Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky si myslim ze 290g pod 200W je hodne slusnej vykon. Jasna ukazka pro vsechny kritiky ze i pod LEDkou se da udelat parada a ze tyhle svitidla maj budoucnost
Já z toho mám úplně opacnej pocit a to že to vypadá jako hrozný seno není to zralý evidentně samý listí a tvý závěry jsou dost mimo
1. Malej prostor ok tak použiji síť prepnu dřív a nenechám tam mrtě spodku bez světla který jsou beztak k ho nu akorát to bere energii vrchum
2.600w na metr úplně plně v pohodě
3.to nemá co dělat s výkonem světla spíš s objemem použitou chemií a vzduchovanim který tu vodu činí nestabilní atd.
4. úplně blbě -. Modrý světlo ti naopak pomůže aby se to tolik netahlo lepší patrování atd 5000k růst je dobrá volba
5.jako radši bych z toho měl 50g slusnyho materiálu než toto vypadá to hrozně a vostrihat to pořádně máš toho půlku neber to jako prudu ale není hezký myslete si o tom co kdo chcete
Jako pravda je ze listí je na tom dost a možná bych to nechal déle ale ne každý jede na kvalitu a hlavně chtěl ukázat rozdíl a myslim ze kytky byly taky pěkné a výsledek když beru počet g taky super za mě ti letí k jen tak dal
Vemenex, asi máš pravdu s tou finální úpravou, jak to nekouřim tak to moc neřešim, ocením nějaké praktické rady jak to udělat lépe....
Jinak usušený je to spíše až moc, je to na prach, jsem to přehnal s tim ofukováním ventilátorem....
S tím modrým světlem, větší problém mi přijde to 70 cri než 5000K, myslím si že pod tím 3000k by mohlo vzniknout méně, ale větších palic, uvidíme, příště to vyzkouším.
Ať to roste!
Ať už máš celopéro, hátéčko, nebo žiletku, všude se musí makat... A to nemluvim o fetbajku!
vysledek peknej ale uprimne...nevypada to moc hezky...spis jak horsi venek nez jak lampa...sklizeno urcite o dost driv...je to nedozrale...kdyz se nedokazes ridit intuici,tak si urcite kup mikroskop,ten ti pomuze rozeznat kdy sklidit...manikura taky mohla byt udelana lepe no...verim,ze priste uz to bude o dost lepsi😉 a co ty totalne spaleny listy,od ceho to je?