Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nějakej up?? docela mě zajímá jak ti to dopadne to máš jack 47 od sweet seeds?? a v kolikátym dnu květu už to máš? mohl by si příspěvky víc rozepisovat
Ahoj,neboj update bude zatim to porad kvete a vypada to,ze to jeste chvilku chce. Ale hodne se to zlepšuje, palice jsou daleko větší, úplně bílé od pryskyřice. Snad zítra nebo pozítří přidám zase nějaké fotky a info. Jinak ano,je to Jack 47, nevim uz ale banku. Vim,ze byly dvě...a tahle o hodně levnější
Je tam několik větších palic, hlavně vzadu, nedá se k nim moc dostat a nějak uspokojivě je vyfotit. A pak je tam obrovské množství malých paliček. Zítra nafotim současný stav
Momentálně jsem v 10 týdnu květu..což by se už mělo asi kosit podle infa o modelu...ale jeste byh rekl,ze to chvili nechám. Pod CFL to jde holt asi pomaleji
To je divný že to není ještě zralý prepinal si to po měsíci růstu? Když to šlo tak dlouho do květu tak si myslím že rostliny nebyli ještě pohlavně zralý..vypadá to že ještě 2 týdny by potřebovali..budu sledovat :-)
ani ty menší se mi nezdají moc zralý...nějaký celkový foto by nešlo? příjde mi že tam máš hodně zbytečnýho listí a pak se ti to málo prosvítí, a určitě bych to tam ještě nechal..ještě víc se to musí zasypat pryskyřicí a nafouknout