Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No vzhledem k tomu že úplně přesně nevím model tak se budu muset řídit pouze mikroskopem. Proplachuju poslední týden. Naposled jsem sklízel 60den a vypadalo to takhle
Treba jungle uvadi v hline polovicni davky . Priste si kup mineralni hnoiiva a muzes se trochu ridit vytokem z kvetinace. Hodne lidi s jidb odjelo celej pest na ec 1.8 ,kratkodobe 2.1 bez nejakych boosteru. Nejsou hnojiva jako hnojiva , kazdy ma jinej pomer npk a podle toho se muzete ridit.
Organika se podle me nemusi prolejvat dva tydny.
James. By ses divil co udela tyden na hnojkach , ted to teprve zacne bobtnat tak bych je urcite neochuzoval pruplachem. Zdaleka to nevypada ze by to mel delat .
Knak. Po dlouhym studovani organiky ,i kdyz prolejes kvetinac a neco ti vytece ,tak cast nahradis novyma hnojkama ,ale vsechno ti to pracuje v pude ,kde maji jiny ziviny nez vidis na ec metru . Pomalu se to rozklada a tvori to v substratu potrebny prvky ktery kytka vstreba. To je prave ta nevyhoda ze si nemuzes urcovat pomer hnojiv sam oproti mineralnim hnojivum.
Nedivej se kolik kdo lije ec , s jidb se zacina fakt na mensi hodnote postupne zvysujes ,kytka na to reaguje prekvapive rychle a i kdyz see zda prehnojena ,tak pruplachem s enzimy vyplavis bordel , dvakrat zalejes cistou vodou a pak muzes vesele pokracovat v hnojeni.
Ps . Jen dodam ze vetsi ec neznamena vetsi vynos ,ale pouhy plytvani hnojivem.
A timto jeste dekuju metrackovi ze me donutil si nastudovat presou funkci organickych hnojiv. Uprimne,pokud bych to mel delat abych z toho vytezil maximum ,tak bych to musel mit trochu v ruce . Me uz od mineralnich hnojek nikdo nedostane :-D
Původní příspěvek od Bitir
Organika se podle me nemusi prolejvat dva tydny.
James. By ses divil co udela tyden na hnojkach , ted to teprve zacne bobtnat tak bych je urcite neochuzoval pruplachem. Zdaleka to nevypada ze by to mel delat .
Ze dne na den na jedne kyti (naštěstí druhá nejmenší) zničeho nic uschlý malý lístky uplně nahoře u palic a to tak, že úplně death!!!
Jinak velký vypadají v pohodě a pálky taky
RADY????????
Kyti mi přišla hafo zalitá. Moc hnojča nebo přelití???? Popřípade co teď?? Se bojím, že když zkusím průplach tak jestli není přelitá tak už tuti bude.
Nechat proschnout a pak průplach??
To vypadá, že jsem to s tou péčí asi trošičku přehnal noo
No poslední dostala EC 2, PH 6
A podle měření jsem jim predtím dělal to PH tipuju někde kolem 5,5
Asi ji nechám vyschnout a pak pruplach. Ale udivilo mě že jenom ty horní lístky, zbytek barva krásná, paldy taky v poho
Tak to bych tan uprimne uz nedaval kamo, podle me je to na 99% plisen. Mlady okvetni listky maji byt zdravy ,pokid tak tomu neni ,zadelavas si na problem . Zkus nezalivat, snizit vkhkost na cca 35 . Poradne vetrat s ofukem na plno. Mas mikroskop,tak se podivej , lehce to jde poznat jestli je list suchej ,nebo plesnivej.
Pic at to roste.