Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mas tam 3 kytky, to bys musel mit 70g na kazde a to tam fakt neni , jeste k tomu kdyz jsi oskubal listy.
Priste si zasad 16 kytek ,vysledek bude mnohem lepsi.
Jinak 16 kytek by bylo fajn, ale jsem zatvrzelej v tom, že do pěti je to jen přestupek, ale šest a víc už může řešit soud... to snad neni mýtus ne ? Nebo nezměnilo se to už zase ? Pokud vim tak ne.
Příště tam narvu 5x Power Kush a to bude super... dělá totiž obrovský listy a roste do výšky... z toho bych mohl ten box pokrejt celej.
(Listy příště tak brzo stříhat nebudu no, jen musim omezit trochu hnojivo, ať to zas nemá zásoby na měsíc)
Koukal jsem že už jsou nakvetlý co to jde, tak jsem je konečně sklidil (sice zrovna co jsem je zalil, ale tak to snad moc nevadí) Nakonec kvetly 70 dní.
Je v nich teda ještě i tak dost hnojiva, ale zevnitř jsou celkem světlí, tak snad to bude celkem ok.
Ještě pak napíšu kolik to hodí celkem gramů, 200g by tam ale bejt mohlo.