Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, máš to moc pěkný a doufam ze se taky naučím takhle pěstovat ve skleníku. Mam ve skleníku prvním rokem a i přes to že jsem sázel až v červenci dopadlo to takhle a nevím co s tim, už jsem ostříhat polovinu toho co je nahoře a dotýkalo se skla ale roste pořád a nezačíná kvést. Snažím se některé ozývat pod sit která tam ke ale z toho valí větve pořád nahoru.
Myslíš že se toho nemám bát a ostříhat co půjde a bude se mi zdát že je moc do vrchu?
Škoda,
toto téma jsem nalezl až po delší době na grower.cz.
bruno.kudrna velký dík!!!
Já jsem k tomu přišel po letech jako slepý k houslím!!....
První kytku jsem dostal. To mě ´úplně pohltilo!
Pak přišel malý skleník, cca 2,5m x 2,5m
Pak mi kytky narostly, tak jem nevěděl co s tím..
Potom, přišel skleník o mnoho větší, ale hlavně jsem ho podezdil ztraceným bedněním a teď mám výšku v nejvyšším bodě 3m+.
Vzhledem k tomu, že jsem začal sjíždět grower až v průběhu léta, tak jsem to tam střílel jak pejsek s kočičkou...
Skleník jsem poctivě větral a zavíral. Ventilátor jsem měl od chvíle kdy holky začaly kvést. Plíseň jsem měl na jedná WW Auto od RQS, a pak na jedné WW fotoperiodické taktéž od RQS. Takže jsem provozoval ve skleníku i odvlhčovač...
Jinak velké téma byly loni mšice. Zajímavé, že šly jen na jednu odrůdu. A to právě na noname řízky, které jsem udělal ze své první kytí.
Po sklizni se ukazuje, že právě ten noname, je luxusní pohodová sativa.
Na letošní rok už mám přes 100 značkových semen. Nemůžu si pomct, je to jako nemoc! Neustále studuji a objednávám semínka a teď mám hlavu jak pátrací balón, co vybrat za genetiku....
Ať se daří, sorry za trochu OT!...