Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, ta barva kořenů je dana přebytkem železa. Já jsem měl u JIDB taky takové kořeny. U GH jsem měl bělejsi. V knize o hydroponie pro každého o tom dost píšou. Co jsem slyšel, tak u Canny to nedělá.
Jinak ten Jack H. je pokourenicko luxusní. Doba zrání by měla být kolem 60 dní (ale záleží na bance, ve tvém případě matkare).
Je to džungle jak svina, co. Já měl na té vaně 20 kousků a už to byl prales. Držim palce i u nohy abys neměl plíseň, protože tolik rostlin musí produkovat velkou vlhkost.
Hlavně těžká džungle. I tak si zasloužíš K+ vůbec za odvahu postovat takový randal. To už je o hubu i když oproti některým příslušníkům vietnamské komunity je to mikropest.
nazdar sleduju te od zacatku. asi zrejme se nedozvime vysletky. chtel bych poradit s stimhle nft systemem. poradi nekdo jestli je to vsechno v pohode. po pripade jestli ma nekdo odjeto v tomto systemu.diky vsem za pomoc
Pampaliny, mám pár kol odjeto v nft (ten samý co má zelená myška, akorát nevím co tam má za čerpadlo), stavěl jsem si ho sám a on to má od ledidealu.
Co konkrétně potřebuješ vědět? Osobně bych už do hlíny nešel. Jednak nosit pytle s hlínou není nic pro mě a vidím jen samé výhody. Někdo tvrdí, že ganja chutná lépe v hlíně, ale já tvrdím, že to není pravda. Pokud dáš týden pruplach a používáš kvalitní hnojiva, tak to nemůže nikdo poznat.
Možná, že se ozve nějaký expert guru, co to pozná, ale zatím co jsem dělal v ligh mixu a v hydru, tak to nikdo nepoznal.
Jo pokud chceš jet bio organiku, tak je o chlup asi lepší substrát, ale hydroponie dělá v tomhle tom velké pokroky a už i u nás jsou farmy s bioponii (rybičky vytváří trus a ten vyživuje rostliny). Někdo to tady zkoušel, ale nedokončil.
Biobizz je super a chutna mi ale jeste to jde o trochu lip kdyz pouzivas poradnou komplexni hlinu ne lightmix a delas teas napr z veci co voni podobne jak model. Napr pro og delat tea z coko maty nebo ssh mrkvovy listy apod, na to nema zadna lahvicka zaklad je kvalitni vonavej kompost a vzdusnejsi hlina, sebelepsi hydro me nepresvedcilo
Biobizz, Atami i Plagron jsem jel a vždy stejná chuť. Venku kuřince, kopřivy, Kalifornské žížaly. Spíš si to jde dobře vsugerovat. Rozdíl jsem poznal u kristalonu vs biobizz,ale bylo to nejspíš špatným proplachem.
Každopádně minule kolo okostovalo přes dvacet lidi a polovička tvrdila, že to nemůže být hydro" nejlepší hláška, že cítí zemitou chuť "