Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaute,holky nic moc pořad se listy moc nespravili nejradeji bych to vyhodil a začal znova.Ale nejak to dojedu dnes dostali papani ,plagron bloom ,enzymy a cal mg
Jen tak teoreticky, neuškodil jsi jim tím přemýstěním pod Vero ještě víc? Myslím kvůli nižší teplotě. Kdyby to byla ta plíseň, tak to bude při nižší teplotě ještě horší.....
Jinak mám pocit, že na tuhle plíseň funguje kuprikol 😉
No právě ty listy začali už dřiv když jsem to mnel pod sodíkem,kuprikolu se trochu bojim venku jsem tim postřikal kytku a chcipla.Ale uvidim no pokud se to zhorši tak to tim kuprikolem fiknu.
No právě. Pod sodíkem blbý větrání v noci s teď ještě i chladněji přes den. Řekl bych: všechno špatně 😉 kuprikolu se neboj, nechápu, co jsi posral, ale já s ním měl positivní zkušenosti 😉
Čus,plisen ta ku.... nechce přestat aplikoval jsem kuprikol jestli tohle nezabere tak už ani svěcena voda ,mají ješte cca40dni před sebou tak doufam že se spravy holky