Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Minusi nevzdavej se, ikdyz je to hruza, rad bych videl dalsi tragicke tema, clovek vidi neuveritelne veci, pouci se a zasmeje... Me tvoje tema bavilo.
Plne srovnatelne s Adams Family
Původní příspěvek od BRooT
Prosimtě , buď si vem prášky nebo je přestaň brát
to je jasný... koupíš světlo od ledideal a hned je z tebe nejmíň Scott Blakey
mě by zajímalo jestli sou ty lidi takový fanatický fandové nebo si ledideal nechá dělat tuhle medvědí službu ze svý iniciativy. Nic proti světlum, ale tohle přece každýho normálně uvažujícího člověka spíš odradí ikdyby byly sebelepší.
A hlavně přidej ty hnojky... to je jedno jaký, každá sračka je vlastně dobrá xD mam dost Bulwaj
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Tak urcite... podle me na to sel dobre. Podcenil hnojky - jednoznacne malo a urcite nepouzil zadnej booster pre to by se mu toto stat nemohlo. No a chybelo trochu toho stesticka. Co se svetla tyka neverte si ale fakt by to pomohlo ten LEDIDEAL prisaham.
Hnojiva stačí základ... Žádný boostery a jiný pičoviny nepotřebuješ abys vypěstoval pekny kytky... Mám vyzkoušeno... Neříkám že nepoužívám doplňky... Jen že to jde i bez nich.... A o světlech ani nemluvím.... Dřív se taky jeli pěkný bomby a žádný takovy vymozenosti nebyli
Bulwaj ty si s těmi hnojivy a doplňky jak posedlej.... Přál bych Ti vidět, jak pěstuju já, 2 - 3x za celou dobu zahnojím a to je vše... kytky pěkný, fungujou, chuť výborná, ani stopa po hnojkách... Přijde mi, že budeš ještě horší pěstitel, jak minus.... Lej tam hnoje, pak to poroste, ale tak to prostě není.
Používám starej, do neho trochu nového all mixu a bat guana.... žádbný boostery, kořeňáky, proplachy... jen jak jsem řekl asi 3x za celou dobu JiB od oka... a jak si mlaskají