Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny, omlouvam se za nedokoncenej pest. Bohuzel jsem mel strasne malo casu. Kytky zacaly zloutnout a usichat a nektery sli do kopru. Sklidil jsem 250 g a rozhodl jsem se po nekolika neuspešich skoncit s hydrem. Mam strasne tvrdou vodu ze studny a ocividne jim to nedela dobre takze přechazim na hlinu. Jedu v ni poprve a naprosta spokojebost. Mam tam 36 kytek v 6 litrovych kvetinacich v lightmix biobizz a hnojky b cuzz. Pul boxu muj Critical mass a chtel jsem zkusit neco jinyho tak tam mam aji mazara. Bohuzel koupene klony byla naprosta katastofa a horsi klony jsem snad nevidel. Navic do tedka jim flekati listy ktere po cca 2 tydnech odumrou. CM nemaji zadny problem. Fotku nahodim vecer
Škoda toho pestu! Nie som vôbec rád, že ti to padlo, ale písal som hneď, že máš podĺa mňa moc tvrdú vodu...
Naprike tomu, že ideš teraz hlinu, tak doporučujem tu vodu upraviť a znížiť jej Ec dažďovkou alebo upravou. Držím palce!
Nechci riskovat tahání deštovky z venku ( tatka by si toho vsimnul !!!! ) takže nezbývá než nechat porádně odstát, ale zatím v té hlíně jedou jak divý. Ted mám 3 den květu. Přepl jsem možná trochu pozdě
Tak jen krátké info. Kytky jsou 27. den na květu a začínájí pěkně bobtnat pálky. Hnojím Bcuzzem se všema doplnkovýma hnojivama. Začali se mě dělat fleky na některých kytkách, možná jsem je trochu přesvítil a lehce možná přehnojil tak jsem dal dneska jen enzymy a vodu a dám to tak aspon 3 dny po sobě a uvidíme jestli se něco spraví. Jinak škůdce jsem nenašel tak těžko říct čím to je.