Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1.foto- Cannalope Haze
Mel jsem evidentne sazet na zahradu o mesic drive.
CH schytala 2 dni po sobe kroupy. A dnes odpoledne opet uz po treti.
Proderavele listy a po druhych kropach lezela cela na zemi. Nastesti se oklepala a nakonec kupodivu vstala ze zeme . Musel sem ji odstranit asi tri cele vetve protoze byly ponicene znicene , hnede listy. Kdo si stahne fotku do pc a zvetsi uvidi tu skodu.
Po dnesnich kroupach uz sem ji bohuzel ani nevidel protoze jsem byl uz na ceste do Prahy.
2. a 3. foto- Auto Cinderella Jack , vcera zasazene pobliz CH.
Obavam se ze dnesni kroupy je vzaly za sve.
4.foto- Presvedcil jsem kamose aby alespon dve automatky dal preci jen do skleniku aby byly chraneny pred neprizni pocasi. Z toho skleniku jedna bude moje a jedna jeho.
Obavam se ze vysledek Outdooru bude slabota.
Zlatej balkon !!! Kterej bohuzel nemam.
Nebudes mi to verit ale to byla prvni vec co me napadla jak sem se dozvedel ze tam byly 2x kroupy , fakt sem tam behal ve tme po vesnici a shanel petky .
Nesehnal, bohuzel kazdej uz byl zalezlej v posteli a rano v 5h nebudu vstavat , kamos vstava do prace v 5h rano.
Ale prej tam byl dnes stejne tak ukrutnej vichr ze by to pravdepodobne stejne vyrval ze zeme.
Pravdepodobne DNA Genetics ale jesli to chces kvuli tem 45 dnum dozravani tak bys mel sehnat spis klony ktere byly vyselektovane prave ke kratkemu zrani.
Moc neverim tomu ze semen budou mit tak kratke dozravani.
18.den 12/12 , dnes hnojeno Biobizzem a plna davka Cal-Mag.
Plna davka znamena ze jsem nepouzil RO vodu k zalivce ale cistou kohoutkovou odstatou 3 dni. Ted se akorat budu modlit aby se nerozhodilo PH v substratu.
Tenkrat podle me byla na vine kohoutkova voda ktera pravdepodobne reagovala s wermi-kompostem .
Ted wermik uz do substratu nepridavam takze voda uz by nemusel rozhodit to PH.
Doufam ze to tak je , no kazdopadne to poznam brzy.
ahoj, Si tam vtedy toľko vecí poriešil naraz, že sa v tom už ťažko orientuje.
Myslím, že riešiť veci skokovými zmenami nie je moc vhodné. Pokiaľ si šiel doteraz čistu RO vodu s BB, tak deficit calmag je úplne jasný. Ten BB nie je podľa mňa koncipovaný na čistú RO vodu. Ja by som na Tvojom mieste mixol RO s odstátou v nejakom vhodnom pomere. Ak si to už mixoval a je tam ten deficit, tak skús ten pomer zmeniť - čiže pridaj vodovodnú a uber RO. Myslím, že v tomto systéme je určitá blbuvzdorná zotrvačnosť a zmeny sa neprejavia tak skoro, ako v hydrosystéme.