Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
psyweed : príspevok 75
Kĺudne by som povedal, že tam chýba celkovo výživa - dusík.
Netuším ale, že či tam nemáš npr zimu a čím na to svietiš, či nemáš pH niekde moc mimo. Všetky tieto parametre vplývajú na celkový rast a vzhľad.
Ahoj, pro letošek jsem se rozhodl, že pojedu organiku. Loni jsem to zkoušel a celkem se mi osvědčila. Z několika zdrojů jsem se dočetl, že v organice není třeba regulovat pH díky půdní mikrofloře, která by výkyvy v pH měla tlumit (samozřejmě schopnost tlumení není neomezená, když se to s hnojením přežene) a EC se neměří, protože el. vodivost velké části organických složek je blízká nule nebo dokonce nulová.
Protože tu řešíte organiku, chci se zeptat jaký s tím máte zkušenosti? Měříte v organice aspoň pH nebo i upravujete a držíte okolo doporučeného optima?
EC se v organice neresi jelkoz se kvuli spatne vodivosti ukazuji nesmyslne hodnoty ale PH musis samozrejme hlidat a snizovat na PH 6,5 zalivku s hnojkama.
ja polievam dazdovkou ta ma myslim okolo PH 8-9 ale jak tam nalejem BioBizz tak sa to zrovna na nejakych 6-7 meral som to 2krat odvtedy som to neriesil. na EC ani merak nemam.
Teraz som skusil "Heaven" a myslim ze su sisky o nieco tvrdsie (alebo je to optimalnejsim hnojenim), skusane na rovnakom modele
Dalsie kolko idem skusim uz pouzitu hlinu, pridam Symbivit a este tak 20-30% novej
Nasel jsem v Cehach prodavat organicky Cal-Mag , konecne .....ALE je v tomm hacek.
Prodavaji ho totiz vsude bohuzel jen v sade.
Vidite ho tam ? Treti flaska z leva.
Nerozumim logice growshopu , proc ho neprodavaji zvlast , takova dulezita vec do organickeho pestovani. Pritom skoro vechno v te sade je mozne koupit extra , snad krome toho Cal-Mag.
Generalhydroponics vyrabeji vic druhu Cal-Magu asi 3 nebo 4 druhy .
U nas je k dostani tanhle ...viz odkaz nize .....ale pozor to neni ten ktery potrebujeme my . Sice uvadeji v popisku ze je urceny i pro organicka hnojiva ale neni to uplne ciste prirodni tak jako je ten prvni odkaz.
Overoval jsem to u vyrobce jeste emailem pro jistotu.
==========================================
Vzhledem k tomu ze zdejsi clen , Growplace je velice ochotny a akcni , tak verim a doufam ze bude mezi prvnimi v CR kdo to objedna a nasledne bude nabizet organickym pestitelum. Staci uplne to 250 mll baleni .
Doufejme , ze si tento prispevek najde a precte
==============================================
Zde je ten Cal-Mag , co se u nas od toho vyrobce uz nabizi , ten ktery neni ciste prirodni.
Uplne nechapu to honeni se za bio calmagem. Jsou to prvky a nemyslim si, ze by vyuziti jakehokoliv calmag pripravku, nejak organicke pestovani znehodnotilo. Ve finale vetsina lidi pouzije na zaliti vodu z kohoutku, ktera tyto prvky jiz obsahuje a o co jsou jine nez ve flasce od GH nebo Canny, kdyz pominu koncentraci.
Nasel jsem v Cehach prodavat organicky Cal-Mag , konecne .....ALE je v tomm hacek.
Prodavaji ho totiz vsude bohuzel jen v sade.
Vidite ho tam ? Treti flaska z leva.
Nerozumim logice growshopu , proc ho neprodavaji zvlast , takova dulezita vec do organickeho pestovani. Pritom skoro vechno v te sade je mozne koupit extra , snad krome toho Cal-Mag.
Generalhydroponics vyrabeji vic druhu Cal-Magu asi 3 nebo 4 druhy .
U nas je k dostani tanhle ...viz odkaz nize .....ale pozor to neni ten ktery potrebujeme my . Sice uvadeji v popisku ze je urceny i pro organicka hnojiva ale neni to uplne ciste prirodni tak jako je ten prvni odkaz.
Overoval jsem to u vyrobce jeste emailem pro jistotu.
==========================================
Vzhledem k tomu ze zdejsi clen , Growplace je velice ochotny a akcni , tak verim a doufam ze bude mezi prvnimi v CR kdo to objedna a nasledne bude nabizet organickym pestitelum. Staci uplne to 250 mll baleni .
Doufejme , ze si tento prispevek najde a precte
==============================================
Zde je ten Cal-Mag , co se u nas od toho vyrobce uz nabizi , ten ktery neni ciste prirodni.
Bohužel ho zatím asi nikdo nedovazi a tudíž ani není v nabídce u dodavatelů. Jakmile bude, tak všechny hned informuji.
Bohužel přímý dovoz ze zahraničí není rentabilni pokud se neobjedna velké množství zboží.
Chápu, že někteří chtějí jen organiku, nicméně jsou dostupné kombinace, viz od GHE, CalMagem se hnoji tak minimálně, že i zaprisahly organicak jako ty, by mohl být spokojen, aspoň prozatím