Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj poolys, mám rád tieto first indoor vlákna hlavne keď sa vydaria ako tento.K+
Len sa mi to zdá alebo si to mal naozaj usušené nejak rýchlo?Minulý rok sa mi stalo, že som to mal za 4 dni!!! suché.V miestnosti kde som to sušil bolo 35+ stupňov, bolo to v auguste a dosť sa to prejavilo na chuti, fakt humus tak som to radšej valil cez vapík.
Dúfam, že sem hodíš smoke report.Nech ti chutí a nech sa darí
Čau ,ano máš tam nedostatek ,protoze ph drzis vysoko ..když budes mit 5,8-6,2 nic se.nestane
Některé prvky jsou pri vysokem ph vyloučený
A koukam az ted ze máš po sklizni
Původní příspěvek od fotosynteza Ahoj poolys, mám rád tieto first indoor vlákna hlavne keď sa vydaria ako tento.K+
Len sa mi to zdá alebo si to mal naozaj usušené nejak rýchlo?Minulý rok sa mi stalo, že som to mal za 4 dni!!! suché.V miestnosti kde som to sušil bolo 35+ stupňov, bolo to v auguste a dosť sa to prejavilo na chuti, fakt humus tak som to radšej valil cez vapík.
Dúfam, že sem hodíš smoke report.Nech ti chutí a nech sa darí
Sorry že píšu po takový době, no ja to vlastně sušil tak 14 dní pri 20 stupních a asi 50% vlhkosti , vuně se postupne krasne zmenila z takové slámy na sladkou a chuť při kouření taktéž skvělá, každy kdo ochutnal jen chválil