Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
24. 18/6
Dnes jsem nemilosrdne odstranil spodni vetve.
Chtel jsem pridat cinskej panel,ale vetraky delaji najednou takovej ramus ze se to neda.Jeden vetrak jsem vymenil za ARCTIC F8 PWM a pohoda.druhej taky rve tak jsem obednal dalsi dva a vymenim i ten na cobu 3590 protoze tam je taky nejakej cinskej sunt vetrak.ten samej vetrak mam i na odtah skrine ..takze tam pofrcej dohromady 4 tyhle F8 (jsou hodne tichy) + klipsnak 5w a tim krasne snizim hlucnost.
Na tech zdrojich je psana ucinnost 87%...nevim no,asi se jim moc verit neda.ale sviti to a ted to bude i svitit potichu.
Jinak par kvetinacu mam skutecne poloprazdnejch,dosypu co nejdrive.
Davam jen biobizz grow a bloom,nic jinyho nemam.je pravda ze toho urcite dostavaj min nez je v tabulkach.muzu zvysit ten bloom,ale zrovna ten bloom mam aspon uz 6 let starej,tak snad je jeste k necemu
Nevypada to vubec spatne. Na to ze svitis disko trysko napises pak i udaje typu spotreba realna a mnozstvi? Zajima me jaka je pod takovymhke svetlem ucinnost. Ja bych se ale stejne nejvic bal toho ze se tam jednoho dne neco posere a ja prijdu do tmavyho boxu, ale to se tyka jen lidi co nekontroluji roomu denne...
Edit:coz neni mysldno tk, ze by to vypadalo dobre jen v ramci toho ze svitis diskoskou. Spis jako ze svitis diskoskou a i navzdory tomu to mas fakt pekny, palec nahoru pane. A ocenuju i tu fotku makro, rad se pokocham. Posilam ti karmagedon.
Dnes jsem tedy opet meril spotrebu a nestacil jsem se divit.namereno skoro 2x tolik wattu co minule.merak mam stejnej
Cxb3590 minule 50W ted 112W
Disko minule 121W ted 177W
5W ofuk minule nemeren ted 10W
Odtah pc vetrak kolem 1W
Nevim kde se stala chyba,zitra to zmerim znova,nebo si zkusim sehnat jinej merak