Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jj, to máš pravdu.
Příští rok půjdu do solárních panelů 2 x 350 wp. Když bude svítit mělo by to pokrýt celkovou spotřebu. Takže gram vyjde na srandovní cenu. Jen klony, hnojení a rockwool.
Teď záleží jak bude svítit.
Tak to jsem nazhaveny. Tvůj pěst byl prvotřídní. Obdivuji lidi co si dokážou vyhrát s kytičkami, tak jak ty. Precizní ohýbání a všechno srovnano do jedné roviny. Já jsem starý pes a mám záda v hajzlu, takže jen tak sedím a čumím na kytky bez zastipu a ohýbání.
ahoj mr. fikus mam jednu otazku? mam ten samy setup od ledideal.cz nft vetlo 650watt-
koreny uz mam v kalfasu. nemuze se nic stat, kdyz koreny vlezou do cerpadla. dik a kdy budes pokracovat, abych nacerpal inspiraci?
Zdar,
hele to čerpadlo v kalfasu dej na druhý konec kalfasu.Počítám ,že máš 90L.Je dost velký na to aby kořeny ti nešli do čerpadla.Ty kořeny se snaž udržet na vaně.Já je normálně vytáhl s té trubky a dal je na vanu.I když jsem jich měl v kalfasu ,tak mi do čerpadla nezasahovali.
Pokud by ti to čerpadlo vcuclo ,tak se max.urvou.
Jinač další kolo tipuji ,tak koncem září.Mám už objednané semena od RQ guerilla.Už si ani nepamatuji kdy jsem naposledy jel se semen,ale po tom co jsem viděl u kámoše co jede pod Verem (ještě gen6) RQ guerilla ,tak to jsem fakt čuměl a navíc chuť parádní.
Koncem září začnu.Přemýšlel jsem i o těch nových ledkách co mají na jednom plošňáku přes 750 ks ,ale teplota je dost malá na můj sklepík,takže jsem je hned zavrhnul.Zlaté Vero 29 gen7.
Se mi libí jak každý dělá s těch nových ledek humbuk a přitom jen pár zdejších členů vyzkoušeli Vero 29.No každý chce být asi IN.
Původní příspěvek od fikus37 Zdar,
hele to čerpadlo v kalfasu dej na druhý konec kalfasu.Počítám ,že máš 90L.Je dost velký na to aby kořeny ti nešli do čerpadla.Ty kořeny se snaž udržet na vaně.Já je normálně vytáhl s té trubky a dal je na vanu.I když jsem jich měl v kalfasu ,tak mi do čerpadla nezasahovali.
Pokud by ti to čerpadlo vcuclo ,tak se max.urvou.
Jinač další kolo tipuji ,tak koncem září.Mám už objednané semena od RQ guerilla.Už si ani nepamatuji kdy jsem naposledy jel se semen,ale po tom co jsem viděl u kámoše co jede pod Verem (ještě gen6) RQ guerilla ,tak to jsem fakt čuměl a navíc chuť parádní.
Koncem září začnu.Přemýšlel jsem i o těch nových ledkách co mají na jednom plošňáku přes 750 ks ,ale teplota je dost malá na můj sklepík,takže jsem je hned zavrhnul.Zlaté Vero 29 gen7.
Se mi libí jak každý dělá s těch nových ledek humbuk a přitom jen pár zdejších členů vyzkoušeli Vero 29.No každý chce být asi IN.
Zdar!Mas pravdu,ze lidi z toho délaji humbuk,ale tam jde fakt o to,ze si muzes namichat hodne spektrum podle sebe a nejsi zavislej na 2700K 3000K 3500K 4000K a 5000K.Lidi to hodne resi kvuli vetsimu prosvetleni,ale ja vidim vyhody ulne jinde ;-) Sorry za off-topic
Ten muj znamy z USA ma v hale Cob-Led i ty novy ledky jak o nich diskutujete a ma malou halicku kde ma i par HPS ale to uz pry pristi rok konecne vymeni na ledky.
O tech novych ledkach tvrdi ze jsou o malinko lepsi v tom ze to udajne lepe osviti prostor ale nakonec vysledek v kvalite i G je kupodivu uplne stejnej.
Madi, nevyzkoušel jsem, tak nemůžu tvrdit.
Ale viděl jsem na vlastní oči jak to pod tím fici a kámoš má pod 4 deskama 12 kytek. Na jedné desce je kolem 750 Meat power čipů od Samsungu a myslím že nějaký Japonské novinky (a ještě tam duply na květ cree) výsledek týden před kosou v genetice stejné jaké jsem jel já, je ten samý.
Jak už jsem psal, akorát má kámoš problém s teplotou. Ty desky se hodí do bytu, kdy máš box ve vyhřáté místnosti.