Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute, hoši neblbnete, to bude ještě dlouho trvat abych se dostal aspoň na 700 Vypada to velce, ale opak je pravdou,ten Big bud je sice tvrdý jak sutr, ale hodně lehký, budu rad jak vytlačim 600, je to suché na prach, do večera to docistim a zvazim.
Čaute, tak jak jsem říkal , vypadalo to hladově ale opak pravdou , tentokrát z 16 kusu bylo 510 gramofonu , děkuji za rady , pár chyb bylo , opět jsem si z tohohle kola něco vzal , na zítřejší začátek nového kolečka jsem si nachystal 20 kousku White Russian , výherce typu se stal cihory s typem 567 , prosím autora ať se přihlásí o výhru.
Opravdu pěkný pěst. 500 g je ranec. Teď jsi mě přesvědčil, že jsi jeden s mála groweru, co si nemá potřebu vymýšlet nesmyslné čísla.
Pro ostatní mulose co dělají kilo sušiny pod sestikouli, chci napsat už se vzpamatujte!!!!
Vite ,ono podle fikuse neni nozny udelat pod 600w hps 800g viz kvakos, kcb , xmalcolm, tusim ze i papousej kdyz predstavoval topspin .
Ale pod 400w led udelat prez 800g raket to ralny je.
Sorry ,ale to je bud nenavist k hps ,nebo lidem.
Jinak peknej pest , mas asi spatnyho big buda . Ja ho tenkrat mel hodne podelanyho v nft ale i tak vazil celkem dost.
Jj Bitir opět máš pravdu. 400 watt 800 g = víš o tom že země je placata?
Pokud nevěříš, tak ti můžu poslat odkaz.
K HPS jsem nikdy žádné výhrady neměl. Jel jsem ji x let a pokud člověk nemá peníze na pořádný ledky, tak je to pořád dobrá náhrada.
No a nechci se s nikým hádat, tak proto jsem schválně nikoho nejmenoval.
500 gramofonu je luxus a sám jsem dělal nad 500 jen výjimečně.
Původní příspěvek od fikus37 Opravdu pěkný pěst. 500 g je ranec. Teď jsi mě přesvědčil, že jsi jeden s mála groweru, co si nemá potřebu vymýšlet nesmyslné čísla.
Pro ostatní mulose co dělají kilo sušiny pod sestikouli, chci napsat už se vzpamatujte!!!!
tak nejak nechapu na co narazis... az na martina co mel 100g pod 12w si tady takovou pohadku nikdo nevymyslel pokud vim. A lidi s pojezdy bych do toho netahal. Evidentne ti porad lezi v zaludku Mike... je tech jeho 209g pod 200w led tak neskutecnejch? Nemyslim si. Priznavam ze i me prisly fotky napred, ale v tom malym stanu s naddimenzovanym svetlem to snadno zkresli...
ps. země neni placatá, je dutá
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik