Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moj optimisticky a historicky prvy tip v zivote: 704,23g :-). Dufam, ze budes dokumentovat aj dalsie kola, je to pre mna naozaj obohacujuce. Zaujimalo by ma, akym sposobom robis masticky. Nemas nahodou v plane zalozit vlakno aj s touto tematikou? Alebo to bude obsiahnute vo vlakne "Jak na fenixovy slzy a jine extrakty" ?
Vemenex: mam spatny zkusenosti s plisni,driv se mi hodne rozjizdela pod prilepenymi listy aby to lip dozralo snazim se to pak susit co nejdyl a pak velmi dlouho skladuji,alespon mesic az dva.
Nechat listky je hlavne dulezite u curingu. Pri klasickem suseni behem 1-3 dni seschnou a neplni funkci odbouravani a rozkladu latek.
Vsechny krystalicke listky skovam,zbytek vyhodim. Na masti pak pouzivam spodky a ty listky. Dost casto pak muzu hezky michat spetku toho spetku toho. Na extrakty jsou pouze ciste palice bez listu.
Basteleeeero: na masticky je tu hodne dobrych navodu, u me se zadna originalita nekona, postup je celkem standartni, pouze pridavam ruzne dalsi byliny.
U extraktu se lidi furt ptaji na zakladni veci. Bohuzel ted na psani nemam moc casu.
Jeste nevim jestli budu dokumentovat dalsi kola. Uvidime
Ahoj. Rovnaký sušiak máme síce viacerí, no takto naložený ho poznáme pomenej. Dovolím si tvrdiť, že z tipujúcich je možno na jednom prste spočítať tých, ktorí niečo podobné zožali. Myslené bez urážky. Luxusný pest, ešte luxusnejší výsledok. Radosť sledovať.
Původní příspěvek od Kvakos Vemenex: mam spatny zkusenosti s plisni,driv se mi hodne rozjizdela pod prilepenymi listy aby to lip dozralo snazim se to pak susit co nejdyl a pak velmi dlouho skladuji,alespon mesic az dva.
Nechat listky je hlavne dulezite u curingu. Pri klasickem suseni behem 1-3 dni seschnou a neplni funkci odbouravani a rozkladu latek.
Zatím jsem teda u nikoho neviděl že pokud to neplesnivelo v květu tak aby to hnilo pri sušení ale nechci se hádat tvá zkušenost
Já to prostě nedělám z praktických důvodů jako je délka sušení poněvadž nemam kde to susit pri ideální teplotě atd + ochrana pred případným svetlem blabla.... Prostě dosahuju nejlepší chuti vůně a tak když susim aspoň dva tydny a zbavuju se listí až potom. A co znam lidi co se tomu věnují trochu dyl co vim nedelaj to jinak tim netvrdim že vim vše a muj způsob je jediný správný. Máš to hezký tipovat nebudu tyhle kratochvile mě ňák neberou ,ať se daří.
Když už si teoretik tak aspoň i praktik.