Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Doufám, že rady tohohle šaška nebereš moc vážně Growoli ...
Jinak round si myslím, že pěkný. Jinak v jiným vlákně si psal o tom, že Metrop je drahý ... No je a není, když se koukneš na to jakou má hustotu a jaké dávkování a přepočítáš to, tak máš ve finálu stejnou cenu jako u jiných hnojiv. Nedává se tam toho raketa, je tam velká koncentrace.
Držím pěsti v dalších kolech
uber... tvoje demence a chovani je na urovni houpajiciho se kone
O tomhle tématu se můžeme hádat jako celý grower celý život...
Podle mě je to kytka od kytky. Někdo ti řekne, že se ostříhavat nemá, protože kytka kdyby chtěla tak se toho zbaví ... No nezbaví, nemá na to čas, kytka v přírodě žije daleko déle než u nás v boxech. Tam na to má prostor.
Jde to celkem pěkně vidět v ovocných sadech nebo vinařství. U jabloní, kdyby ty jabloně "chtěli" tak se taky zbaví výhonků, ale neudělá to, protože nemůže. Proto se po sezóně na další sezónu ostřihují, jelikož to zvyšuje výnos na jabloni.
Vinařství to samé, taky se zbavuješ šlahounů a květů které jsou moc ve spod, protože se prokázalo, že to zvyšuje výnos.
U nás ? Doopravdy těžko říct. Možná ano, možná ne. Můžeš udělat nějaký super pokus, kde budeš mít vše stejné, dva stany... Jeden budeš ostříhavat , druhý ne. Něco ti vyjde a řekneš třeba "Tak, nejlepší je kytky stříhat" ... Ale pak dostaneš do ruky něco jako je třeba můj Shit, který jsem vyselektoval. A tam jakmile mu šmikneš listy nebo něco, tak se zasekne na tři týdny. prostě nemá rád jakýkoliv zásah. Zkoušel jsem to sním a je to fakt na hovno stříhat mu listy
Na druhou stranu, když jsem jel White Russian, tak tomu prostřihování dělalo vyloženě dobře.
Za mě je to kus od kusu a musíš si to svoje "know-how" vytvořit sám ze zkušeností
Tak to tady raději ukončíme 😀
S tipem 560g byl nejblíže AladinXXX
Bylo toho 568g pěkných palic a 40g spodků šlo do kořalky,takže přesně 608g
Chuť a vůně hodně ovocná,jestli zrovna banány to nevím,ale občas je tam cítím, každopádně jsou to hodně energický stavy,možná i tím že byli sklizeny krapet dříve,ale jeden model je tam totální vypínač
Takový to "přežrat se a vytuhnout" 😀 tomu se teda vyhýbám jak čert křížu
Tož zdarec ať to roste a dovi u nově rozjetého kola 🤘