tzv "narovnavaku", pokazde te narovna do aktivniho stavu. Radsi si dam sklo nez panaka.
To roi.lo: jeste jsem nezazil nekoho aby byl po prdu agresivni
To metatron: mam sice vlasy na kratko ale ze by mi padaly extreme vic nebo min, zalezi jak casto si je umyvam a cim.

Mrzout

Naposledy upravil mrzout 07-10-2008 v 05:38 AM

Old Post 06-10-2008 v 10:00 AM
mrzout je offline   Profil uživatele mrzout   Find more posts by mrzout   Foto galerie člena mrzout   Click here to Send mrzout a Private Message   Add mrzout to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
junfun
Stálý Člen

Karma uživatele junfun - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

tak sem to právě zrekapituloval, a furt mi vychází číslo 14. Jo jo 14let aktivního pokuřování, samotnýho mě to trochu zarazilo. No nic, du na brko.

Old Post 30-10-2008 v 14:59 PM
junfun je offline   Profil uživatele junfun   Find more posts by junfun   Foto galerie člena junfun   Click here to Send junfun a Private Message   Add junfun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
M.a.a.x.
Stálý Člen

Karma uživatele M.a.a.x. - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

hulim děnně, občas si nedám ... hulení je pro mě posvátný a věřim mu, taky ze začátku jsem cítil psychický problémy, ale ty jsem časem přehulil a odstranil vírou (možná klamnym přesvědčenim) ... co všem doporučuji, je večerní rekapitulace celýho dne ... já se v hlavě snažim project všechno do nejmenšího detailu z aktuálního dne, jinak mám tabulku s grafem, kde si zapisuju vykouřený jointy denně a cíga, je to celkem užitečný, víc co mě teď trápí je kouření ... díky tý zasraný trávě, kterou hodně lidí odsuzuje jsem se odnaučil chlastat a na řadě jsou cigára ... až přestanu kouřit, tak omezim i hulení, ale to omezim a nepřestanu =) ... horší je to se zábavou, dřív mi stačilo míň ... ale většinou se dokážu večer zabavit u internetu, páč mě baví věda, technika, vesmír a rád čtu o tom zajímavý články ... Hulení ze mě udělalo klidnějšího reálnějšího člověka, kterej i v horších situacích zachová větší klid, než ostatní, dalo mi to jinej pohled na svět a nedokážou mě potěšit takový drobnosti jako dřív ... a mozek ... žádný větší problémy, občas je to i lepší ! a občas zase horší =)

Old Post 02-11-2008 v 20:20 PM
M.a.a.x. je offline   Profil uživatele M.a.a.x.   Find more posts by M.a.a.x.   Foto galerie člena M.a.a.x.   Click here to Send M.a.a.x. a Private Message   Add M.a.a.x. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cypres
Stálý Člen

Karma uživatele cypres - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

zdravim,
ja jsem proti vetšine z Vas tady relativne novacek .kdyz to srovanm s jinyma... xD

mno nic tak k tematu,davam skla denne (kdyz je co )ale to az prijdu z prace,prijedu dom kolem 18 hodiny,zbalim veci,dale kouzelnou krabicku (vybavu v krabicce od energitek xDD ) a valim za kamosi,postupne obejdeme par lidi i nehulicu a tahneme si zahulit dame par skel,k veceru se uz stmiva,vyborna atmosfera,auta radi kolem proste nice,a tak to jde az tak do 21-22 hodiny kdyz to zabalime (zalezi na pocasi) bud do hospy a nebo dom mno a tak to jde vicemene kazdy den,obcas kdyz nejdeme s kamosi nikam bud maji sichtu a nebo nemaji cas atd..tak si zahulim sam abych uderzel ohen ovsem to uz neni ono...

Old Post 03-11-2008 v 09:44 AM
cypres je offline   Profil uživatele cypres   Find more posts by cypres   Foto galerie člena cypres   Click here to Send cypres a Private Message   Add cypres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gwar "Novacik"
Stálý Člen

Karma uživatele Gwar "Novacik" - 90% PěstitelskáKarma uživatele Gwar "Novacik" - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

Zdar..
u nas je to tak ze sme komunita asi 10 ludi co uz hulia asi 4 roky .. je nam okolo 19-20 rokov cize ,ked sme hulili pocas strednej nebol to taky problem ako teraz .. vatsina z nas je na vyske a rozmyslame ze prestaneme alebo to obmedzime ale to ukaze cas ci je to pravda alebo len dalsi nerealizovany plan ..pri huleni nam doslo ze mame syndrom.. lenivosti ,, radsej sedime niekde a kecame ako keby sme mali robit nejaku cinnost i ked chodili sme hravat futbal kazdy tyzden zhuleny a srandy bolo dost .. niektory z nas hulia uz rok kazdej den a niektory cca 5x do tyzdna ale je to podstate rovnake... dalsi syndrom je ze ani jeden z nas nema stalu frajerku i ked by ju kazdy chcel ale nejak nam to hulenie robi problemy i ked tazko povedat ze je to len kvoli huleniu,, dalsie co sme si vsimli je ze casto zdrobnujeme slova , sedime ako banda buziku a pod.. niekto to uz spominal tu.. potom sa tu naskytuje ale dalsia strana pribehu a to je ze hulenie nam vsetkym dalo neskutocny nadhlad nad realitou a kazdodennymi problemami a lahsie ich zvladame a celkovo tieto roky s partiou musim hodnotit velmi kladne.. proste neskutocne vela parties, vyletov a pod.. Velakrat sa stalo ze sme zazili mnoho zazitkov a abnormalnosti vo svete ktore by sa asi nestali kebyze nie sme zhuleny .. je to mohno pribehov ale trz ma ziadny nenapadne lebo ta pamat je fakt poskodena.. Hravam ladovy hokej uz odmalicka a obcas som zahulil pred zapasom a nestihal som reagovat a stracal som koordinaciu cize neodporucam a takisto som teraz prestal s hokejom a dal sa na futbal profesionalne a je to podobne... jedine sa oplati zahulit pred sportom ked hrate s partiou a onic nejde...vykonoste sa nic nezmenilo .. lahko sa mi beha po travke.. a kukam ze som sa rozpisal .. takze sry ... a mam doma prvu sklizen svoju a paradox je ze menej hulim ako ked som kupoval ale vo vatsich mnozstvach .. cuuus GWARRR

Old Post 10-11-2008 v 17:39 PM
Gwar "Novacik" je offline   Profil uživatele Gwar "Novacik"   Find more posts by Gwar "Novacik"   Foto galerie člena Gwar "Novacik"   Click here to Send Gwar "Novacik" a Private Message   Add Gwar "Novacik" to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ent
Stálý Člen

Karma uživatele Ent - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

Snažil jsme se vstřebat z tohohle trídu co nejvíce, abych vam tady ted vyblil svuj doposavadni zivot.
Avsak ted uz to na picham, jelikoz jsem linej. Naprosto chapu pocity mnoha z vás, rekl bych ze trawka na nas ma podobne ucinky, ktere jsou samo ovlivneny tou danou osobou, ale jako celek,. .vite jak. Muj zaujem vyvolala skutecnost, ze chci ted po 2letech "everyday jak paprika" prestat, no uvidime. Prozatím stay high

waplayer

Old Post 20-11-2008 v 21:21 PM
Ent je offline   Profil uživatele Ent   Find more posts by Ent   Foto galerie člena Ent   Click here to Send Ent a Private Message   Add Ent to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dumbo
Stálý Člen

Karma uživatele dumbo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

- tazko odkliknut spravnu moznost v ankete, kedze mavam obdobia ked sa fajci denne, niekedy mesiac nic alebo len cez vikendy...
- samozrejme ze si hulenie berie nejake mozgove bunky, dychacim cestam to tiez nepomaha, to vsetci vieme pretoze to su fakty...
- po piatich rokoch obcasneho (niekedy intenzivnejsieho) hulenia nemam problem s dychanim ani myslenim,...

- problem nastava az vtedy ked mas pocit ze musis zahulit rano, "aby si sa dobre vysral a zvladol den v robote, na obednajsej pauze aby lepsie chutilo, po praci aby sa dobre spalo"...

"Člověk jedná, jen když žije, a žije, jen když jedná."Ján Šmok
"Volím, teda som"

Old Post 21-11-2008 v 23:29 PM
dumbo je offline   Profil uživatele dumbo   Find more posts by dumbo   Foto galerie člena dumbo   Click here to Send dumbo a Private Message   Add dumbo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dumbo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pajong
Stálý Člen

Karma uživatele pajong - 53% Pěstitelská

Na zdravie... Příspěvek č. 92

Ja si dam tak 2 krat do tyzdna. Raz s manzelkou pred pritulenim sa a raz to si dam s kamaratmi a ideme na biliard alebo squash. Inak na zdravy nebadam nic, skor mi to pomaha pri bolesti klbov. Len ta hlava keby nezabudala, ale to pojde aj vekom.....
Inak moj osobny nazor je, ze ludia, ktory piju a fajcia cigarety si nicia svoje zdravie omnovia ako ten, kto si da trochu THC (pisem trochu naschval, nie sa sprasit pod obraz Bozi...)
Smoke in peace....

1. Grow 100 W sodík http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
[url]

.....po tráve sa nechodí, po tráve sa smeje.....
.....BioGrowu zdar.....

Old Post 08-12-2008 v 10:04 AM
pajong je offline   Profil uživatele pajong   Find more posts by pajong   Foto galerie člena pajong   Click here to Send pajong a Private Message   Add pajong to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kanjack
Stálý Člen

Karma uživatele kanjack - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Ja už 1 rok hulim každý deň a som tomu iba rád, síce cítim mierne zdravotné problémy (hlavne pľúca, kondícia) ale vždy je niečo za niečo

Zivot je krátky a je len jeden, tak si ho poriadne uži!

Old Post 08-01-2009 v 17:55 PM
kanjack je offline   Profil uživatele kanjack   Find more posts by kanjack   Foto galerie člena kanjack   Click here to Send kanjack a Private Message   Add kanjack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oskarek2
Stálý Člen

Karma uživatele Oskarek2 - 87% PěstitelskáKarma uživatele Oskarek2 - 87% Pěstitelská

hulení Příspěvek č. 94

zdar huliči tak já přidám své poznatky hulil jsem téměř deně asi 3roky někdy ranec špeků někdy žilku k tomu sem kouřil(to sem přestal tak před pul rokem) za den ted mám velký problémy s plícema a dalšíma věcma nemůžu posoudit jestli za to všechno může hulení ale jisty že to má vliv na zdraví.jen ja mám tu smůlu že mam asi zdraví na hovno,někdo si může hulit celej život a bude ready. od 1.ledna planuju nehulit 70 dní tak uvidim jestli mi to pomůže jinak hulení je super ale všeho s mírou je zbytečný hulit deně aspoň podle mě...poslední dobou když jsem si zahulil jsem jen přemešlel a byl zasekanej a vůbec moc nekomunikoval prostě jsem nějakej celej v piči:-)mějte se

taky hulení....

Old Post 09-01-2009 v 20:46 PM
Oskarek2 je offline   Profil uživatele Oskarek2   Find more posts by Oskarek2   Foto galerie člena Oskarek2   Click here to Send Oskarek2 a Private Message   Add Oskarek2 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Oskarek2! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MTM3
Stálý Člen

Karma uživatele MTM3 - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

mam kamoše co hned do 30 min jde spat proste se neudrzi hore..
ja osobne ..cojavim.. ja blbnu pozad taze nejak se mne to nedotklo ale s huleni je pro mne lepsi sex ,jidlo ,hudba i nejakej podelanej film..

Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.

Old Post 03-03-2009 v 21:50 PM
MTM3 je offline   Profil uživatele MTM3   Find more posts by MTM3   Foto galerie člena MTM3   Click here to Send MTM3 a Private Message   Add MTM3 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MTM3! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enrey
Nový Člen

Karma uživatele enrey - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

cau
kamos, astmatik od narozeni a huli denne uz skoro rok a asi pred mesicem sme sli zahulit a on rek ze jde zejtra na kontrolu s tim astmatem.. tak sme se vyhulili a druhej den NIC! nic mu nenasli, nepouziva inhalator, astma nema

Old Post 05-03-2009 v 15:14 PM
enrey je offline   Profil uživatele enrey   Find more posts by enrey   Foto galerie člena enrey   Click here to Send enrey a Private Message   Add enrey to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás