Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No sam jsem na to zvedavej, nezvolil sem zrovna dvakrat nejvynosnejsi odrudu ,ale udelal sem vsechno co sem mohl ,az na ten zasek s boosterama ,trochu se mi zasolil substrat tak probihal pruplach a vysazeni boosteru .
Trochu se rozepisu, na kvet prepnuto ve tretim tydnu od vykliceni, o vikendu to bude presne 8 tydnu , dva dny uz jedu pruplach ,po dnesku sem se rozhodl nejaky kytky tam nechat dyl, odstavil sem 4 nejzralejsi kytky bokem at to jeste zasviti na cely kytky ,ale vsiml sem si ze je tam hodne nezralych kvetu ,tak budu postupne sklizet do dalsiho vikendu. Skoda ze nebude fotka celkove susiny .
Od tretiho tydne kvetovy pomer ec1.6 ctvrtej tyden 1.8 . Patej ,sestej a sedmej tyden ec 2.0. S postupnym snizovanim . Zacatek osmého tydne pruplach. Teploty nejvyšší 29. Nejnizsi 11,ale jen jeden den . Pak bylo cca 14. Nejspis se to podepise na vynosu ,ale topeni to proste nezvlada.
Tady je fotka pro predstavu , 24 kytek a da se rict ze kazda jina, jedna chobotnice ,druha klasika indika , atd atd. Kdo chce muze zkusit tipnout ,od posledni fotky celku se to nijak nezmenilo a jak rikam ,foto celkove susiny neni realny.
Ostatni vypadaji podobne ,nektery zastrizeny maj jen bambule jak sativa jedna je tam mala ,ale zas kerik . Odhad na tip asi bude jen tohle a posledni spolecna fotka viz predchozi stranka. Jeste dodam ze jedna tam trochu zarostla a je to uplnej mrzak.
Ps. Opet sem to fotil na stojaka ,tak se to otocilo, shit.
Celkom ma udivuje, že si na konci, ideš na vode a nemáš tam ani jeden žltý list. Škoda, že nemáš všetky sekundárne šišky velké, ako ten pH meter! Píšeš, že to chceš kosiť postupne, aby dozreli aj tie menšie paličky. Toto momentálne riešim aj ja.
Ne vsechny kytky sou stejny , ta zastipla ma polovicni palice ,ale je jich na jedne zase 7 . Nezastipla ma jednu palici a spodky. Dalsi zastipla ma patra od sebe skoro 10cm a vrcholovku. Jedna z prostredka je cela ohla a sou tam palicky jak palec + vrchlovka ve stejne urovni. Je to hodne roznorody no . Me to ani celkem nevadi , ba naopak je hezky se divat jak je kazda jina. Jo listy zluty nejsou ,pac na vytoku je ec1.2. Ze zkušenosti vim ze jste 2x pruplach a budu na ec 0.4. Jeste cca tri dny a zacne to zloutnout decentne.
No ja to mam na mobilu normalne , na notasu taky. Treba to makro trichomu sem fotil tez na stojaka a neotocilo se to. Jen to bylo foceno jinou aplikaci. Si to vzdycky kdyz fotim neuvedomim :-D
Dalsi up. Celkem me to zacina prekvapovat , jsem jen na vode a jakoby se zase rozjely, vylezly novy pestiky ,celkove se zacly nafukovat a trichomy sou porad stejnye zbarveny. Cca 30% cirych a zbytek mlecny.
Davam foto ,ale chybi tam 4 zraly kytky.
Ted jsem to zrovinka pred hodkou cetl ze pri flushingu se nejvice palice zacnou nafukovat. Moc se mi tomu nechtelo verit ale koukam na to cip ze to tak skutecne je.
Jako urcite na tom neco je , i kdyz tyto se nafoukly celkem dost . Nejcou to sice petflasky ale snad to vynahradi kvalitou. Ono je mozny ze pri proplachu kytka citi konec ,tak ze sebe dava jeste posledni zbytky sil . Tezko rict ,nikdy sem to nezkoumal :-D
Pěkně ti to jede. A co ty holky, co byly pod HPS?
Vypadá to že tam budeš mít dost. Co mě překvapilo je,že na pruplachu to ještě kyne.
Já byl teď u kámoše, ten má ještě Vero gen 6.a taky je na pruplachu 5 dní, tak zítra se zajdu kouknout jestli mu to taky kyne.